İstemediğim bir ilişkiye maruz kaldım. Siz olsanız şikayet eder miydiniz ? Utanıyorum.

3 ihtimal:

1. Konu fake
2. Rızayla girilen ilişki sonrası aramayan doktoru b.klama çabası
3. Konu sahibi bir erkek ve tecavüz planlıyor o yüzden bilgi topluyor.

Tecavüze uğrayan hangi insan oturup uzun uzun detayları falan yazar? Hatırlamak bile istemez ki.
Her zaman derim karşınızdaki insanı salak yerine koyarken kendi zekanızı baz almayın.

Nereden kopyaladin bu mesajı iyi kopyalayamamissin. Gebeliğe hemen bakacaklardi ertesi gün evet...

Ajitasyon yapma da sorulara cevap ver. Fantazilerinizi başka yere yazın ya olmuyor tutmuyor.

Adamı seksle bağlayamadı aklınca intikam alacak. Sorgulanmamak için avukatım dedi. Çok tehlikeli bunlar var ya.

Ama taktı ışıkları söndürdü ve beş dakikada yaptı
Adam takarken ve ışıkları söndürürken öyle ağzınızı açıp boş boş bakarak beklediniz mi, kaçmayı akıl edemediniz mi, ya uyduruyorsunuz ya da başta siz de isteyerek ilişkiye girdiniz adam arayıp sormayınca da tecavüz etti diye iftira atma derdindesiniz.

Ama taktı ışıkları söndürdü ve beş dakikada yaptı
Adam takarken ve ışıkları söndürürken öyle ağzınızı açıp boş boş bakarak beklediniz mi, kaçmayı akıl edemediniz mi, ya uyduruyorsunuz ya da başta siz de isteyerek ilişkiye girdiniz adam arayıp sormayınca da tecavüz etti diye iftira atma derdindesiniz.

Hemen şikayetçi olmalısınız. Zaman kaybı yaşıyorsunuz. Umarım konu gerçek değildir.

Adamı seksle bağlayamadı aklınca intikam alacak. Sorgulanmamak için avukatım dedi. Çok tehlikeli bunlar var ya.
Yani kimseyi yaftalamayi sevmem ama boyle birseyi düşünmek cok cig bi davranis.

Seks bir elde etme araci degildir ki? Ondan sonra salak sacma redpillci dangalaklarin agzina laf veriyor böyleleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…