sevişmye istekli bir şekilde başlıyoruz ama ben 5 dk de tıkanıyorum ve o istek gidiyor devam eedemiyorum ve sevgilim bundan çok rahatsız mtsuzz .5dk de bitiyor herşyy bn nbcmm yaa mtszz olyor çokbişyy yapmyorm
sevgilin mi?ya ne hale geldik böle artık sevgilisiyle bile ilişkiyi normal kabul ediyorsunuz bu kadar basit mi ya bu toplumun değerlerini yıkmak allah ıslah etsin
sevişmye istekli bir şekilde başlıyoruz ama ben 5 dk de tıkanıyorum ve o istek gidiyor devam eedemiyorum ve sevgilim bundan çok rahatsız mtsuzz .5dk de bitiyor herşyy bn nbcmm yaa mtszz olyor çokbişyy yapmyorm
Zaten Artık Herşey Flört Döneminde Tüketildiği İçin Evliliklere Birşey Kalmıyor
1 Sene Dolmadan Boşanmalar Başlıyor
evet canım yani yapıyor tamam ama bide çok normal bişeymiş gibi bahsedebiliyor biz gelecek nesillere bu şekilde mi örnek olacağız yani gelecek nesil istediği zaman istediği kişiyle istediği şeyi yaşayabilecek ve bizden öncekilerde böyleydi diyecek bunların hepsi vebaldir
KK da sizin gibi düşünmeyenlerden fikir almak istiyordur. Konuyu herkes okuyabilir ama herkes cevap vermek zorunda degil. Kiz sormuyoki benim yaptıgım doğru mu yanlış mı, ya da siz de benim gibi mı düşünüyorsunuz diye.
herkezin kendi haytı
Ne Yani Sorduğu Soru Gayet Normaldi'de Neden Sildi Arkadaş içeriğini? Demekki Oda Yanlış Yaptığının Farkında (Buna Çok Sevindim Üstelik)
Ben Onun Yanlış Yaptığın Düşünüyorsam iyi Yada Kötü Düşüncelerimi Belirtmekte Özgürüm
Buraya Konu Açarken İyi Yada Kötü Yorumlar Gelebileceğini Kestirip Ona Göre Açsın O Zaman
Ona Bişey Demeyelim Buna Bişey Demeyelim Dedikçe Toplum Aldı Başını Gitii
çok doğru canım kendine güvenen konusunun arkasında dururdemekki ortada bi yanlış varsa herkes için yanlış ama bazıları bu yanlışı önemsemiyor sadece
Aslında Bence Onlarda Biliyorlar Yanlış Olduğunu Ama Gençlik Mi Desek Cahillik Mi Desek Bilemedim :26:
Sonra Dönüşü Olmayan Yolara Giriliyor Olanlar Bebeklere Oluyordu, Artık Kürtajda Yasaklandı Üstelik
Bunun Yanı Sıra Artık Hamilelik Testi Pozitif Çıkan İnsanların Ailelerine Sosyal Güvenlik İletişim Bilgileri Üzerinden Kısa Mesaj Gidecekmiş
Hiçbir Kızımızın Kardeşimizin Bu Hatayı Yaşamasını istemem
Herkezin Kendi Hayatı Demiş Arkadaş O Zaman Kendi Özel Haytını Paylaşmasın Bizlerle
Ve Gayet Normalse Yaşadıkları Gitsin Kadın Hastalıkları Doktoruna Muayene Olsun
Ondan Sonra Bu Hayatı İçine Sindire Sindire Yaşasın
Başı Göl Ayakları Pınar Olsun En Önemlisi Keşkesiz Bir Hayat Yaşasın Dilerim
evet canım bende kötü bişey demiyorum arkadaşa zaten ama yanlış oln bişey varsa buna sessiz kalmamak lazım ve öylede yaptık
KK da sizin gibi düşünmeyenlerden fikir almak istiyordur. Konuyu herkes okuyabilir ama herkes cevap vermek zorunda degil. Kiz sormuyoki benim yaptıgım doğru mu yanlış mı, ya da siz de benim gibi mı düşünüyorsunuz diye.
