İsteksizlik

ritmik sayma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
58
34
38
42
Merhabalar..Canim cook sıkkın.esimle tartisiyoruz kac gundur.daha dogrusu o bana saydırip duruyor...
Sebep basliktan anlasilacagi uzere cinsel isteksizlik bendeki.

5 yildir evliyim 1 cocucugmz var.ve ben boyleyim iste..esimi seviyorum.ama birlikte olmaya useniyorum, utaniyorum, cekiniyorum en onemlisi..yetistirilis tarzindan midir nedir..hala alisamadim ya..sanki yaptigim ayip gunah kendime yakistiramiyorum yaptigim seyi..bir turlu ihtiyac olarak hissedemedim..olmuyor..kendi kendimi cok telkin ediyorum bi sure duzeliyorum gibi..sonra gene ayniyim

Ne olacak benim bu halim, boyle hisseden ve sonradan duzelen var mi? Nasil olacak bu isler of of...

ilk yıllarda böyle miydiniz ? gerçekten böyle ise idiniz çocuk ne ara oldu vee utanılacak , çekinecek bir durum yok o sizin eşiniz adama da yazık bir an önce doktora gidin eşinizin gözünü dışarda bırakmayın.

Eşinizin sizi teşvik için bir gayreti var mı ?

Başlarda ben de öyleydim. sonraları eşim bu durumdan mutsuz olmaya başladı.. ben de istekli görünmeye karar verdim hep ben hadi yapalım hadi şöyle falan yaptım bir süre.. sonra baktım ki ben gerçekten isteklendim ve eşim bana karşı daha yumuşak oldu bu konularda.. eskiden istemiyorum dediğimde kavga ederdik. ama artık isteksizken gerçekten keyfim yoktur diye hiç sorun etmiyor..

Başlarda ben de öyleydim. sonraları eşim bu durumdan mutsuz olmaya başladı.. ben de istekli görünmeye karar verdim hep ben hadi yapalım hadi şöyle falan yaptım bir süre.. sonra baktım ki ben gerçekten isteklendim ve eşim bana karşı daha yumuşak oldu bu konularda.. eskiden istemiyorum dediğimde kavga ederdik. ama artık isteksizken gerçekten keyfim yoktur diye hiç sorun etmiyor..

bazen vicdan yapıyorum eşime karşı haksızlık mı yapıyorum diye ama
diğer türlüde kendime eziyet ediyorum gibi geliyor
Çok şükür ki eşim anlayışlı bu konuda

Elbetteki eşine karşılık haksızlık yapıyorsun. Onun ihtiyacı olan bir konuda üşenerek, utanarak v.s. gibi saçma nedenlerle kendini nasıl geri çekebilirsin anlayamıyorum. Günah veya kendine eziyet gözüyle baktığın saçma mazeretlerden hızlıca uzaklaşıp bu konu üzerine eğilmelisin. Eşinle problemlerin olabilir v.s. anlıyorum ama oturup konuşun ve mantıklı çerçevede çözüm üretin. Diğer türlü öyle '' benim eşim anlayışlı'' falan gibi boş laflarla kendinizi kandırmaya devam ederseniz buraya çok daha vahim başlıklar açmak zorunda kalırsınız, bu kadar da net konuşuyorum.

Bir süre birlikte ol, baktın hala sıkıntı var ve keyif almıyorsun işte o zaman doktor yolu göründü demektir. Çünkü sevişip te rahatlamayan bir kadının ya ilişkisinde sorun vardır, ya da fiziksel bir durum vardır.

40 yaşında kadınım ve 4 gün yapmasam başıma vurur. Valla adamın yorgunluğuna falan bakmam , yakaladığımda öperim.

Cevap yazan herkese tesekkurler.

Genel olarak cvp verecek olursam, altinda yatan sebep yok anlattiklarim disinda.

Useniyorum derken bittikten sonra dus al bilmem ne..

Esim tesvik ediyor, benimde zevk almam icin cabaliyor..du...
En son cok istekliydi reddettim, olanlar oldu.sinirlendi saydirdi küstü konusmuyo benle suan..

Boyle devam edersek bosanma noktasina gelicez bu sekilde demedi ama buna getirdi.

Yaa neden boyle erkekler neden cok onemsiyorlar.biz onlarin ihtiyacini giderelim diyemi variz ya..
Bazen boyle sacma sapan sorularda geliyor aklima, kendimi kotu hissediyorum.sanki bizi kullanmak icin varlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…