isteme faslı ve kırık kalan kalbim...

arkadaşa katılıyorum
yine bişey anlamadık
Biraz daha noktaya virgüle dikkat edersen yardımcı olacağız sanırım

canım durumum şu; eylül ayında sevgilimin yanına antalyaya gitmiştim ama ailemin akrabalarından biri beni havaalanında görmüş ve bizimkilere telefon açmış. beni aradılar ve bende dönmek zorunda kaldım. plan yapmıştık ama yarıda kaldı ve sorunlar çıkınca biraz moralim bozulmuştu yansıtmak istememiştim. döndüm ve aramaya başladım konuşmadı uzun bir süre devam etti ve kuzenimden yardım istedim.onunla konuşmuş. ve kendisi benim ne kadar ilgisiz,ailesini tercih eden, onu ve planları yarıyolda bırakan biri olarak görmüş. ve kendince onu ne kadar seviyorum diyerek bunu öğrenmek adına kuzenime hem emanet hemde yardım istemiş. (kuzenimin ona akıl verdiğini düşünüyorum.bir arkadaşımda böyle durumdaydı çok çekti filan diyerek yol göstermeye çalışıyor bu tesadüf olamaz yada o hayali bir karakter) bu geçen zamanda kurdukları planlar çok iyi işlerken benim okulumun açılması onların işlerini bozdu. (burnunu sürttürcem benim yaşadığım acıları çekicek ki aklı başına gelsin istemiş). kıskanmam, ilgi çekmek için herşeyi yaptı.kendine bağlamak istedi. bende bağlandım sürekli. her dediklerini yaptım ama tek hatam aldığım her teklifi kuzenime söylemem oldu. okul döneminde kuzenim sürekli arıyordu nerdesin filan diye. sinan sürekli arıyordu. (kuzenime gidiş dönüş bileti alim git yanında kal bana onu anlat demiş) ilgisizliğinden bıktım yapıyorum birşeyler ters. rest çekince peşime düşüyor bu durum böyle devam etti.fotoğrafçıya uğradım çerçeve aldım resmim için onun resimlerinin sahte olduğunu öğrendim. meğer başından beri ilgisiz bıraktığım için oyun oynamışlar bana. şimdi ise yaşadığım acılar var bir yanda bir yanda sinanı yanıma getirmek istiyorum. ( aklında ben terk edince sürpriz yapıp yüzük takmak varmış) şu an tüm ipler kuzenimde aracımız. bu kadar oyun oynadılar bende oyun ile herşeyi çabuklaştırmak istedim. ablamın kayınvalidesi tarafı beni çok beğenmişler.fotoğrafımı almışlardı kuzenime bahsetmiştim bu durumu. şimdi ise beni istemeye geliyorlar diyerek ağladım telefonda. kuzenim seni arasın filan dedi. oyuna devam ederek ablam sürekli sıkıyor ve arıyor o yüzden telefonumu kapatıcam dedim. ve bir yandan kuzenime gelmicek beni başkasına verebilecek bir insan o filan yazdım kuzenim hemen aradı yalan olup olmadığını anlamaya çalışıyor.galiba sinan ile konuşmuşlar ve inanmamışlar bu yüzden ablama söyledim böyle konuş filan diye. ( senin kocan sürprizini yapsın artık) şimdilik durum bu kızlar. umarım açıklayıcı olmuştur. lütfen beni bu durumda yalnız bırakmayın ...

arkadaşa katılıyorum
yine bişey anlamadık
Biraz daha noktaya virgüle dikkat edersen yardımcı olacağız sanırım

yanlış anlamadığsam anladığım kadarıyla söyliğim size.arkadaş sevgillisiyle bir birlerini çok seviyorlar.yalnız sevgilerini şarkılarla ve öykülerle anlatmayı seviyorlar.birde kuzen var aradabu kuzende arkadaşın sevgilisine burnunu sürtmesi konusunda yardım etmiş.yani anladığım kadarıyla kuzeni darbe atmış.şimdide arkadaşın içine bu dert olmuş.kuzeniyle sevgilisine bunu ödetmek istiyor.sevgilisi buna evlenme teklif edecekmiş.arkadaş yanına gitmiş sevgilisinin.o günde sevgilisi teklifte bulunacakmış.yalnız tabii arkadaşın ailesi bu geziden haberi olmadığından erken dönmesi gerekmiş.bunada sevgilisi kızmış.işte bundan sonra kuzeni ve sevgilisi buna burun sürtme cezası kesmişler.arkadaşta buna çok içerlemiş.sevgilisinide seviyor.olayları toparlamak istiyor.

evet aynen durum bu kızlar. şimdi olayları nasıl toparlayabilirim? ne yapmam gerekiyor?

heh şimdi az çok anladım gibi :) sinan senin sevgilinin adı sanırım *-) e peki sen beni istemey gelicekler deyince sinan ne yaptı aramadı mı seni *-) bence sen şimdi kuzenini değil de sinanı ara

' yaptığın herşeyi benim burnumu sürttürmek için yaptığını biliyorum. ama bak bu yaptıkların neye yol açtı.. şimdi başka biriyle evlenmeme onun karısı olmama razı olabilecek misin . '

de. bakalım ne cvp vericek sinan sana.. yapma diyecek mi bakalım.. a bu arada sana bu aracı kullanarak yürütmeye çalıştığın ilişkin hakkında verebileceğim en büyük tavsiye, kuzenini aradan çıkarman tatlım inan çok daha rahatlayacak ilişkiniz..

İkide bir koca lafı geçiyor kadın kim koca kim ,kuzenin ne işi var bu kadar arada ..Yahu almayanda Türkçe dersi yok mu hayret bişey uçaktan aileniz istediği için dönmeyi yeni açıklıyorsunuz neden başından beri çile çektiriyorsunuz burda bize sizin çok kitap okumanız lazım ifade edemiyorsunuz...

ayy hiç güleceğim yoktu cidden de kadın kim koca kim ben de tam anlayamadım. ayrıca da sinan kim. kuzen kimin kuzeni herşey tam bir muamma

( bu arada arkadaşın kadın dediği sanırım ablası ? )

canım edebiyatçıyım istesemde istemesemde okumak zorundayız. afedersiniz kızlar( daha önce dallas durumu yaşamamıştım.( sıkıntılıydı yaşadıklarım kızlar
ayy hiç güleceğim yoktu cidden de kadın kim koca kim ben de tam anlayamadım. ayrıca da sinan kim. kuzen kimin kuzeni herşey tam bir muamma

( bu arada arkadaşın kadın dediği sanırım ablası ? )

ehehehee bende koptum aklım nerdeymiş karıştırmışım herşeyi sinan benim sevgilim ilişkimizin içinde arabulucu diye kuzenim vardı. sonunda sıkıldım bu işten bitirdim. bu oyunda yokum dedim ve çekildim:)) kuzenim burnumu sürttürmesine yardım etti diye ona bitiş mesajı yazdım okkalısından sen yapmamlıydın. yaşadıklarım çok ağır canımı yaktı. telafisini nasıl yaparsın bilmiyorum. diye kapadım konuyu. birbirlerine düşerler umarım

ne oldu gelişmeler neller

Son düzenleme:

canım ailem sıkı bu konuda kötü haber gibi gelir onlara. ve bu konuda haklısın gitmezsem de sevgilimden olucam.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…