- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Merhaba hanımlar. Daha öncesinde korunduğum halde boş gebelik yaşamıştım. O olaydan sonra bende ciddi manada bir cinsel isteksizlik başladı. Erkek arkadaşım bunu şimdiye dek sorun etmedi aylardır. Örneğin biraz uzun öpüşürsek vs ereksiyon olduğunu hissediyorum ama benden herhangi bir talepte bulunmuyor. Bendeyse cinsellik yaşamak adına en ufak istek yok. Bir taraftan önceki halimizi, yatakta paylaştıklarımızı özlüyorum öteki taraftan da gerçekten hiç içimden gelmiyor. Bu yalnızca erkek arkadaşımla değil kendimi tatmin etme yönünden de böyle. Kusura bakmayın biraz açık oldu ama anlaşılabilir olması için böyle anlatıyorum.
Şimdi sizlere sorum kürtaj, boş gebelik, düşük vs. Gibi şeylerden sonra başınıza böyle bir şey geldi mi, ne yaptınız? Bir de bana ne önerirsiniz kendimi hazır hissedene kadar beklemeli miyim yoksa hiç değilse denemeli miyim? Kafam çok karışık
Şimdi sizlere sorum kürtaj, boş gebelik, düşük vs. Gibi şeylerden sonra başınıza böyle bir şey geldi mi, ne yaptınız? Bir de bana ne önerirsiniz kendimi hazır hissedene kadar beklemeli miyim yoksa hiç değilse denemeli miyim? Kafam çok karışık