isteksizlik problemleri..

adam edelim şunları hocam nedersiniz biz kadınlıktan çıkalım cevher olalımda şaftı kaysın acık şunnarın silkelensinler biraz...edali 'cim sen kıymetini bil kocanın asıl sorun sende varmı bişeyler istek bir dürtü..önemli olan o.bırak bizim herifler hep ayakta:60:biz ne durumdayız bakalım..sen nasılsın ne dersin bu konuda

cimcime bendede çok istek var ama adam benide aşıyor yemek hazırmı çay oldumu çerez varmı kola getirsen tatlı yokmu hadi yatalım yatınca dön buraya gel şöyle oturşuna gibi anam çeklir dert degil:52::52:

cimcime bendede çok istek var ama adam benide aşıyor yemek hazırmı çay oldumu çerez varmı kola getirsen tatlı yokmu hadi yatalım yatınca dön buraya gel şöyle oturşuna gibi anam çeklir dert degil:52::52:

bak benmkide benden baskındı ilk zamanlar ama benim açılmış halim şuan ona ağır geliyo..üst üste 3 postadan aşasını kabul etmiyorum yüzü düşüyo resmen :60:ama bu ara karar verdim egolarını yükselticem acık uslu duruyum o istesin birazda:29:

ceyarcım ikazı yedik:60:valla biz yine kazeni görene kadar devam diyoruz:23:tehlike yok ceyar :nazar: koyalım şunu kapanmasın hemen:1:

anamm adı üstünde ceyarr milleti baştan çıkartıyoo artı konuyuda taşıttırıyoo valla onun olduğu konular hep cinsellik direkt konuya giriyor böle değildi kk ya kkdaki kadınlarıda kendine benzettii :60::60::60:

Son düzenleme:
cimcimem ve ceycey topiginiz hayirli olsun...edepli olun:9:rahat durun sapuk gacuular:60:

cimcimem ve ceycey topiginiz hayirli olsun...edepli olun:9:rahat durun sapuk gacuular:60:

bak benmkide benden baskındı ilk zamanlar ama benim açılmış halim şuan ona ağır geliyo..üst üste 3 postadan aşasını kabul etmiyorum yüzü düşüyo resmen :60:ama bu ara karar verdim egolarını yükselticem acık uslu duruyum o istesin birazda:29:

bende deneyim temem ozaman

kocanız işten geldi ıyyyyyy ter kokmuş iiğrenç bide iş istiyo..benm gbi yapın sokun duşa duşta güzel kokularla içiniz gider zaten...:16:

bence konunun adı isteklilik problemleri olmalıydı. isteklerimizi nasıl dizginleyebiliriz falan. baksana hepsi azgın ayol, sapık yorumu gören geliyo gören geliyo :66::66::66:

Back
X