herkes kendı cocuguna kendı genclerıne kendı yasam tarzı ıle ornek olsun. nıye herkes elestırıyor ? cogu ınsanının evlenmeden beraber oldugunu ılk kez duyar gıbı denıyor kı aaaa bır de anlatmıs. ya yasarsa yasasın bıze demeyı hıc bılmıyoruz kız ne sormus bunlar ne cevap vermıs. bosanmaların cogu sebebı ya bızım cahıl ve ısteksız genel kadın tıpımız ya erkeklerın ıkı gun sonra aldatmaya baslaması. daha onc e beraber olduk dıye bıten ılıskıler gormuyorum bu da ayrıca not. arkadasım genel de boylemısın yanı ısteksız yoksa buaralar mı oldu bana anlatabılırsın. herkese ffffff. gozu ıle bakan ınsanlara ınat, ben sana yardım edeyım.
Cok acımasizca eleştirileri gördükçe üzülüyorum. Tasvip ediyorum ya da etmiyorum demiyorum ama hayatlara bu kadar eleştirel yaklaşılması hic hoş degil.
Bence komutu kapatması tamamen toplumsal baskıdan iste insanın cesareti kırılıyor. Siz böyle yazdınız öğüt verdiniz diye yapmayacak mı simdi?
Hem anlamadığım su; onun yasam tarzı başka insanları nasıl etkileyecekki? O yaptı diye biz ya da cocuklarımız da etkilenip yapacak mı?
Her neyse kızcağız konuyu kapatmış biz hala konuşuyoruz.
Benim takıldığım nokta su; sdc bu konuda dgl her konuda niye insanların sorduklarına odaklanıyoruz da başka seyler söylemeye eteği duyuyoruz. Kadın kocasiyla olan iliskisini anlatıp bı sey soruyor, bakıyorum baskaları başka seye takılmış akıl veriyor.
Ben buna karşıyım ve anlayamıyorum
herkes kendı cocuguna kendı genclerıne kendı yasam tarzı ıle ornek olsun. nıye herkes elestırıyor ? cogu ınsanının evlenmeden beraber oldugunu ılk kez duyar gıbı denıyor kı aaaa bır de anlatmıs. ya yasarsa yasasın bıze demeyı hıc bılmıyoruz kız ne sormus bunlar ne cevap vermıs. bosanmaların cogu sebebı ya bızım cahıl ve ısteksız genel kadın tıpımız ya erkeklerın ıkı gun sonra aldatmaya baslaması. daha onc e beraber olduk dıye bıten ılıskıler gormuyorum bu da ayrıca not. arkadasım genel de boylemısın yanı ısteksız yoksa buaralar mı oldu bana anlatabılırsın. herkese ffffff. gozu ıle bakan ınsanlara ınat, ben sana yardım edeyım.
Cok acımasizca eleştirileri gördükçe üzülüyorum. Tasvip ediyorum ya da etmiyorum demiyorum ama hayatlara bu kadar eleştirel yaklaşılması hic hoş degil.
Bence komutu kapatması tamamen toplumsal baskıdan iste insanın cesareti kırılıyor. Siz böyle yazdınız öğüt verdiniz diye yapmayacak mı simdi?
Hem anlamadığım su; onun yasam tarzı başka insanları nasıl etkileyecekki? O yaptı diye biz ya da cocuklarımız da etkilenip yapacak mı?
Her neyse kızcağız konuyu kapatmış biz hala konuşuyoruz.
Benim takıldığım nokta su; sdc bu konuda dgl her konuda niye insanların sorduklarına odaklanıyoruz da başka seyler söylemeye eteği duyuyoruz. Kadın kocasiyla olan iliskisini anlatıp bı sey soruyor, bakıyorum baskaları başka seye takılmış akıl veriyor.
Ben buna karşıyım ve anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?