hocam kirbiti buldumda suyunu nerden bulacam
o kocaya dayandın ya, sen gerekirse kibriti sıkar suyunu çıkarırsın kızım. hadi bakim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adam edelim şunları hocam nedersiniz biz kadınlıktan çıkalım cevher olalımda şaftı kaysın acık şunnarın silkelensinler biraz...edali 'cim sen kıymetini bil kocanın asıl sorun sende varmı bişeyler istek bir dürtü..önemli olan o.bırak bizim herifler hep ayaktabiz ne durumdayız bakalım..sen nasılsın ne dersin bu konuda
len ceyarr diğer konuyu +18 yaptın taşıdılar yazamıyorukk artıkk az uslu durrrr![]()
o kocaya dayandın ya, sen gerekirse kibriti sıkar suyunu çıkarırsın kızım. hadi bakim.
cimcime bendede çok istek var ama adam benide aşıyor yemek hazırmı çay oldumu çerez varmı kola getirsen tatlı yokmu hadi yatalım yatınca dön buraya gel şöyle oturşuna gibi anam çeklir dert degil![]()
ceyarcım ikazı yedikvalla biz yine kazeni görene kadar devam diyoruz
tehlike yok ceyar
koyalım şunu kapanmasın hemen
![]()
edalı hatun senin eşinin burcu ne .. Akrep mi yoksa. 13 yıl sana arzusu bitmemiş çok üsper birşey..ceyar ben isteksizmiyim kuşum 13 yıllık daha çok azgunumdur isteksiz degilim![]()
ceyar ben isteksizmiyim kuşum 13 yıllık daha çok azgunumdur isteksiz degilim![]()
bak benmkide benden baskındı ilk zamanlar ama benim açılmış halim şuan ona ağır geliyo..üst üste 3 postadan aşasını kabul etmiyorum yüzü düşüyo resmenama bu ara karar verdim egolarını yükselticem acık uslu duruyum o istesin birazda
![]()
edalı hatun senin eşinin burcu ne .. Akrep mi yoksa. 13 yıl sana arzusu bitmemiş çok üsper birşey..
yok boga o benim azgın bogammmmm
ceyar ben isteksizmiyim kuşum 13 yıllık daha çok azgunumdur isteksiz degilim![]()
yok boga o benim azgın bogammmmm