nasil konusmaliyim anlamadimMemur olarak atansa da size ve bebeğinize vaad ettiği hayatı sunamaz tek maaş ile. Bu nedenle taşınmak istemiyor belli ki. Siz fazla lüksümüz olmasın ama başka ilde olalım derken eşiniz memlekette olalım rahat geçinelim istiyor. Sizin ekonomik açıdan tatmin olmayacağınızdan korkuyor olabilir. Bunu konuşmalısınız.
bende oyleydim vanda ama malesef buraya gelince ailesi beynine girdi tabi birazda para yardiminda bulundular yok iste yogurdu sutu peyniri falan derken koyde yasadiklari icin cok yardim ediyorlar diyor tek basimiza bilmedigimiz sehirde napariz diyor
ikisinden de uzak olmak istiyorum başbaşa ama vok zor eşim cok inatci biri bu sehri sevmese bile sirf bana inat olsun diye burayi istiyor farkindayim bununIğdır’da eğitim olanaklarını bilemiyorum eğer kısıtlıysa çocuğu iyi okullara gönderme demogojisini yapabilirsiniz. Ya da Ege’de mütevazi bi şehirde yaşarsanız nr kadar mutlu olacağınızdan felan dem vurun. Eğer evlenirken başka şehir sözü verdiyse direkt isyan bayrağını çekin zaten. Ama bence kendi ailenizin olduğu şehri istemeyin çok irrite edici olur kendi ailesinden uzağa ama sizinkinin yakınına taşınma fikri
Sizi mutlu etmeye değil inatlaşmakta hevesli bi eşiniz varsa daha büyük bi derdiniz var zatenikisinden de uzak olmak istiyorum başbaşa ama vok zor eşim cok inatci biri bu sehri sevmese bile sirf bana inat olsun diye burayi istiyor farkindayim bunun
van da ozel de calisiyordu birakti illede aileme gitmek istiyorum diye ozel olmuyor dedi buraya geldi meslegimi yapmak istemiyorum dedi simdide kpss ye girip memur olcam diyorvan da yaşıyormuşsunuz ya aile olmadan yaşayabiliyorsunuz işte
oradan neden geldiniz
bir de veteriner hekim adam hem de Iğdır gibi yerde neden muhasebecilik yapıyor
mutlu ediyor cok şükür sadece bu konuda anlaşamıyor uz ve aile konusunda tek sorunumuz buSizi mutlu etmeye değil inatlaşmakta hevesli bi eşiniz varsa daha büyük bi derdiniz var zaten
isyan bayragi ceksemde ise yaramiyor cok inatci ilce ye bile raziyim en kotu ile bile raziyim yeterki burdan kurtulayimIğdır’da eğitim olanaklarını bilemiyorum eğer kısıtlıysa çocuğu iyi okullara gönderme demogojisini yapabilirsiniz. Ya da Ege’de mütevazi bi şehirde yaşarsanız nr kadar mutlu olacağınızdan felan dem vurun. Eğer evlenirken başka şehir sözü verdiyse direkt isyan bayrağını çekin zaten. Ama bence kendi ailenizin olduğu şehri istemeyin çok irrite edici olur kendi ailesinden uzağa ama sizinkinin yakınına taşınma fikri
konustuk igdirda yasamiycam igdira gitmiycem demisti ama simdi hatirlatinca mecbur kaldik geldik diyor bize yardim ediyorlar diyorEvlenirken bunları hiç konuşmadınız mı ?
calismama karşı biri malesef istedigin kadar oku sinavlara gir kendini gelistir ama calisma derBebek biraz daha büyüsün, o zaman önce sen antalyaya atan peşinden o da gelir.
van da ozel de calisiyordu birakti illede aileme gitmek istiyorum diye ozel olmuyor dedi buraya geldi meslegimi yapmak istemiyorum dedi simdide kpss ye girip memur olcam diyor
cok teşekkür ederim dediginiz gibi yapcamkpss ye girip memur olacak da o süreçte hiç mi çalışmayacak
yani sonuçta bebek de var geçim ağır
öyle köyden peynir süt koydu ile geçim sağlanmaz ki
bir de madem KPSS ye girecek vs vs
size o vadettiği hayatı nasıl yaşatacak arabalar vs vs
özetle bu sene sıkın dişinizi, girsin KPSS'ye Temmuz da alsın 95 puan ve üstü
açarlarsa kadro atansın
tek şartınız neresi açılırsa oraya gitmek yönünde olsun ille de orada kadro açılsın diye beklemesin
nerde olursam olayim 2 yil uc yil kalir yine memleketime donerim diyordoğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşa deyin ona
memur olup nereye ataman çıkarsa orda yaşayacağız mecburuz alışırız deyin
kendiniz de istekliymiş gibi görünmeyin mecburiyettenmiş gibi görünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?