Bdsv sevenleri üzdünYa bir gidin Allah aşkına boğazı sıkılınca insan öleceğim korkusuyla(bakın tecavüz de değil) can derdine ilk fırsatta neresi denk gelirse vurup kurtulmaya çalışır
Hemcinsim olduğunu düşünmüyorumHemcinsim olduğunuz için utanç duyuyorum. Gerçekten yazık .
Böyle bir konuda duygu sömürüsü neden yapayım uzun zamandır buraya girmiyorum.Bütün sorulariniza cevap verdiğimi düşünüyorum daha neyi soruyorsunuz anlamadım
Biraz incindim evetBdsv sevenleri üzdün
Bütün sorulariniza cevap verdiğimi düşünüyorum daha neyi soruyorsunuz anlamadım
Benim de minnoş kalbim kırık...Bdsv sevenleri üzdün
Düşünmek zorunda değilsinizHemcinsim olduğunu düşünmüyorum
Oo gece gece günah saatlerinde senin ağzın neler söylüyorBoğazın sıkılmasıda bi fantazidir cidden sıkılmış olsa boynunda da morluklar olurdu çünküşimdi burda fantazi açıklattırmayın bana
Muayene raporu sadece başka rapor yok.Ne raporu aldınız? Raporun üstünde yazan seyi soyleyin.
Geriye kalan sorularimi buna cevap alinca soracagim.
Muayene raporu nedir? Açıklarsanız mesleğimle ilgili yeni bir şey katmış olursunuzMuayene raporu sadece başka rapor yok.
Tesekkurler.Muayene raporu sadece başka rapor yok.
Muayene raporu sadece başka rapor yokNe raporu aldınız? Raporun üstünde yazan seyi soyleyin.
Geriye kalan sorularimi buna cevap alinca soracagim.
Bunun fantezi olduğunu ilk defa duyuyorum. Siz baya bilgiliymissinizOo gece gece günah saatlerinde senin ağzın neler söylüyor
O aşırı bilgilidir, bir yazsana özeldenMuayene raporu sadece başka rapor yok
Bunun fantezi olduğunu ilk defa duyuyorum. Siz baya bilgiliymissiniz
Jinekoloji muayenesi raporu temiz çıktı tahriş yok denildi ağrı ve kanama olmasına rağmen
Boğazın sıkılmasıda bi fantazidir cidden sıkılmış olsa boynunda da morluklar olurdu çünküşimdi burda fantazi açıklattırmayın bana
Kendimizce yapıyoruz birşeylerBunun fantezi olduğunu ilk defa duyuyorum. Siz baya bilgiliymissiniz
Kocamı reddetmiştim, gidip uyandırayımBenim de minnoş kalbim kırık...
Kırılan kalpleri onaracağızKocamı reddetmiştim, gidip uyandırayım
Ay bir an düşündüm de kendime gülüyorum şuanda yazık adam ne olduğunu da anlamazdıBdsv sevenleri üzdün
Nasıl bir yardım?Hanımefendi ben sorulara tek tek cevap vermek zorunda değilim kaldı ki buradaki sorular bana yardımcı olmak için değil direk suçlayıcı ve alaycı sorulardi .
Kırılan kalpleri onaracağız
Jopumu getirin.Biraz incindim evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?