- 9 Mayıs 2016
- 58
- 34
- 38
- 42
- Konu Sahibi ritmik sayma
-
Anne olma icgudusuyle gozumu kapattim yaptim
Cok sukur iyiki de oldu...Allah nasip etti.
Arada yapabiliyorum utana üsene fln..onda sıkinti yok.benim derdim İHTIYAC olarak hissetmemek..olsada olur olmasada olur,hatta olmasa daha iyi olur gozuyle bakiyorum malesef..
Cok tatlisin yaaa :)bende utanma çekinme yok ama
istekli olduğum zamanlar çok nadirdir
çok muzdaribim bu dertten
o yüzden konuyu takipteyim
bazen vicdan yapıyorum eşime karşı haksızlık mı yapıyorum diye amaCok tatlisin yaaa :)
Ben de senle ayni fikirdeyim laf aramizda
bazen vicdan yapıyorum eşime karşı haksızlık mı yapıyorum diye ama
diğer türlüde kendime eziyet ediyorum gibi geliyor
Çok şükür ki eşim anlayışlı bu konuda
Elbetteki eşine karşılık haksızlık yapıyorsun. Onun ihtiyacı olan bir konuda üşenerek, utanarak v.s. gibi saçma nedenlerle kendini nasıl geri çekebilirsin anlayamıyorum. Günah veya kendine eziyet gözüyle baktığın saçma mazeretlerden hızlıca uzaklaşıp bu konu üzerine eğilmelisin. Eşinle problemlerin olabilir v.s. anlıyorum ama oturup konuşun ve mantıklı çerçevede çözüm üretin. Diğer türlü öyle '' benim eşim anlayışlı'' falan gibi boş laflarla kendinizi kandırmaya devam ederseniz buraya çok daha vahim başlıklar açmak zorunda kalırsınız, bu kadar da net konuşuyorum.
Bir süre birlikte ol, baktın hala sıkıntı var ve keyif almıyorsun işte o zaman doktor yolu göründü demektir. Çünkü sevişip te rahatlamayan bir kadının ya ilişkisinde sorun vardır, ya da fiziksel bir durum vardır.
40 yaşında kadınım ve 4 gün yapmasam başıma vurur. Valla adamın yorgunluğuna falan bakmam , yakaladığımda öperim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?