İlk ilişki miydiKanamam var
Evet şu an kanamam var ama dün ki jinekoloji muayenesi mi Ella etkisi mi bilmiyorum bilgim yok.
Eve niye gittiniz o an koşarak niye kaçmaya çalışmadınız?Hanımlar, siz olsaydınız ne yapardınız?
Bu kişiyle aslında hastanede tanıştık, doktor. Kardeşim için gittiğimizde birkaç kez yanıma geldi, konuştu, numarasını verdi. Şimdi düşününce o günden beni gözüne kestirdiğini anlıyorum.
Sonra kafede buluştuk. Ben normalde içki içmem ama özellikle şarap ve rakı için ısrar etti. Önce limonata söyledim sonra ısrar üzerine yarım kadehten biraz az şarap içtim bir kez lavaboya kalktım.Çok rahat ve umursamazdı, oturduğu yerde dans ediyordu. Başta “sahile gideceğiz” dedi, sonra taksi çağırıp beni evine götürdü.
Evde “tango öğreteyim” diye başladı, sonra boynumdan öpmeye kalktı. Ben “hayır, istemiyorum” dedim ama dinlemedi. Bedenime cinsel organima dokundu, öptü. Ayakkabılarımı çıkardı, beni yatağa yatırdı, boğazımı sıktı. Nefessiz hissettim. Prezervatif yırtılmasına rağmen durmadı. Ben donup kaldım, hiçbir şey yapamadım.
O günden beri hiç yazmadı. Annem çok şüpheci biri olduğu için ona da anlatamıyorum.
Siz olsaydınız sessiz mi kalırdınız, yoksa şikayet eder miydiniz?
Başka kadınlara yapmasın diye korkum başkaları da yaşamasın bu adam tehlikeli biri madde kullaniyor itiraf etti
“Benim için o muayene şikâyet için değil, sağlık kontrolü içindi. Çünkü ciddi bir risk vardı; hem cinsel yolla bulaşabilecek hastalıklar, hem de gebelik ihtimali. Kanama da oldu sonrasında. Endişe ettim.Ertesi gün hapı kullandım ama yine de emin olmak istedim. Raporun ‘temiz’ çıkması da bu yüzden. Her kadın şikâyet etmese bile kendi sağlığını kontrol ettirme hakkına sahiptir. Tecavüz şüphesi olsun olmasın, jinekolojik muayene sadece şikâyet amaçlı yapılmaz.
Çok geçmiş olsunHayır istesem acı çekmezdim o kadar ve tiksinmezdim eve dönünce uykusuzluğa rağmen yikanmazdim düşecek gibiydim
Tamam canım inandık,adam arayıp canı yeniden tecavüz isteyene kadar bekle....Açık okul açıl ....Bu tecavüz fantazisi miğde bulandırıcı,tedavi olun....Hanımlar, siz olsaydınız ne yapardınız?
Bu kişiyle aslında hastanede tanıştık, doktor. Kardeşim için gittiğimizde birkaç kez yanıma geldi, konuştu, numarasını verdi. Şimdi düşününce o günden beni gözüne kestirdiğini anlıyorum.
Sonra kafede buluştuk. Ben normalde içki içmem ama özellikle şarap ve rakı için ısrar etti. Önce limonata söyledim sonra ısrar üzerine yarım kadehten biraz az şarap içtim bir kez lavaboya kalktım.Çok rahat ve umursamazdı, oturduğu yerde dans ediyordu. Başta “sahile gideceğiz” dedi, sonra taksi çağırıp beni evine götürdü.
Evde “tango öğreteyim” diye başladı, sonra boynumdan öpmeye kalktı. Ben “hayır, istemiyorum” dedim ama dinlemedi. Bedenime cinsel organima dokundu, öptü. Ayakkabılarımı çıkardı, beni yatağa yatırdı, boğazımı sıktı. Nefessiz hissettim. Prezervatif yırtılmasına rağmen durmadı. Ben donup kaldım, hiçbir şey yapamadım.
O günden beri hiç yazmadı. Annem çok şüpheci biri olduğu için ona da anlatamıyorum.
Siz olsaydınız sessiz mi kalırdınız, yoksa şikayet eder miydiniz?
Ne diyim a mı diyeyim b mi diyeyim c mi diyeyim
Burada kastedilen hukukçu, konu sahibi değil de şikayet için giderse muhatap olacağı kişi sanırım.Çok haklısınız zaten bir hukukçu olarak ilk bunu diyecekler neden diye. Bende bilmiyorum güvenmek istedim normalde güvenmem takside inip gitmeyi hatta masadan kalkıp gitmeyi de çok düşündüm pasif kaldım
Yok kendisi hukukcu baslikta cevap verdigi sure icinde bunu savundu, sonrada basip gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?