isteksizlik yardm ltfen :(

sevişmye istekli bir şekilde başlıyoruz ama ben 5 dk de tıkanıyorum ve o istek gidiyor devam eedemiyorum ve sevgilim bundan çok rahatsız mtsuzz .5dk de bitiyor herşyy bn nbcmm yaa mtszz olyor çok bişyy yapmyorm

sevgilin mi?ya ne hale geldik böle artık sevgilisiyle bile ilişkiyi normal kabul ediyorsunuz bu kadar basit mi ya bu toplumun değerlerini yıkmak allah ıslah etsin

sevgilin mi?ya ne hale geldik böle artık sevgilisiyle bile ilişkiyi normal kabul ediyorsunuz bu kadar basit mi ya bu toplumun değerlerini yıkmak allah ıslah etsin

Zaten Artık Herşey Flört Döneminde Tüketildiği İçin Evliliklere Birşey Kalmıyor
1 Sene Dolmadan Boşanmalar Başlıyor

Zaten Artık Herşey Flört Döneminde Tüketildiği İçin Evliliklere Birşey Kalmıyor
1 Sene Dolmadan Boşanmalar Başlıyor

evet canım yani yapıyor tamam ama bide çok normal bişeymiş gibi bahsedebiliyor biz gelecek nesillere bu şekilde mi örnek olacağız yani gelecek nesil istediği zaman istediği kişiyle istediği şeyi yaşayabilecek ve bizden öncekilerde böyleydi diyecek bunların hepsi vebaldir

Baksana Daha Şimdiden Başladı Bu Düşünceler Hanfendi Gayet Normalmiş Gibi Bize Akıl Danışıyor
Evet Kimine Göre Gayet Normal Olabilir Ama Bazı Kesime Göre Gayet Anormal.
KK'da Hala Benim Gibi Düşünen Birçok Kişi Olduğunu Biliyorum.
Ha Kimsenin Namus Bekçiliğini Yapmak Bize Elbette Düşmez.
Benim Kızdığım Nokta Bizlerin Bukadar Geniş Olabileceğini Düşünerek Bizlere Sorduğu Soru
İnsan Azcık Çekinir Utanır Üfff Ne Bileyim Ben İşte Garip Geliyor

KK da sizin gibi düşünmeyenlerden fikir almak istiyordur. Konuyu herkes okuyabilir ama herkes cevap vermek zorunda degil. Kiz sormuyoki benim yaptıgım doğru mu yanlış mı, ya da siz de benim gibi mı düşünüyorsunuz diye.

haklısın canım konu herkese açık bi konu olduğu için eleştirilerede hazırlıklı olmak zorunda yani sizin yorum yapabilme özgürlüğünüz old gibi bizimde var

Ne Yani Sorduğu Soru Gayet Normaldi'de Neden Sildi Arkadaş içeriğini? Demekki Oda Yanlış Yaptığının Farkında (Buna Çok Sevindim Üstelik)
Ben Onun Yanlış Yaptığın Düşünüyorsam iyi Yada Kötü Düşüncelerimi Belirtmekte Özgürüm
Buraya Konu Açarken İyi Yada Kötü Yorumlar Gelebileceğini Kestirip Ona Göre Açsın O Zaman
Ona Bişey Demeyelim Buna Bişey Demeyelim Dedikçe Toplum Aldı Başını Gitii

herkezin kendi haytı

evet canım herkesin kendi hayatı ama hayatı yaşarkende başkalarını ne yönde etkiler benim yaşantım diye düşünmek lazım neyse sen bildiğin gibi yaşamaya devam edersin tabi kimse karışamaz sadece bu konu hakkındaki tepkimi dile getirmek istedim

çok doğru canım kendine güvenen konusunun arkasında dururdemekki ortada bi yanlış varsa herkes için yanlış ama bazıları bu yanlışı önemsemiyor sadece

çok doğru canım kendine güvenen konusunun arkasında dururdemekki ortada bi yanlış varsa herkes için yanlış ama bazıları bu yanlışı önemsemiyor sadece

Aslında Bence Onlarda Biliyorlar Yanlış Olduğunu Ama Gençlik Mi Desek Cahillik Mi Desek Bilemedim :26:
Sonra Dönüşü Olmayan Yolara Giriliyor Olanlar Bebeklere Oluyordu, Artık Kürtajda Yasaklandı Üstelik
Bunun Yanı Sıra Artık Hamilelik Testi Pozitif Çıkan İnsanların Ailelerine Sosyal Güvenlik İletişim Bilgileri Üzerinden Kısa Mesaj Gidecekmiş
Hiçbir Kızımızın Kardeşimizin Bu Hatayı Yaşamasını istemem
Herkezin Kendi Hayatı Demiş Arkadaş O Zaman Kendi Özel Haytını Paylaşmasın Bizlerle
Ve Gayet Normalse Yaşadıkları Gitsin Kadın Hastalıkları Doktoruna Muayene Olsun
Ondan Sonra Bu Hayatı İçine Sindire Sindire Yaşasın
Başı Göl Ayakları Pınar Olsun En Önemlisi Keşkesiz Bir Hayat Yaşasın Dilerim

