Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar, istemede damadın getirdiği çiçek buketi yapay olsa absürt olur mu acaba ? Ben yapay çiçek taraftarıyım çünkü ilerde evime süs olarak koymak istiyorum
Bence çok da iyi olur. Hem geçmişte hem de hala yapay düğün/nişan çiçeği alan çok. Söz, isteme vs olsa canlı tercih ederim ama düğünde yapay daha kullanışlı bence.
Bence çok da iyi olur. Hem geçmişte hem de hala yapay düğün/nişan çiçeği alan çok. Söz, isteme vs olsa canlı tercih ederim ama düğünde yapay daha kullanışlı bence.
Merhaba kızlar, istemede damadın getirdiği çiçek buketi yapay olsa absürt olur mu acaba ? Ben yapay çiçek taraftarıyım çünkü ilerde evime süs olarak koymak istiyorum
Yapaydan ziyade şoklanmış çiçek buketi yapıyorlar. Ben 6 senedir düğün çiçeğimi saklıyorum mesela, en ufak bir deformasyonu yok. Yapay yani kumaş çiçektense şoklanmış çiçek tercih ederim. Bir araştırın isterseniz. Tabi bir yandan da gelinlik çiçeğini saklamak daha anlamlı ama siz bilirsiniz
Çiçek size geliyorsa nasıl isterseniz öyle olur , başkasına ise çok tavsiye etmem . Canlı çiçeği yada buketi ne denli seviyorsam yapay çiçeği de o denli sevmiyorum.Sanki çiçek gerçek sevgi ,diğeri yapay gibi bir duygusuz geliyor yani.