İstemediğim bir ilişkiye maruz kaldım. Siz olsanız şikayet eder miydiniz ? Utanıyorum.

Eve niye gittiniz o an koşarak niye kaçmaya çalışmadınız?
Tabi ki şikayetçi olun neyi bekliyorsunuz?

Başka kadınlara yapmasın diye korkum başkaları da yaşamasın bu adam tehlikeli biri madde kullaniyor itiraf etti

Hayır istesem acı çekmezdim o kadar ve tiksinmezdim eve dönünce uykusuzluğa rağmen yikanmazdim düşecek gibiydim
Çok geçmiş olsun hiç kimse böyle bir şey yaşamasın inşallah cinsel saldırıya uğramak şok etkisi yaratır mutlaka, Allah göstermeye böyle bir durumda olayın sıcağıyla mantıklı düşünemeyiz ne yapacağımızı bilemeyiz korkarız ama siz hukukçuymuşsunuz, olaydan sonra hastaneye de gitmişsiniz vücudunuzda bazı izler de varmış, üzerinizde mutlaka sperm kalıntıları da vardır ve sizin söyleminize göre adam başka kadınlara da aynısını yapabilecek bir potansiyelde.

Korksanız da, anneniz şüpheci biri de olsa, yaşadığınız bu saldırının başka kadınların başına gelmemesi için şikayetçi olmalıydınız, delil topladım diyorsunuz ama vücudunuzdaki muhtemel sperm kalıntılarını yıkanarak yok etmişsiniz, o gece şikayet etmezdiniz de ertesi gün şikayetçi olurdunuz.

Bir hukukçu olarak siz bile adalete başvurmazsanız biz nasıl adalet arayacağız?

Konunun gerçekliğini sorgulayan arkadaşlar, bunu sorgulamak yerine özellikle hukukçu ve doktor olanlar maalesef kadınlarımız cinsel saldırıya uğruyor ama sonrasında ne yapacağını bilmiyor bilemiyor, tecavüze uğrayan kadın ilk etapta olayın korkusu ve şokuyla şikayetçi olmaya çekinirse vücudundaki delillerin yok olmaması için ne yapmalı, hemen şikayetçi olacaksa önce nereye gitmeli, nasıl bir yol izlemeli?

En azından konuyu okuyan belki mağdur olmuş ama korkmuş kadınlar varsa bir faydası olur.

Tamam canım inandık,adam arayıp canı yeniden tecavüz isteyene kadar bekle....Açık okul açıl ....Bu tecavüz fantazisi miğde bulandırıcı,tedavi olun....

Çok çok çok kötü bir hikaye. Doğruysa da kötü. Adam zaten baştan belli etmiş niyetini. Doktor değil de tamirci olsaydı eve gidilmezdi. Sırf doktor diye tanımadığın birinin evine gitmişsin. Şimdi de aramadı sonra diyorsun. Arasaydı sorun olmayacaktı çünkü.
Her neyse, tabiki şikayet etmelisin. Göz göre göre tecavüz çünkü bu.

Hayır hayır demektir .Kanmak gitmek ona bu hakkı vermez o zaman bende onu vurayım canım öyle istiyor mesela olurmu toplum benide ayiplarmi Olay toplumun değil sizin başınıza geldi.Toplum dediğiniz toplama insanlar aynı olay çocuklarının başına gelse yukarda verdigim örnekteki gibide davranabilirler.

Çok haklısınız zaten bir hukukçu olarak ilk bunu diyecekler neden diye. Bende bilmiyorum güvenmek istedim normalde güvenmem takside inip gitmeyi hatta masadan kalkıp gitmeyi de çok düşündüm pasif kaldım
Burada kastedilen hukukçu, konu sahibi değil de şikayet için giderse muhatap olacağı kişi sanırım.

Doğru mu anlamışım? K Kader1510

Burada kastedilen hukukçu, konu sahibi değil de şikayet için giderse muhatap olacağı kişi sanırım.

Doğru mu anlamışım? K Kader1510
Yok kendisi hukukcu baslikta cevap verdigi sure icinde bunu savundu, sonrada basip gitti.

Yardimci olmak icin sureci anlamaya calisan ve nerede ne yapılabiliri anlatmaya calisan (mesela ben) insanlari ya gormezden geldi ya da linc ediyorsunuz diye aglamaya durdu, ne yaptigi belli değil, o yuzdende konu inandiriciligini kaybetti, herhalde artik geride gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…