evet canım bende kötü bişey demiyorum arkadaşa zaten ama yanlış oln bişey varsa buna sessiz kalmamak lazım ve öylede yaptık

herkes kendı cocuguna kendı genclerıne kendı yasam tarzı ıle ornek olsun. nıye herkes elestırıyor ? cogu ınsanının evlenmeden beraber oldugunu ılk kez duyar gıbı denıyor kı aaaa bır de anlatmıs. ya yasarsa yasasın bıze demeyı hıc bılmıyoruz kız ne sormus bunlar ne cevap vermıs. bosanmaların cogu sebebı ya bızım cahıl ve ısteksız genel kadın tıpımız ya erkeklerın ıkı gun sonra aldatmaya baslaması. daha onc e beraber olduk dıye bıten ılıskıler gormuyorum bu da ayrıca not. arkadasım genel de boylemısın yanı ısteksız yoksa buaralar mı oldu bana anlatabılırsın. herkese ffffff. gozu ıle bakan ınsanlara ınat, ben sana yardım edeyım.

buarada onu savundum dıye kendım de yasadım anlamına gelmıyor yasamadım ben de. sımdı bana boyle bır cevap gelır dıye sımdıden yazayım dedım.

Cok acımasizca eleştirileri gördükçe üzülüyorum. Tasvip ediyorum ya da etmiyorum demiyorum ama hayatlara bu kadar eleştirel yaklaşılması hic hoş degil.
Bence komutu kapatması tamamen toplumsal baskıdan iste insanın cesareti kırılıyor. Siz böyle yazdınız öğüt verdiniz diye yapmayacak mı simdi?
Hem anlamadığım su; onun yasam tarzı başka insanları nasıl etkileyecekki? O yaptı diye biz ya da cocuklarımız da etkilenip yapacak mı?
Her neyse kızcağız konuyu kapatmış biz hala konuşuyoruz.
Benim takıldığım nokta su; sdc bu konuda dgl her konuda niye insanların sorduklarına odaklanıyoruz da başka seyler söylemeye eteği duyuyoruz. Kadın kocasiyla olan iliskisini anlatıp bı sey soruyor, bakıyorum baskaları başka seye takılmış akıl veriyor.
Ben buna karşıyım ve anlayamıyorum

daha oncekını msjınızı da cok begenmıstım bunu da cok begendım sana kesınlıkle katılıyorum.

bakın ben yada başkası kimseye bişey dediğimz yok sadece fikrimizi beyan ettik kimsenin hayatını yönlendirmeye kalkmadık ben size b ayetle cevap vereyim
İçinizden iyiliği emredip kötülüğü men eden bir topluluk olsun. İşte onlar kurtuluşa erenlerdir.”
Âl-i İmran: 104
Bazen mü’minin bariz sıfatı olarak gelmiştir:
“Onlar, Allah’a ve ahiret gününe iman ederler, iyiliği emredip kötülüğü men eder ve hayır işlerinde yarışırlar. İşte onlar salihlerdendir.”
Âl-i İmran: 114
Bazen İslam’ın emrettiği müslümanların birbirlerini sevmelerinin gereği bir fiil olarak gelmiştir:
“Mümin erkekler, mümin kadınlar, birbirlerinin velisidir. İyiliği emreder kötülüğü men ederler...”
Tevbe: 71
Bazen münafıklara benzememenin alameti olarak gelmiştir:
“Münafık erkekler, münafık kadınlar birbirlerindendir. Kötülüğü emreder, iyiliği yasaklarlar ve cimrilik ederler...”
Tevbe: 67
Bazen insanlar için çıkartılan hayırlı ümmet olmanın gereği olarak gelmiştir:
“Siz, insanlar için çıkarılmış en hayırlı ümmetsiniz. İyiliği emredip kötülüğü men eder ve Allah’a iman edersiniz...”
Âl-i İmran: 110
bu ayetlere dayanarak yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum ayrıca sizin gibi susupta herşeyi normal kabul edersek eğer ilerde bizim çocuklarımızda bu yanlışın içinde boğulurlar sonra gelsin gayri meşru çocuklar ve kürtajlar
BU KADAR BASİT DEİL DİNİN EMRETTİĞİNİ HİÇE SAYMAK
ayrıca konu sahibi arkadaşa hiç bi kötü söz sölemedim hiç biyerde göremezsiniz yanlış bi kelime dahi sadece tepkimi gösterdim buda benim en doğal hakkım

çok acımasızca derken hangi eleştiri acımasız hakaret mi ettik yanlış bişey mi söledik hanımefendi
onun yaşam tarzı başkasını şöyle etkiler bu hanımın arkadaşları vardır arkadaşlarının kardeşleri ve o küçük çocuklar bunun normal olduğunu düşünerek büyürler vesaire vesaire neyse belki güleceksiniz ama tv deki diziden bile etkilenip cinayet işlyenlerin haberini almıyormuyuz halbuki sadece dizi ama bu gerçek yaşamın içinden bişey neyse doğru söyleyeni hakkaten 9 köyden kovarlarmış ayrıca kimseye baskı yaptığımızda yok ve buna hakkımızda yok hakkımız olan sadece doğruyu söylemekte özgür olabilmek umarım anlaşılmışımdır artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…