İsteksizlik

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
Merhaba hanımlar. Daha öncesinde korunduğum halde boş gebelik yaşamıştım. O olaydan sonra bende ciddi manada bir cinsel isteksizlik başladı. Erkek arkadaşım bunu şimdiye dek sorun etmedi aylardır. Örneğin biraz uzun öpüşürsek vs ereksiyon olduğunu hissediyorum ama benden herhangi bir talepte bulunmuyor. Bendeyse cinsellik yaşamak adına en ufak istek yok. Bir taraftan önceki halimizi, yatakta paylaştıklarımızı özlüyorum öteki taraftan da gerçekten hiç içimden gelmiyor. Bu yalnızca erkek arkadaşımla değil kendimi tatmin etme yönünden de böyle. Kusura bakmayın biraz açık oldu ama anlaşılabilir olması için böyle anlatıyorum.

Şimdi sizlere sorum kürtaj, boş gebelik, düşük vs. Gibi şeylerden sonra başınıza böyle bir şey geldi mi, ne yaptınız? Bir de bana ne önerirsiniz kendimi hazır hissedene kadar beklemeli miyim yoksa hiç değilse denemeli miyim? Kafam çok karışık

Bence normal
İnsan korunduğu halde hamile kalırsa seksten soğur
Üstüne üstlük hamilelik de olumsuz sonuçlanmış bu da travma sebebi (istenmeyen bir gebelik bile olsa)
Kendine biraz zaman tanı, belki içinde bir şeylerin tamiri ile uğraşıyorsundur. Bir de kendini iyi hissedeceğin bir korunma yöntemi kullan.
Ben ne zaman bu işi karşı tarafa bıraksam tüm isteğim gider. Çünkü kendimi hiç rahat hissedemem

Kadınlar erkekler gibi değil bu konuda. Siz o korkuyu henüz atlatamamissiniz. Kafaya takılan birşey olduğunda o moda geçmek zor. En azından bende öyle oluyor. Zaman verin kendinize. Belki denemelisiniz.

Korunma yönteminiz neyse önce bir onu değiştirseniz? Belliki korumuyor. Sonrasında zmnla düzelir bence ama önce kafan rahat olsun

Bence normal
İnsan korunduğu halde hamile kalırsa seksten soğur
Üstüne üstlük hamilelik de olumsuz sonuçlanmış bu da travma sebebi (istenmeyen bir gebelik bile olsa)
Kendine biraz zaman tanı, belki içinde bir şeylerin tamiri ile uğraşıyorsundur. Bir de kendini iyi hissedeceğin bir korunma yöntemi kullan.
Ben ne zaman bu işi karşı tarafa bıraksam tüm isteğim gider. Çünkü kendimi hiç rahat hissedemem
Evet gerçekten de benim için anlatması bile zor bi deneyimdi. Aslında şu an ya hamile kalırsam korkusu yaşamıyorum ama belki de dediğiniz gibi bilinçaltım henüz bunu atlatamamıştır..

Korunma yönteminiz neyse önce bir onu değiştirseniz? Belliki korumuyor. Sonrasında zmnla düzelir bence ama önce kafan rahat olsun
Prezervatifle korunuyorduk. Bu olaydan sonra aile sağlık merkezindeki ebeden korunma yöntemleriyle ilgili bilgi aldım. Bir çoğu hormon içeriyor. Ama bana en sağlıklı çözüm prezervatif+spermisit gibi geldi.

Zaten ilk 6 ay önerilmez sevişmeye. Yanlış mıyım emin değilim.

Normal sanıyorum, çünkü sıradan bir şey değil.

İlaç kullanıyor Muş’un hala?

Zaten ilk 6 ay önerilmez sevişmeye. Yanlış mıyım emin değilim.

Normal sanıyorum, çünkü sıradan bir şey değil.

İlaç kullanıyor Muş’un hala?
Hayır bana kürtajdan sonra sadece bi kutu antibiyotik verildi onu kullandım. Doktor ilk regline kadar ilişkiye girme dedi sadece bana

ne denemelisiniz ne de beklemelisiniz. bence psikolojik yardım gerekli. şöyle ki beklemek nereye kadar? veya denemek ne kadar sağlıklı psikolojik açıdan. sonuçta isteksizlik var.

Merhaba hanımlar. Daha öncesinde korunduğum halde boş gebelik yaşamıştım. O olaydan sonra bende ciddi manada bir cinsel isteksizlik başladı. Erkek arkadaşım bunu şimdiye dek sorun etmedi aylardır. Örneğin biraz uzun öpüşürsek vs ereksiyon olduğunu hissediyorum ama benden herhangi bir talepte bulunmuyor. Bendeyse cinsellik yaşamak adına en ufak istek yok. Bir taraftan önceki halimizi, yatakta paylaştıklarımızı özlüyorum öteki taraftan da gerçekten hiç içimden gelmiyor. Bu yalnızca erkek arkadaşımla değil kendimi tatmin etme yönünden de böyle. Kusura bakmayın biraz açık oldu ama anlaşılabilir olması için böyle anlatıyorum.

Şimdi sizlere sorum kürtaj, boş gebelik, düşük vs. Gibi şeylerden sonra başınıza böyle bir şey geldi mi, ne yaptınız? Bir de bana ne önerirsiniz kendimi hazır hissedene kadar beklemeli miyim yoksa hiç değilse denemeli miyim? Kafam çok karışık
Bence sorun yeniden hamile kalma korkusu. Sadece hamilelik değil sağlıklı bir hormon ve isteklilik için doğum kontrol hapı kullansanız?

Donem donem insan nasil depresif hallere girebiliyorsa bu da oyle bisey bence dönemsel.Yaz sicagi psikolojik degisimler vs derken bir geri cekilme olusmus olabilir.Baktiniz gececek gibi degil o durumda tedavi yontemi deneyin bence.

Back
X