• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isteme olayı

esrammm0215

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
46
8
13
30
ben ailenin tek çocuğuyum ama şımarık değilim ve bana pek önem verilmez..her neyse sevgilim bu hafta içi annesini bize yollayacak beni istemesi için annem sevgilimin olduğunu biliyor ve buna çok karşı çıktı ama ben vazgeçmedim ben inanıyorum ki bu isteme olaylarında da çok sorun çıkacak ve ben yine vazgeçmeyeceğim sizce ben ailemi nasıl ikna edebilirim??

Ailenin tek çocuğusun ve sana önem verilmiyor... bu aile neye önem veriyor... benimde tek çocuğum var kesinlikle tek çocuk olduğu için şımarmasını bende istemiyorum ve mümkün olduğunca ona göre davranıyorum... Ama çocuğumdan başka önemli birşeyimde yok.... Aile içinde senden daha önemli anne baba arasında bir sorunmu varki... yada acaba senmi kendini önemsizmişsin gibi görüyorsun.... yaşın kaç bu arada annen sevgiline neden karşı çıkmış olabilirki... bunlarıda yazarsan önemsiz olduğun için değilde belki de gerçekten onlar için çok önemli olduğun için karşı çıkmış olabilir....

Her istemede sorunlar cikiyor , ne kadar anlassalar ..
Birbirlerini sevseler bile , isteme dugun nisan sureci anlasmazliklat cikiyor ..

annen neden karşı yazmamışsın ki ona göre yorum yapalım.

yasının kucuk oldugunu tahmın edıyorum yoksa bıldıgı halde neden ıstemesın zamanının dogru olmadıgını dusunuyordur anneler genelde haklı cıkıyor oturup konusmakta yarar var derim

Valla 20 yaşında çocuğum olsa ve evlenmek istese, şuan başka şeylerin endişesini taşımalısın, oku, çalış, gez, gör, hayatı ve kendini keşfet, ne evlenmesi der, ben de karşı çıkarım.

Valla 20 yaşında çocuğum olsa ve evlenmek istese, şuan başka şeylerin endişesini taşımalısın, oku, çalış, gez, gör, hayatı ve kendini keşfet, ne evlenmesi der, ben de karşı çıkarım.
cnmm ben öyle rahat bi kız değilim veya ailem değil..yani insan en azından sevdiği insanın yanında rahat etmek istiyor onunla bişeyler yapmak istiyor

Ailenin tek çocuğusun ve sana önem verilmiyor... bu aile neye önem veriyor... benimde tek çocuğum var kesinlikle tek çocuk olduğu için şımarmasını bende istemiyorum ve mümkün olduğunca ona göre davranıyorum... Ama çocuğumdan başka önemli birşeyimde yok.... Aile içinde senden daha önemli anne baba arasında bir sorunmu varki... yada acaba senmi kendini önemsizmişsin gibi görüyorsun.... yaşın kaç bu arada annen sevgiline neden karşı çıkmış olabilirki... bunlarıda yazarsan önemsiz olduğun için değilde belki de gerçekten onlar için çok önemli olduğun için karşı çıkmış olabilir....
ablacımm yaşım 20.. bilmiyorum ama bana pek önemsizmişim gibi geliyor.. ailem daha sevgilimi ve onun ailesini tanımadan ön yargıyla yaklaşıyor yani belli bi sebep yok..

Back
X