İstemediğim bir ilişkiye maruz kaldım. Siz olsanız şikayet eder miydiniz ? Utanıyorum.

Jinekoloji muayenesi raporu temiz çıktı tahriş yok denildi ağrı ve kanama olmasına rağmen

:) rapor falan yok. Kadın doğum doktorları cin gibi adam çarpar valla.

Boğazın sıkılmasıda bi fantazidir cidden sıkılmış olsa boynunda da morluklar olurdu çünkü şimdi burda fantazi açıklattırmayın bana

Benim herifin öptüğü yerde izi oluyor anasını satayım. Boğazını sıkmış ki nefesi kesilmiş iz yokmuş ama.

Hanımefendi ben sorulara tek tek cevap vermek zorunda değilim kaldı ki buradaki sorular bana yardımcı olmak için değil direk suçlayıcı ve alaycı sorulardi .
Nasıl bir yardım?
Başına böyle kötü olaylar gelen kadınlar genelde siz hukukçulardan yardım istiyor ama yine de siz bilirsiniz.
Şunu da söyleyeyim (arkadaşlar affola) burada ki kadınlar adına ben cevap vereyim başımıza böyle birşey gelse eve gitmeden karakola gider şikayetçi olurduk
Küçük bir kız olur korktu söyleyemedi diye düşünürüm ama koskocaman kadınsınız hem de avukatım diyorsunuz
İstediğiniz cevabi verdim yarın ilk işiniz şikayet etmek olmalı o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…