- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.973
- 798
- Konu Sahibi ritmik sayma
-
Cevap yazan herkese tesekkurler.
Genel olarak cvp verecek olursam, altinda yatan sebep yok anlattiklarim disinda.
Useniyorum derken bittikten sonra dus al bilmem ne..
Esim tesvik ediyor, benimde zevk almam icin cabaliyor..du...
En son cok istekliydi reddettim, olanlar oldu.sinirlendi saydirdi küstü konusmuyo benle suan..
Boyle devam edersek bosanma noktasina gelicez bu sekilde demedi ama buna getirdi.
Yaa neden boyle erkekler neden cok onemsiyorlar.biz onlarin ihtiyacini giderelim diyemi variz ya..
Bazen boyle sacma sapan sorularda geliyor aklima, kendimi kotu hissediyorum.sanki bizi kullanmak icin varlar
Tam maşallah haftada 4 kez yapmayınca başına vuruyormuş demek ne güzel diyordum imreniyordum ki, ''erkekleri kontrol etmek kolay'' sözünü görünce tüm yazdıklarınızı çiğnemiş olduğunuz. İstek mi, eşinizi kontrol erme arzusu mu sizdeki? Onun ayrımına varınca tutarsızlığınız da bitecek büyük ihtimal. Bence ülkemizdeki femme fatale kültürüne baskın bir örneksiniz. Çünkü böyle öğretilmiş; ''şöyle seksi ol kocanı bağla, böyle yaklaş kocan sana tapsın''vb...Tebrik edecek bir durum yok hayatım, yine de teşekkür ederim. Gayret göstermelisin ama, böyle olmaz. Sürekli deriz erkekler bizi istedikleri gibi kullanıyorlar falan şeklinde ama bana gerçekten çok boş geliyor bu laflar. Sen bazı konularda kendini biraz ön plana çıkar da sonra bak bakalım gerçekten öyle anlatıldığı gibimiymiş. Kullanılma diye bir durum söz konusu değil, erkekler de kontrol edilmesi kolay olan varlıklar. Sadece nasıl yapılacağını öğrenmek gerekiyor. Beceremeyenlerin ise buraya erkekler şöyle böyle diye yazması abes bence, neticede kontrol sende değil ki bu durumda.
Saldırıya geçecek ve taşlayacak arkadaşlar olabilir belki, buyrun alıyım sizi sıradan.
vala ben eşimi kullandığımda kendisinin daha çok hoşuna gidiyor
işin esprisi bir yana yazdıklarına harfi harfine katılıyorum. cinselliği bir görev, olması gereken bir durum gibi gördükçe evlilikler de düzgün yürümüyor. abartı olmasın ama bence evlilikteki sorunların çoğu cinselliğin doğru yaşanamamasından ileri geliyor.
toplumumuzun içinde bulunduğu cinsel eğitimsizlik, doğruyu bilmeden her şeye ayıp günah olarak yaklaşılması evlilikleri çökertiyor.
ben de eşimle bir sebepten 3-4 gün birlikte olmasam özlüyorum. fark ettim ki gerginleşiyoruz da birbirimize karşı. hem kadın hem erkek için kesinlikle ihtiyaç ama doğru cinsellik ve doğru ten uyumu.
bu da şu demek değil ten uyumunuzun uyduğu adamları bulun. hayır eşinizle ten uyumunu birlikte oluşturun. bu süreç bile çok keyifli ve geliştikçe mutluluğu bile artıran noktalardan.
Altta yatan sebep yok demişsiniz ama bence altta yatan büyük bir sebep var.
Çocukluğunuzda yaşadığınız bir olay olabilir, çocukken duyduklarınız olabilir.
Bilinç altınıza itmişsiniz, siz de farkında değilsiniz.
Acilen Psikolog diyorum...
tam olarak olmasada bende de aynı isteksizlik var kızım 7 aylik ve bu sureçte toplasanız 2-3 kez birleşmişizdir.Eşimi çok seviyorum ama konu cinselliğe gelince hem çok üşeniyorum hemde canim istemiyor.Hayat şartları bizi böyle yaptı işte.Tekrardan heyecanlanacak bişeyler yaratmak lazım.Ama utanma çekinme vs. yok bende sizde oda varmış tamamen psikolojik birşey tabiki yetistirilme tarzıyla ilgili olabilirMerhabalar..Canim cook sıkkın.esimle tartisiyoruz kac gundur.daha dogrusu o bana saydırip duruyor...
Sebep basliktan anlasilacagi uzere cinsel isteksizlik bendeki.
5 yildir evliyim 1 cocucugmz var.ve ben boyleyim iste..esimi seviyorum.ama birlikte olmaya useniyorum, utaniyorum, cekiniyorum en onemlisi..yetistirilis tarzindan midir nedir..hala alisamadim ya..sanki yaptigim ayip gunah kendime yakistiramiyorum yaptigim seyi..bir turlu ihtiyac olarak hissedemedim..olmuyor..kendi kendimi cok telkin ediyorum bi sure duzeliyorum gibi..sonra gene ayniyim
Ne olacak benim bu halim, boyle hisseden ve sonradan duzelen var mi? Nasil olacak bu isler of of...
beslenme programınızı rica edebilir miyim ?
Güzel yorumlar güzel oneriler var hakkatten. dikkatte alicam..
