İsteksizlik

çok yanlış düşünüyorsun, ayıp günah olur mu, yaşamın gerekliliklerinden bu da, yemek içmek gibi. Öyle olsa , cinsellik yaşamak yanlış bişey olsa evlilik niye var ki ozaman, çok rahat da tek başımıza Yaşar gideriz. Eşinden kaynaklanan sorun varsa yani aranızda günlük sıkıntılar, sana sert davranması vs istememen normal ama ayıp günah gibi düşünmen yanlış, bunu kendin aşamıyorsan psikolojik destek al, çok faydası olur gerçekten
Emziriyorsan öyle olması normal, benim de kızım 7 aylık ve hamilelikte tavan yapan libidomu emzirmek cok çok azalttı, bir de bebek çok yoruyor tabi, insanın aklına gelmiyor

Cinsellik evliliğin temel yapı taşlarından biri. O olmasaydı, yakın arkadaşla es arasında ne fark kalır ki? Eşini iyi sabretmis. Cinselliğin olmaması tek başına boşanma sebebidir. Olmazsa kavga sebebidir

konuya böyle yaklaştığın için eşini de kendini de mutlu edemiyorsun.Sende mutlu olmaya bak seni sevdiği için istiyor sende iste işte oh o mutlu sen mutlu

Canım bunu bana yazdın herhalde. Gerçi bende konu sahibine biraz maydanoz oldum. Kendimi araya sıkıştıreverdim.

evet emziriyorum ve esim dokunmaya kalkinca cok tuhaf hissediyorum ben yavrumu besliyorum onlarla diye geçiyor içimden bi 2 sene bu böyle olur gibime geliyor:/

O senin helalin neyden çekiniyorsun ki. Ayıp degil günah degil. Yetiştirme tarzı demek yanlıs bence yetiştirirken ekle Cinsellik olmaz mı diyorlar.

Kime yazdım bilmiyorum senden mi alıntı yapmışım :)) nasıl bir dolduysam gözüm görmemiş :))
Herkesin bir derdi var durur içerisinde.

Kitap fuarı var yaşadığım ilde. Fatih murat Arsal da gelmiş imza günü için. Gidip Temiz, bakımlı, cesur, yakışıklı, tutkulu erkeklerin, ve aşktan sarhoş olmuş kadınların "masallarının" anlatıldığı kitaplarından birini alıp kendimi avutacağım.

Yapılır mı beeee!.... benim gibi kadına. İsyaaaaanlardayım!

evet emziriyorum ve esim dokunmaya kalkinca cok tuhaf hissediyorum ben yavrumu besliyorum onlarla diye geçiyor içimden bi 2 sene bu böyle olur gibime geliyor:/
Canım öyle düşünme. Aslında kocanın emziğini kullanan o. Ters düşünüyorsun. Yavrun sadece içinden gelecek sütle ilgileniyor. O muhteşemlik kocanın..

sex güzel de sonra o yorgunlukla duşa girmek benim için işkence gibi o yuzden ben de üşeniyorum.

Düzeliyor canım , en fazla 1 sene sürer.
Birde emzirirken artan hormonlar da isteği azaltıyor, mesela ben hiç adet de görmüyorum , vücut eski üremeye hazır durumuna dönemedi :)

Yapma kız , onları okuyup da mutsuz etme kendini :)

Tedavi gorun. Bosanma icin gecerli sebep.

Merhabalar...yine ben..bu sefer son durum hakkinda bilgi vermek icin geldim:)

Burada okudugum yorumlar bana baya bir iyi geldi..kendi kendimi telkin ettim, okudum yorumlari gaza geldim, bida okudum bida gaza geldim:)

Film fln izledim, suslendim puslendim..

Vee uygulamaya gectim..
Sonuc basarili..baristik..o mutlu ben mutlu..

Tam da guzel devam ederken, bugun kayinvalidemlerin gelecegini ogrendim..artik 1 hafta ara vericez mecbur:)

Umarim bu durumum daimi olur..

Tebrikler hayatım, mutluluğunuz daim olsun. Yazılanların gerçekten işinize yaradığını duymak çok hoş oluyor, emek verip iki kelam edenlerin ellerine sağlık ayrıca.

Sen yine fırsat buldukça kocana ufak sinyaller göndermeye devam et, maksat aklından çıkaramasın seni. Ufak frikikler, yanından geçerken hafif sürtünme, küçük dokunuşlar, bazı imalı sözler v.s. Utanma ve rahat ol, kocan o senin. Şu anda hazır henüz sıcakken olay olabildiğince gündemde tutmaya çalış. Bu şekilde davrandığında kendisine değer verildiğini hissedecek ve senin isteklerine karşı da çok daha açık ve yaratıcı olmaya çalışacaktır. Kaynanayı falan da boşver, belli mi olur belki şehvet ve arzu tavan yapıp gecenin bir vaktinde bir daha sevişme durumu olur. Hatta kaynanayla aynı çatı altında olmanın verdiği psikolojik heyecan ile çok daha farklı bir deneyim bile olabilir. Bazen olumsuz gibi görünen unsurları da menfaate çevirmeye çalışmak lazım.

Hahahha bence kayınvalidenin evde olması olayı daha da güzelleştiricek ister istemez :))))) her şey daha güzel olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…