- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
Olmadi bir gun onceden gelsinler.
Size karsi ayip olmus.
Size karsi ayip olmus.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya pardon da kız veriyoruz naz evi denir ama bazen bu ters teper. niye herkes birbiriniz zorlar ben hiiççç anlamam. sanırsın bulunmaz kumaş bir kız dunyada o kalmış gibi. orta yol diye birşey var. insanların maddi manevi gücleri deişik. onca insana gelip gideck. günah be ya...N Napicagimi Bilmiyorum ya işte daha isteme olmadan verilecen belli olunca böle oluyor..nasılsa aldık kızı formalite olsun diye salonda iki sözle mi isteme olucak siz kız tarafı olarak ağırlığınızı koyun ..hem madem salonda nişan olucak nie aynı gün isteme oluyor şimdikileri anlayamıyorum körmügözü bikere daha gelsinler nişan için...benimkiler taaaaaaaaa hataydan ankaraya bi istemeye bi hafta sonrada nişan yapmaya geldiler ..izin vermeyin böle bişiye
mantıklı.Olmadi bir gun onceden gelsinler.
Size karsi ayip olmus.
ben naz yapsınlar demiyorum ki ortada bi saçmalık var daha isteme bile olmadan nişan yeri tutulmuş üstelik görümcesi kendine göre olayı değiştirmeye çalışıyor..tamam bulunmaz hint kumaşı değiliz ama istemesi olunmayacak kadar da değersiz değiliz diye düşündüm yani kendimi konu sahibinin yerine koydum da böle düşündüm ..şimdiden görümcenin kararları altında ezilmesin demek istedim..ya pardon da kız veriyoruz naz evi denir ama bazen bu ters teper. niye herkes birbiriniz zorlar ben hiiççç anlamam. sanırsın bulunmaz kumaş bir kız dunyada o kalmış gibi. orta yol diye birşey var. insanların maddi manevi gücleri deişik. onca insana gelip gideck. günah be ya...
istemiyoruz isteme nişan iptal gidip başka birini bulcam da diyebilirler. yada kız tarafı gelmeyin kızmızı vermiyoz başka birine vericem de diyebilir.
yapıcı fikirler verelim herkez mutlu olsun.
eklemem lazım bazen bazı şartlarda herkesin mutlu olması için ödün ver veya ugraş didin demiyorıum. sadece bazı konularda politik davranıp değişik düşünmek önemli gününü sorunsuz atlatmak lazım.
evet görümceye cocukluk etmiş kabul. ezilmesin ama bunun da tatlı yolunu bulup olayı kendine cevirsin.ben naz yapsınlar demiyorum ki ortada bi saçmalık var daha isteme bile olmadan nişan yeri tutulmuş üstelik görümcesi kendine göre olayı değiştirmeye çalışıyor..tamam bulunmaz hint kumaşı değiliz ama istemesi olunmayacak kadar da değersiz değiliz diye düşündüm yani kendimi konu sahibinin yerine koydum da böle düşündüm ..şimdiden görümcenin kararları altında ezilmesin demek istedim..
Ay cok sacma asla kabul etme. Bence bu is sadece gorumcenin sacindan kaynaklanmiyor o sadece sana soyledikleri bahane gibi geldi bana.Selamlar yine ben...
Bu sefer benmi abartiyorum bilmiyorum o yüzden size sormadan konuyu kestirip atmiyayim diye düsündüm. Konuya geleyim benim nisanimolucak. Ayni günde isteme olsun dedik. Erkek tarafi uzaktan diye. Isteme ama evde olucak yüzüklerde salonda takilcak diye. Herkez tamam dedi. Benim görümce hanim simdi kalkmis diyorki o sacini yaptircakmis. Gec yola cikcaklarmis o yüzdende. Yetisemezsek salonda yapalimmis? Ya ben salonda mi verilicem. Nisanlimin annesi babasi tamam demisken. Simdi niye böyle oluyor? Sevgilimde daha düne kadar evde olucak derken. Salonda olucak gec kalirsak diyor. Yani beni buna alistirmaya calisiyor. Sizce benmi bu konuyu abartiyorum? Cünkü benim ailem böyle biliyorken ben yine nasil degistirdik dicem.
Ben hep buralardayımthanks baby :) seni de hep buralarda görelim :)
her zaman gelemiyorum. bu aralar cok cok yoruldum calış calış beynim patladı. 2-3 gunden beri izin verdim kendime KK gunu ilan ettim.
Çok normal canım. Bi sen çekeceksin, bi ailesi çekecek, en son kim daha fettansa koca o tarafta kalacakBeni huzursuz eden sey nisanlimin lafini degistirmesi. Benimle baska anlasmasi. Sonrada düsüncelerinin degismesi normal mi ?