Böyle bir yaşantıyı kimse istemez. Haklısın, ama biz kadınların, karşımızdakini kendimizden çok düşündüğümüz için,kendimizden ödün verdiğimiz için kıymetimiz bilinmiyor belki de...Çok üzüldüm yazdıklarına. Herşey eşinde bitiyor aslında...
ne kadar içten yazmışsın cnm durumunu çok üzüldüm ev üstüne ev olmaz die boşuna demiyolar demekki ... neyse tabiki sana neden kabul ettn oturmayı vs gbi şeyler söyleyip dahada canını sıkmak istemem ama şu saaten snra kendine yapacağın en büyük iyilik çalışmak!! ama mutlaka ... sadece para kazanmak için değil 3e 5e takılmadan alnının akıyla çalışabileceğin bi iş bulup kendine olan güvenini kazanmak daha yaşın genç .. evlenmek evin kölesi olmak değildir!! biran önce iş bul cnm daha snra belki ayrı bi evede çıkarsınız ha buarada çocuğun yoksa bi süre daha yapmamanı tavsiye ederm...
Canim senin zaten en büyük hatan herseyi yapmak.
Herkese yaranmaya calismak.
E insanoglu nankör o yüzden bir tesekkür bekleme.
Sen böyle devam edersen onlarda böyle devam eder.
Önce sen birseyler degistir yani eltine yardima gitmek zorunda
degilsin. Uydur bir bahane yat aşşagi. Kim surat asarsa assin görmemezlikten gel.
Laf sokuyorlarsa sende cevabini esirgeme vesayre vesayre
Gelinsin diye köle degilsinya!!!
Bir an önce çalışmaya başlasanız daha iyi olur gibi.Hem rahatsız olduğunuz ev ortamından biraz uzaklaşmış olursunuz hemde elinizde paranız olur.Ama önce eşinize söyleyin bence,annesiyle konuşsun pat diye odanıza girmesi çok kötü.Eşinize fazlasıyla değer vermişsiniz,diğer kişilere de hep iyi niyetle yaklaşmışsınız ama sizin kıymetinizi bilen yok.
çok üzüldüm canım.bence de bi süre nasıl istiyosan öyle takıl evin içinde.kim ne yaparsa yapsın.eşin de bişey demeye kalkarsa ağzının payını ver.sinir oluyorm böyle ailelere.gelin diye hizmetçi mi alıyolar.allah allah ya.kendine bi hobi bul.bak benim de pek çevrem yok burda.annem bi kaç arkadaşım dışında.evde yapacak bişey bul kendine.iş bak imkanın varsa.ve eşinin altından gir üstünden çık kendine çekmeye çalış.ayrı eve çıkalım de.bak ne kadar içten yazmışsın aynen bunları eşine de söyle.gerekirse ufak bi mektup yaz.cidden çok üzüldüm aynı yaştayız senle.allahım sabır versin
Insan dunyaya bir kez geliyor ve butun bu guzeller yillarini boyle harcaman ne kadar uzucu.
Artik zamanimizda boyle hizmetcilik yaptiran kaynanalar veya yapan gelinler varmis demek ki.
Senin ailen hic birsey soylemiyor mu esine? Oglum ne zaman ayri eve cikacaksiniz demiyor mu?
Kayinvalidenin birden pat diye odana dalmasi igrenc otesi birsey hepten ozel hayatina el koymus kadin! Bu rahatsizligi sen degil esinin dile getirmesi gerekiyor.
Is esinde bitiyor bence neden seni ezdiriyor ki? Senin kolundan tutup disariya gezmeye goturse kim ne diyebilir? Kimin ne haddine?
En kisa zamanda ne yap et ayri eve cik cnm cunku bugun degilse yarin kesinlikle kotu bir kavgayla bitecek bu isin sonu. Ve maalesef ki hakliyken haksiz duruma duseceksin.
neden herşeye koşturmaya çalışıyorsun ki suratlar asılırsa asılsın boşver belki bu kadar uysal davranmasanız kaynanaız da sizinle yaşamak istemez ayrı eve çıkarsınız
nedenını sorarsan arkadasım aynı yasantıyı tam 1.5 sene yasadım üstelık fazlasıyla enınde sonunda evım ayrıldı onunda suclusu ben oldum ama yıne ellerı kolları uzerımde rahat yok malesef ...neler neelr yasadım ben konunu okyunca şöyle bir iç gecırdım bu gunlerıme sukredıyorum
elın ele yüregı acımaz canım kımse yogurdum eşki demez..
o yuzden aklını basına al kendını ezdırme öylede suclusun böylede..
artık öğrendıgım tek sey bu evlılıkte umursamıcaksın sal gıtsın yaa hayatını yaşa ye iç. yat
ama kocanla huzurluysan
işte bende o da yok
hele son bır aydır ben bende degılım saçma sapan bır hayatım olmaya başladı her gun süphe hergun üzüntü keden hergun dert ve hergun bır sonrakı gunu dusunmekle gecıyor ne yapıcaz ne olcak ne bıtcek
offf hakketten şiştim yaa bu hayattan hıcmı guzel bır anımız olmıcak bızım hıcmı bıze bır kere sırıtmayacak bu kahpe haayt...
canım benım egerkı dertleşmek ıstersen özelden yazabılırsın Allah yardımcın olsun
(benımde hiç aa hiç arkadasım y6ok kocamı arkadasım sırdasım bılırdım ama oda sırt cevırdı derdımı anlatacagım omuzunda aglayacagım kımsem yok )
Yapamam işim var de.. Hastayım yatıcam biraz de.. Canının istediği gibi davran kendini mutlu etmeye bak canım
Kimseye yaranılmaz kayınvalidenle bile yaşasan kendine ait bir hayatın var senin olmalı.. kapıyı açıp girdiğinde
Müsait olmayabilirdim dikkatli olursan sevinirim anne de.. alınsın kızsın boşver zamanla alışır sana karşı tavırlarına
dikkat etmek zorunda kalır.. Bu arada eşini ikna et kesinlikle ayrı eve çıkın hatta işe başla sende.. İstediğin yaşam
ayağına gelmez elde etmek için savaşmalısın.. Bu arada fena olanlar iyidir kıymetlidir aklından çıkarma
Bu gidişle depresyon ilaçları arkadaşın olacak haberin olsun.bu kadar üzüntünün,düşüncesizliğin,ilgisizliğin arasında daha ne kadar dayanacaksın ki.daha çocuğun yokken hemen işe girmelisin bence eşin daha ailesinin eline bakarken zaten sana para kalmaz.bak canım çok güzel bir yaştasın bu günlerin değerini bil ve evde oturup kendini kimseye adama .çünkü ilerdede yaptıkların görünmez onlara ,çalışmadığın sürece daha da bağımlı hale gelirsin.duygusallığı bırak ve mantıklı olmaya çalış en en önemlisi önce kendini düşün.tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki kimseye değerinden fazlasını verme sonra şımarır o da kendini erişilmez zanneder.biz kadınız köle değiliz unutmayalım ve de unutturmayalım.