geç olsun güç olmasın.geç olsun güzel bir şekilde olsun.kuzenin seni ister kıskansın ister kıskanmasın.kuzeninle ilgili takılma diyorum GENE. kuzeninle belki süpriz yapma konusunda konuşuyorlar belki.hani demiştin ya kuzenm evden gitti diye belki seni öyle kızgın görünce tatsızlık çıkmasın diye gitti.sana rahat batıyor bunu anladım.dertsiz başına dert arıyorsun.çocuk senle evlenmek istiyor.sanki Allah korusun seni aldatmış gibi davranıyorsun.bırak her şeyi akışına.kötü bir şey olacak değil.kuzenin oyun yapıyor olsa(ki sanmıyorum nedense) aynı şekilde sevgilinde.niye vlenme teklif etsin.birde aşk dertlerimize yazmışsın.sevgilimizden evlenme teklifi almak bir dert evet.hadi diyelim kuzenin oyun yapıyor.çocuk teklif ettiğne göre oyunu bozulmuş
bu yazdıkların bana çok iyi geliyor; haklısın herşeyi akışına bırakmak herkes için en iyisi. bu şarkı bizim şarkımız olsun o zaman.üzülmek yok...kötü bir dönem geçiriyorum belkide sadece bu...
canım 1.5 yılıma yansıdı. ne haldeyim bilirsin artık.yok bunu giydi sevmiyor. yok makyaj yaptı seni unuttu. teklif aldı suç onda. bıktım hepsinden zaten. ee birazda suç bence sevgilimde beni tanımak için beni aramalıydı. sana bişi daha diyim deli olmamak içte değil emin ol. sevgilime kuzenim demişki sesimden herkes etkilenir. sende etkilendin mi? nasıl bir sorudur bu... uff neyse oluruna bıraktım. sapık kuzenim işte.ikisinede diyeceğimi dedim. ben yokum artık...kuzum sen su kuzenını devreden cıkarıp da
dırek sevgılınle ırtıbata gecsen dıyorum artık .
bu ne yaa yemın ederım bu kuzenden sıstım ne kuzenmıs yaa .
allah askına o kım oluyor da ılıskının ıcıne bu kadar burnunu sokabılıyor
ya da sen o'nu neden bu kadar onemseyıp de bu kadar olan bıten herseye ızın verıyorsun .
o kım yaaa vallahı ben cıldırdım burada .
sımdıye coktan sacını basını elıme dolamıstım
bu kadar tavız verme yaa hayret bırsey bu ne cırkınlık boyle .
bence sen o kuzenı de hatta sevgılını de devreden cıkar .
boyle sacma sapan ınsanlarla allah askına muhattap olma .
dip not: kavga esnasın da bırbırını tanımayan tek mılletız .
+o kım yaaa
+sen kımsın yaa
+kımsın sen alo...
hayır sırf kurgu yapmak için kurguyla ilgilenmiyorum.az çok tarihi bende sevdiğim için tarihle ilgileniyorum.ortak nokta bu diye tarihle ilgili bir şeyler bulmayıa çalışıyorum.ilginç falan.hayatta asla kurguymuş düzenmiş uğraşmadım.zaten ihtiyacımda olmadı.er ya da geç herkes beni bildi.kurguyu bazı kişiler karşı kullanmak ve uygulamak zorunda kaldım ve kalmayada devam edeceğim.çünkü,onlar üçkağıtçı insanlar.ayrıca bir şekilde yanlarında bile durmamaya gayret ediyorum bir arada olduğumuz zamanlarda.zaten ayrı şehirlerde yaşıyoruz.benim kurgu dediğim idare etmek ve onlarla mümkün olduğu kadar az muhattap olmak.inan ağzını bile açmaya çekinirsin.o an işlerine ne uyuyorsa ona göre davranıyorlar.
sana en basitinden bir örnek vereğim.bu bahsettiğim küzenim var ya.kardeşinin evlendiği kızı istemiyordu.yalnız kardeşi istiyordu.bununda kızı istememe nedeni kardeşinden çok aslında kendi rahattı.en azından kardeşide aynı düşünüyor.bende kızla iletişimi normal tutum.yani küzenim evlenecekken ne diyebilirim di mi.peki bu küzenimin kardeşine birşey demediğim için bana neler yaptığını tahmin edebilir misin.benzer bir sorunla yıllar önce biz karşılaştık.sanki o zaman bize destek olmuş gibi birde beni azarladı.gözümün içine bakarak hem yalan söylüyor hemde beni aptal yerine koyuyor.birde sırf kızla konuştum diye bana okumam için bir dergi vermişti.bu dergininde kartonu falan büyük.zaten 1 dergiyi bir pakette koyuyorlar ya.o dergilerinin kartonlarını görmüşsündür.böyle koyu renkte dergilerin sağlam durması için olan kartonlardan.bende sevdiğim tarz bir dergi olduğundan okumadım.neyse bir kaç saat sonra bu köpürüyor resmen.nerede dergim ben onu iade edecektim bilmem ne bilmem ne.ulan taş çatlasa dergi 12 tl dir.ki 1.si çıkartır parasını veririz 2.12 tl için bu kadar kalp kırılır mı ki hep kalp kırmanın kötülüğünden bahseden biri olarak artı bunla 3 oldu.4 gecenin bir vakti bağırıyor.dergi nerede dergi nerede. sonra birden sakinleşti.tabii dergiyi açmadığım için bağıramadı.ya insanın siniri birden patlıyabilir birden inebilirde ama bunun böyle olduğu yüzüne yansır.sırf bağırıp çağırmak için dergiyi bahane etti.zaten normal hayatta duygularımı yansıtmam,kontrollüyümdür.kimsenin hayattına karışmam,bas bas bağırmam.son derece sakin biriğim.nasıl derler vur ensesine al lokmasını tarzından.zaten insanlar bana bu yüzden güveniyor.hanımlığımdan ve zarifliğimden ötürü.kimseyi yargılamayacağımı bildiklerinden içlerini rahatlıkla açıyorlar.tabii bakış açısı farkı oluyor.bazıları bu halimi zariflik bazılarıda kolay lokma olarak görüyorlar.işte o kurgu yapana kurgu yapıyorum.kurgumda tepkimi belli etmemekle sınırlı.
kariyer ve aşkı bir arada elde eden bir çok arkadaşım var.aşık olmak demek kariyerden vazgeçeceksin demek değil.ayrıca bence öyle arayacak diye soğukta beklemek pek işe yarayacak bir yöntem değil.bunu kendimde acı çektiğim zamanda dedim sana balkonun kapısını kapatacak gücüm kalmadı diye.buna rağmen söylüyorum.seninle konuşucak vakti varsa üstüne bir şey alıp gelen kadrada orada olur o.bu kadar kendine işkence yapmana gerek yok.
ayrıca sana şöyle bir şey daha söyliyem bunu bilmişlik olarak almayacağını bildiğim için söylüyorum.öyle kötü insanlar var ki.bu haldeyken sana bunlardan biri belkide bir kaçı musallat olursa ne yaapcaksın.birde onlarla başa çıkmak zorunda kalcaksın.kendin kendini bu kötü duruma itmiş olacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?