Hormonlarda da problem olabilir evet, onemsemedigim icin hic dusunmemistim bunu.Ama genel olarak sorunumun psikolojik oldugunu dusunuyorum.Cogu zaman cok sacma oldugunun da farkindayim ama boyle dusunmeme engel olamiyorum,kendimi kotu kadin gibi hissediyorum..
Boyle esim de sever degisik seyler giyinmemi guzel gorunmemi fln..anlarsiniz.
Oyle oldugumda da bi tuhaf hissediyorum kendimi..ben ben diilim sanki
Aynı ben...Anne olma icgudusuyle gozumu kapattim yaptim
Cok sukur iyiki de oldu...Allah nasip etti.
Arada yapabiliyorum utana üsene fln..onda sıkinti yok.benim derdim İHTIYAC olarak hissetmemek..olsada olur olmasada olur,hatta olmasa daha iyi olur gozuyle bakiyorum malesef..
Tebrik edecek bir durum yok hayatım, yine de teşekkür ederim. Gayret göstermelisin ama, böyle olmaz. Sürekli deriz erkekler bizi istedikleri gibi kullanıyorlar falan şeklinde ama bana gerçekten çok boş geliyor bu laflar. Sen bazı konularda kendini biraz ön plana çıkar da sonra bak bakalım gerçekten öyle anlatıldığı gibimiymiş. Kullanılma diye bir durum söz konusu değil, erkekler de kontrol edilmesi kolay olan varlıklar. Sadece nasıl yapılacağını öğrenmek gerekiyor. Beceremeyenlerin ise buraya erkekler şöyle böyle diye yazması abes bence, neticede kontrol sende değil ki bu durumda.
Saldırıya geçecek ve taşlayacak arkadaşlar olabilir belki, buyrun alıyım sizi sıradan.
Duş almaya usenmek ne demek yahu ?Cevap yazan herkese tesekkurler.
Genel olarak cvp verecek olursam, altinda yatan sebep yok anlattiklarim disinda.
Useniyorum derken bittikten sonra dus al bilmem ne..
Esim tesvik ediyor, benimde zevk almam icin cabaliyor..du...
En son cok istekliydi reddettim, olanlar oldu.sinirlendi saydirdi küstü konusmuyo benle suan..
Boyle devam edersek bosanma noktasina gelicez bu sekilde demedi ama buna getirdi.
Yaa neden boyle erkekler neden cok onemsiyorlar.biz onlarin ihtiyacini giderelim diyemi variz ya..
Bazen boyle sacma sapan sorularda geliyor aklima, kendimi kotu hissediyorum.sanki bizi kullanmak icin varlar
Bana bi akıl fikir lütfen eşime yaklasamiyorum o da bana gelmiyor benim yaklasamama sebebim napicagimi resmen unutmam çünkü hamilelik dönemimi + lohusalik (50gun) bişey olmadı şuana kadar da 2 kez oldu 3 aylik da bi kızım var. 2 gun önce burda arkadaşların gazına gelip suslendim puslendim işten gelince çıktım karşısına bana sabah erken kalkacağını söyledi bende öyle salak gibi kaldım kavga ettik. Ertesi gün sabah yanni dün sabah sarıldı bana azcık ellesti özurdiledi akşama hazır ol dedi akşam oldu reddettim. Napayim ben napayimmm atayım mı kendimi bi yerden sanki böyle yanaşsam rededicekmis gibi geliyor rezil olucam diye düşünüyorum
Duş almaya usenmek ne demek yahu ?
Zaten normal bi insanin en az 2 güne bir duş alması gerekir.
Hadi 3 güne bir olsun yani.
o konunu da okudum ben canım ama sizin ilişkinizde problem oldugunu dusunmuyorum.
Bebegin dogması anneyi çok etkilese de babanın da hayatı degısıyor, onu da etkılıyor..
Cok dert ettin kendine..
Biraz oluruna bıraksan yoluna girecek diye dusunuyorum.
arkadasım hamılelık dahıl 1.5 sene hiç ilişkiye girmedi kocasıyla.
Bana bi akıl fikir lütfen eşime yaklasamiyorum o da bana gelmiyor benim yaklasamama sebebim napicagimi resmen unutmam çünkü hamilelik dönemimi + lohusalik (50gun) bişey olmadı şuana kadar da 2 kez oldu 3 aylik da bi kızım var. 2 gun önce burda arkadaşların gazına gelip suslendim puslendim işten gelince çıktım karşısına bana sabah erken kalkacağını söyledi bende öyle salak gibi kaldım kavga ettik. Ertesi gün sabah yanni dün sabah sarıldı bana azcık ellesti özurdiledi akşama hazır ol dedi akşam oldu reddettim. Napayim ben napayimmm atayım mı kendimi bi yerden sanki böyle yanaşsam rededicekmis gibi geliyor rezil olucam diye düşünüyorum
bir saglikli beslen, saglikli bir ruh hali icin bedensel saglik da önemli
ikincisi biraz cinsellik iceren filmler izle
kendine güven, hakkin olarak gör
sen bir kadinsin ve cinselligi yasamak hakkin
beyninin degismesi lazim, bakisinin degismesi lazim
zevk almak senin hakkin utancin degil
kafa yapini biliyorum, hepimiz az cok bu konuda erezyona ugramis kadinlariz
beynini degistir en garanti yolu bu, bakis acini degistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?