• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istemeden dedektiflik.. aşırı mı kıskancım?

Yalan olup olmadığı konusunu bilemem de asıl dedektiflik sizin müstakbel nisanlinizdaymis kadınlar daha detaycidir o yüzden merak ettikleri birini en son noktaya kadar arayabilirler ama bir erkeğin bunu yapması için ciddi ilgisinin çeken bir durum olmasi gerekiyor bence yani illa aşk hoslanma anlamında demiyorum tabi

Yalan olup olmadığı konusunu bilemem de asıl dedektiflik sizin müstakbel nisanlinizdaymis kadınlar daha detaycidir o yüzden merak ettikleri birini en son noktaya kadar arayabilirler ama bir erkeğin bunu yapması için ciddi ilgisinin çeken bir durum olmasi gerekiyor bence yani illa aşk hoslanma anlamında demiyorum tabi

Çok üzücü ya insan yıllarına üzülüyor. Bi yandan bu basit bir mesele demek istiyorum bi yandan da kabullenemiyorum.. konuşmalı mı bunu onunla açık açık?

Çok üzücü ya insan yıllarına üzülüyor. Bi yandan bu basit bir mesele demek istiyorum bi yandan da kabullenemiyorum.. konuşmalı mı bunu onunla açık açık?
Canimcim benim nacizane fikrim açıkça konuş yoksa biz burada ne desek boş yalan da olabilir gerçekte ardında çok farklı bi durumda yatıyor olabilir konuşmadan önce güven üzerine de kısa bir konuşma yap istersen hani mümkün olduğunca yalana kaçmadan olayı olduğu gibi anlatmasini sağlamaya çalış

bence gerçekten tanıdığınıza inanıyorsanız biraz alan bırakın sevdiğinize. aldığı her nefesi kontrol edemezsiniz.
böyle ayrılık sebebi olmaz. sizinle birlikteyken bir hata yaparsa, araştırdığı kişilerle tanışırsa, konuşursa vs. o zaman hesabını sorun ama ben hiç mantıklı bulmadım bu durumu.

Şimdi çok uzun uzun yazıcam biraz karışık :) şimdiden teşekkür ederim okuduğunuz için.

kızlar sevgilimle 3 yıldır beraberiz ve ona gerçekten çok güvenirdim. Yalnız bir gün eski sevdiği kızla ilgili bi konu açıldı, daha önce deli gibi merak ettiğim bi konuydu tabii. yapılacak en büyük hata olarak neler yaşadıklarını sordum, bisey olmadığını falan söyledi, sadece yakın arkadaş olmuşlar ne olduklarını anlamamislar, sonra konu kapandı. Ama hep oturmayan biseyler vardı, bu konu zamanla bende büyüdü büyüdü, gittim tekrar sıkıştırdım ama fazlasıyla. Kızla öpüşmüşler. Bunu duyunca çok garip oldum. Eskiden olmuş şeylerin üstünde durmam ama bana onca süredir yakın arkadaştık falan deyip yanıltmış olması bende bi güven kırıklığına sebep oldu. Bu konuyu da kendimce kapadım, düşünmemeye çalışıyorum ama güven kısmı sarsıldı tabii. Şimdi asıl konuya geliyorum size çok paranoyakça gelebilir mazur görün :) sevgilimin google hesabının şifresi benim telefonumdan girilmisti, bisey rica etmisti benden onun için acmıstım sonra kapatmayı unutmuşum. Geçenlerde googleda arama geçmişinde benim hiç aramadığım şeyler çıktı, bi baktım onun hesabıymış. Rahatsız oldum hemen kapatmaya çalıştım ama bu arada bi baktım ki bunun twitterdan şuradan buradan takip ettiği bir kızın gerçek ismi bulunmuş, bütün hesapları aratılmış. Annesine babasına kadar. Bu arada biz nişanlanacaktık 3 ay içinde. Neyse, ben normalde ona bunu sormazdım ama dayanamadım, hesabina baktığımı söylemeden o kızı tanıyor mu diye sordum. En yakın arkadaşıyla ilgili bi mesele varmış o yüzden aratmış. Üstelemedim ama bugün bana o kızı ben sorana kadar hiç araştırmadığını, ben söyledikten sonra öylesine baktığını söyledi, zaten kızın sevgilisi varmış falan filan. Ben önceden yaşadığım güven kırıklığından olsa gerek, gene benden bişeyler sakladığını düşünüyorum. Çünkü önceden bu kızı araştırdığını biliyorum ama yüzüne vuramıyorum. Çünkü altından bisey çıkmazsa beni güvenmemekten dolayı çok suçlayacak, altından bisey çıkarsa tam bir facia. İnsan neden hayatında biri varken birini dıdısına kadar araştırır, merak eder, üstüne bi de yalan söyler? Kafam karışık. Bu basit görünüyor ama bugun bunu yapan yarın baska yalanlar da söyler mi? Bu ilişki bitmeli mi?
Benim kadar değilsin:) yalandır bence, çocukça bahane bulmuş.

Canimcim benim nacizane fikrim açıkça konuş yoksa biz burada ne desek boş yalan da olabilir gerçekte ardında çok farklı bi durumda yatıyor olabilir konuşmadan önce güven üzerine de kısa bir konuşma yap istersen hani mümkün olduğunca yalana kaçmadan olayı olduğu gibi anlatmasini sağlamaya çalış

Yani inanın öyle bir güven yıkımı ki, kendimi aldatılmış gibi hissediyorum, yüzyüze olmama rağmen konuşamadım bugün, yarın sınavım var ders de çalışamıyorum :) teşekkür ederim. peki sizce hesabına girdiğimi de söylemeli miyim?

Bence bu sadakat, aldatılma konusunda sağlam bi konuşma yapmalısın onunla. Bu olayıda içine alarak, sakin ve öz güvenli bi şekilde. Sorunların konuşularak çözülmesi taraftarıyım. Dolduruşa gelme, bütün içindekileri ciddi bi şekilde ona dök.

bence gerçekten tanıdığınıza inanıyorsanız biraz alan bırakın sevdiğinize. aldığı her nefesi kontrol edemezsiniz.
böyle ayrılık sebebi olmaz. sizinle birlikteyken bir hata yaparsa, araştırdığı kişilerle tanışırsa, konuşursa vs. o zaman hesabını sorun ama ben hiç mantıklı bulmadım bu durumu.

Haklısınız, dikkat ediyorum normalde. Ama bu kabullenebilecegim bir şey değil sanırım, halbuki inanmıstım da duyunca, 3 senemi düşünüyorum üzülerek

Hesabina girdiğini söylemek değilde söyle diyebilirsin google dan bişeyler ariyordum bi anda hiç benim aramadigim kelimeler aranmis olarak çıktı bende bi baktım senin google hesabın açık kalmış bu gerçekten oluyor bu arada benim telde de babamın hesabı açık kalmıştı kendi aramadigim kelimeler aranmis gibi değişik renk gözüküyor

Bence bu sadakat, aldatılma konusunda sağlam bi konuşma yapmalısın onunla. Bu olayıda içine alarak, sakin ve öz güvenli bi şekilde. Sorunların konuşularak çözülmesi taraftarıyım. Dolduruşa gelme, bütün içindekileri ciddi bi şekilde ona dök.

Konuşmaya çalıştım aslında. Hemen "ben zaten kız bulucam ordan burdan" gibi sert ve fevri çıkışlar yapıyor. Bu konunun üstünü örtmekle konuşmak arasında kararsız kaldım

Back
X