istekliler ve isteksizler 🙄🙄

hizligonzalez

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
27
5
1
38
Mrb herkese öncelikle şunu belirtmek isterim bazı bayanlar ilişkiye girmek ister çok bazı erkekler istemezler bazı erkekler çok ister ilişkiye girmek bazı kadınlar istemezler sizce neden böyle evlenirken karşınızdaki bayanı yada aynı erkeği bulmak zormu istek konusunda doyumsuz bir bayan doyumsuz Bir erkek olsa bu sorunlar sizce devam ederim formundaki sıkıntılar dikkatimi çok çekti birisi istiyor ilişki birisi istemiyor karşınızdaki patrenimzi evlenmeden anlayabilmek çok önemli sizin düşüncelerinizi merak ediyorum ne demek istediğimi anladınız umarım .. saygılar

Ten uyumu diye bi gerçek var..
Cinsellik yeme içme uyuma gibi temel ihtiyaç..
Ama her şeyde olduğu gibi cinselliğinde fazlası zarar kadın ya da erkeğin isteksizliği ise doğrudan beyinle ilgili bilinçaltında yatan bir sebep isteksizliğe sebep oluyordur..çünkü temel ihtiyacın istenmemesi gibi bir durum fiziksel bir sıkıntı yoksa psikolojiktir..Ve asıl cinsel organımız beynimizdir

Ten uyumu bana verdiğiniz en iyi cevap oldu tebrik ederim sizi gerçekten ..

Ben bulmuştum ama oda gitti işte

Ten uyumu çok önemli evlenmeden cinselliği öcü görmek ise şans oyunu artık şansına ne çıkarsa

Yorgunluktan olabiliyor bazen isteksizlik ya da mecburi sebepler. Mesela hamile olduğum için karnımın büyüklüğünden zor oluyor. Ama bunların dışında aylarca istememek de iyi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…