Kız İsteme İsteme

arya456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2025
11
7
1
27
Merhaba kızlar, istemede damadın getirdiği çiçek buketi yapay olsa absürt olur mu acaba ? Ben yapay çiçek taraftarıyım çünkü ilerde evime süs olarak koymak istiyorum

Bence çok da iyi olur. Hem geçmişte hem de hala yapay düğün/nişan çiçeği alan çok. Söz, isteme vs olsa canlı tercih ederim ama düğünde yapay daha kullanışlı bence.

Bence çok da iyi olur. Hem geçmişte hem de hala yapay düğün/nişan çiçeği alan çok. Söz, isteme vs olsa canlı tercih ederim ama düğünde yapay daha kullanışlı bence.
İsteme olacak ama ben de o yüzden kararsız kaldım

Merhaba kızlar, istemede damadın getirdiği çiçek buketi yapay olsa absürt olur mu acaba ? Ben yapay çiçek taraftarıyım çünkü ilerde evime süs olarak koymak istiyorum

Mantıklı, iki günde ölüyor zaten canlı çiçek, yazık.
Kitabına uydurmak zorunda değilsiniz ve de, nasıl uygun görüyorsanız o, sizin özel gününüz

Yapaydan ziyade şoklanmış çiçek buketi yapıyorlar. Ben 6 senedir düğün çiçeğimi saklıyorum mesela, en ufak bir deformasyonu yok. Yapay yani kumaş çiçektense şoklanmış çiçek tercih ederim. Bir araştırın isterseniz. Tabi bir yandan da gelinlik çiçeğini saklamak daha anlamlı ama siz bilirsiniz 🥰

Çiçek size geliyorsa nasıl isterseniz öyle olur , başkasına ise çok tavsiye etmem . Canlı çiçeği yada buketi ne denli seviyorsam yapay çiçeği de o denli sevmiyorum.Sanki çiçek gerçek sevgi ,diğeri yapay gibi bir duygusuz geliyor yani.

Benimki yapaydı zaten artık moda yapay olması.

Back
X