İsteksizlik

sweetgirlcandy

Özlerden sweet 😂
Pro Üye
Anneler Kulübü
2 Ağustos 2013
38.077
126.876
798
Iyi geceler hanımlar. 11 aylık evliyiz. Başta vajinismus olduğumu düşünmüştüm meğerse beceremediğimiz için ilişkiye girememişiz. Neyse sorunu atlattık. Bi şekilde oluyo artık. Ama bende aşırı istek oluyor sonrasında yatağa gittiğimizde ya da eşim yaklaşınca o istek gidiyo hiç bir şey yapasım gelmiyor. Neden acaba sizde de böyle bir durum oluyor mu? Eşimi de çok seviyorum. Başlayınca devamı geliyo ama neden böyle hissediyorum ki

Zevk alıyorum onda da sıkıntı yok. Istek geliyo harekete geçiyorum sonra geri durduruyorum kendimi. Başlangıç sıkıntılı çok saçma ve değişik 😂
başı ve sonu iyiymiş, ortasını da boşverin, anlık bir şey demekki, psikolojik olabilir, başarısız zevksiz ilişkiniz olduysa yine öyle mi olur diye kendinizi çekiyor olabilirsiniz

başı ve sonu iyiymiş, ortasını da boşverin, anlık bir şey demekki, psikolojik olabilir, başarısız zevksiz ilişkiniz olduysa yine öyle mi olur diye kendinizi çekiyor olabilirsiniz
Sanırsam evliliğin başlarında yapamıyorduk vajinismus sanmıştım kendimi ama meğerse beceremiyormușuz. Belki ondan kaynaklı olabilir. Yine mi olmayacak kaygısı

Back
X