günaydın arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacim var ben igdir da yaşıyorum eşim şu an muhasebeci mesleği veteriner hekimlik ilerde kpss ye girip memur olmayı düşünüyor kendisi ığdır'lı memur olursa farklı bir sehre verirler buyuk ihtimalle ama eşim ben memleketimden çıkmam diye direniyor ne yapabilirim onu nasıl ikna edebilirim acaba nasıl memleketinden sogutabilirim yardimci olursaniz cok buyuk bir dertten kurtulcam ustelik butun ailesi akrabalari herkez burda birazda onlardan kurtulmak istiyorum eşimi her şey de kullanıp duruyorlar ama eşim bunu anlamıyor
calismiyorum malesef bebegim var zaten calismadigim icin bana pek soz hakki vermiyor sana konforlu bi hayat sunarim araba alirim istedigin gibi yasasin istedigini alirsin yersin icersin arabayla yere gidip gezersin ama bnm memleketimde kalalim diyor sizce bu durumda ne yapabilirim kabul etmelimiyim yoksa itiraza devam mi eseyimBenim de ailemin yanında olmak bana güven veriyor de madem
Sen çalışıyor musun? Kpss ye gir başka şehre atan eğer çalışmıyorsan
O zaman mecbur gelir seninle diye düşünüyorum
kader kismet işte vanda akrabalarim var onlari ziyarete geldim orda gordum eşimi aşık oldum oldu bitti eşimden yana bi sikintim yok ama bazen boyle inat yapiyor yada ben üstüne cok gittigim icin o da tam tersini yapiyorAntalyadan kalkıp niye ıgdıra evlendin
bende oyleydim vanda ama malesef buraya gelince ailesi beynine girdi tabi birazda para yardiminda bulundular yok iste yogurdu sutu peyniri falan derken koyde yasadiklari icin cok yardim ediyorlar diyor tek basimiza bilmedigimiz sehirde napariz diyorBen iki ailenin de olduğu şehirde yaşamam mesela
Eşim bildiği için teklif bile etmez
Çok istiyosa memleket orada
Her yere giderim onunla ama memleket
tabiki sebeplerden biri o zaten ama ilerde memur olursa ailesinin yardimina ihtiyacimiz kalmiycak ay kafayi yicemBaşka bir ilde, Antalya örneğin, ekonomik açıdan zorlanacağınızı düşündüğü için de memleket sevdasına bürünmüş olabilir. Muhasebeci olarak çok fazla kazanamıyordur diye tahmin ediyorum. Ailesinin yardım ettiğini de söylemişsiniz, bence kalmak istemesinin sebebi maddi durum.
tabiki sebeplerden biri o zaten ama ilerde memur olursa ailesinin yardimina ihtiyacimiz kalmiycak ay kafayi yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?