Tam benim yaşadığım şeyleri yaşıyorsun.
Benim ailem de inanılmaz paracı ve bende bu süreçten geçerken ne alınacak ne yapılacak diye oralı bile olmadılar eğitim kısmı vs sizinle bire bir aynı.
Çalışırken yaptım herşeyi eşya filan almadılar zaten,düğün salonunu bile sen öde dediler takı filan da vermek yok ödemem onu bari ödeyin dedim surat asa asa ödediler.
Nişanıma gelecek olurssk küçük bi nişan yaptık 3-5 bin lira para takılmıştı almadılar evet kardeşimde nişan yaptı ondan da alınmadı ama kayda değer çeyrek vs yoktu benimkinde.
Ki nişan parasından daha çoğunu harcamıştım nişana o parayı da kyk borcuma yatırdım.
Şimdi inanılmaz soğuğum sürekli para muhabbeti yapmalarından karşılıksız bişey düşünmüyorlar hiç evliyim hep benden bekliyorlar bişeyler maddi manevi.
Annem götü sıkışınca okuttuk ettik bişeyibi görmedik bize bişe mi aldın sanki der.
Evliyim kendime ait evim yok kiradayım hala çıkacakları katlar için para vermem bekleniyor.
Yeri geliyo sen bencilsin ortak iş yapmıyorsun diyip duruyorlar.
İşlerine gelmedi mi bencilsin bencilsin sırf kendimi kullandırmıyorum diye
Böyle olunca ailede sevgi bağ bişey kalmıyor cidden.
Hep biliyorsun içten pazarlıklı paracı olduklarını.
Sana tavsiyem benim gibi davranman şimdi başının çaresine bak yaparlarsa yapsınlar yapmazlarsa yapmasınlar bişey.
Evlenince mesafeli ol.
Para pul işlerine girme