• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsteksizim

Pink_Women

Hoppalaaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
3.973
3.452
83
36
Hayırlı akşamlar hanımlar
Bu konuyu utana sıkıla açıyorum
Eşimle yenide olsa güzel giden bir evliliğim var
Ben 1 ay sonra iki yıllık evli olacağım
Ben evlendikten bir kaç ay sonra benim karaciğerle ilgili sıkıntımdan dolayı tedavim başlamıştı
İlacın yan etkisinden biriside cinsel isteksizlik
Mesela gün boyu evdeyim
Mutluyum yorgun değilim ama gece olunca inanın cinsellik yaşayacağız diye çok tedirginim
Ya bilmiyorum bazen sırf eşimle bana bu konuda yaklaşmasın diye sudan sebeplerle küsüyorum
Adamı seviyorum
Vücudu,ağzı yüzü tertemiz
Ve ben mutlu olana kadar aslada uzaklaşmaz yani
Ben ne yapacağım bu konuyu ki :(
Doktorumla yeni görüştüm ilacı ömür boyu kullanmanı tavsiye ediyorum dedi
Yani ben hep böyle mi olacağım
Önceden böyle değildim
Her zaman isteğim olurdu
Off bilmiyorum kendimi zorluyorum ama bilmiyorum yaa :( üzülüyorum

Eşinize daha aralıklı yapmanız gerektiğini söyleyin bence, çünkü araya zaman girince belki sizde isteyebilirsiniz.

O ilacın türevi vardır mutlaka başka bi doktorla bir görüş derim
Yoksa eğer yan etkileri azaltacak doğal antioksidanlar araştırabilirsin

Hergün bir bardak taze havuç suyu sıkıp için.üşenmeden,sıkılmadan,aksatmadan....nasıl cinsel istek gelio bir aya kadar görün :)

Cok merak ettim deneyeceğim :)

Konu sahibi doktorunuzla görüşmekten başka çareniz yok mutlaka farklı bir ilaç vardır aynı etkiyi gösteren, yada başka doktora gidin kadın doğuma gidip görünebilirsiniz kesin ilaçtan olduğuna emin misiniz bide belki psikolojiktir hastalığınızdan dolayı

İlacımı değiştirsem bile etkileri değişmeyecektir
Hani mutsuz oluyorum desem
Değilim mutluyum yani
Olumsuz bir durum yok çok şükür ama
Ben bile bu durumdan sıkıldım
Eşimle konuşmak en iyisi galiba

Hem doktora hem eşinize yan etkisini söylemeniz lazım, anlayışla karşılayacaktır, sizlik bir durum değil sonuçta

İlacımı değiştirsem bile etkileri değişmeyecektir
Hani mutsuz oluyorum desem
Değilim mutluyum yani
Olumsuz bir durum yok çok şükür ama
Ben bile bu durumdan sıkıldım
Eşimle konuşmak en iyisi galiba
Yan etkisi neden değişmesin
Aynı görevi yapan farklı etken madde içeren ilaçlar var

Bence hayatı tehlikeniz yoksa alternatif tipa yonelebilirsiniz ilacı bırakıp.

Ya da ilaçla birlikte afrodizyak etkisi olan yiyecekler yiyip ,çeşitli ürünler kullanabilirsiniz.

konuyla ilgili olarak önce eşinizle durumu paylaşıp doktora beraberce gidip bilgi danışın sonrasında eger farklı bir ilaç tavsiyesi yapılmassa kendi bünyenizde oluşan östrojen seviyesinin düşüklügünü araştırın önemli bir husus östrojen bayanlardaki kadınlık hormonuna verilen addır. bu seviyenin düşüşünü ister bitkisel çözüm yolları ile afrodizyak etkili istek arttırıcı yiyecek ve içecekleri tüketmeyi tercih edebilir veya istek arttırıcı haplara bi başvurabilirsiniz konu hakkında özel yazmak isterseniz mesaj atabilirsiniz

konuyla ilgili olarak önce eşinizle durumu paylaşıp doktora beraberce gidip bilgi danışın sonrasında eger farklı bir ilaç tavsiyesi yapılmassa kendi bünyenizde oluşan östrojen seviyesinin düşüklügünü araştırın önemli bir husus östrojen bayanlardaki kadınlık hormonuna verilen addır. bu seviyenin düşüşünü ister bitkisel çözüm yolları ile afrodizyak etkili istek arttırıcı yiyecek ve içecekleri tüketmeyi tercih edebilir veya istek arttırıcı haplara bi başvurabilirsiniz konu hakkında özel yazmak isterseniz mesaj atabilirsiniz
Durun tahmin edeyim estro'yla başlayan bir ilaç değil mi :KK14: eeeeennnn güvenilir satıcıyı da siz biliyorsunuzdur mutlaka, valla size minnettar oluruz, gökte ararken sitede bulduk sizi:KK59:

Sizle aynı cihazdan giriş yapan
Estrogenolit-Turkiye'ninde siteye üye olması ve ürünün satıcısı olması ne büyük bir tesadüf:KK51:

Kendine ilacın yan etkileri konusunda takıntı yapma bu durumu çabalarsan aşabileceğine inanıyorum. Muhtemelen yan etkileri arasında bulunduğu için psikolojik olarak da böyle hissediyor olabilirsin.

Kadınlık hormonunu tetikleyici gıdalar çaylar tüketebilirsiniz belki yararı olur.

Back
X