hıhı.bu soruları bende yöneltiyorum kendisine.o sözleri verdin şimdi ne oldu diyorum.o da şu verdi;"öyle yaptım dedim çünkü yoksa benimle evlenmeyecektin."
yasam demissin ama yasanti yokki bu okuduklarimda neden bukadar odun veriyorsun neden izin veriyorsun bunasil bi zihniyet ...terliklerine kadar onunemi goduruyorsun, acaba egitim durumun ne senin? cok ilgimi cekti senin once kendine saygin yokki baskalari gostersin , insani insan yapan ilk basta kendisine saygisi dir durusudur kisiligi ozgurlugudur , sen olmusun agliyanin yok, git is bul calis biraz dik bas ol ,sanirim hayat standard larida bu konusuyor,
lise mezunuyum ben.elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama olmuyor.olmadı bugüne kadar.mesela bugün işimi gücümü bitirdim..neten başına geçtim biraz.normalde annemden gördüğüm şudur,akşam yemeğini erken saatte yapmak.k.validem ise her akşam saat 5-6 gibi yaparmış yemeğini.yani bu evde öyle geldiğimden beri.beni netin başında gördü ,bulunduğum odaya girip girip çıkıyor suratında bir ifade.karnıyarık yapılcaktı bugün.baktım öğlenden başladı yemeği yapmaya..sırf oturuyorum diye.bana dese ki kalkıp neden yapmıyorsun.benim cevabım hazır.sonra edemedi "ben pazara gitcem kalk şu patlıcanları kızart"dedi.anormalin anormalininde anormali...bu ufak gibi görünen şeyler benim 24 saatimi dolduruyor işte.yapmayım etmeyim diyorum,zaten üzerime düşüni yapıyorum,fazlasına gerek yok diyorum bu sefer kendisi üzerime geliyor.kaçış yok.gıcık ötesi yaratık
Kapını kilitlesen de sürgü de taksan, sanki kayınvaliden sana laf söylemeyecek. Hemen bu akşam eşinizi karşınıza alın, evinizi ayırmayı istediğinizi aksinin kesinlikle mümkün olmadığını söyleyin. Büyük ihtimalle dikkate almayacak, sonra ise annenizin yanına dönün çalışmaya başlayın. Barışmak isterse kesinlikle evi ayırmadıkça barışmayacağınızı belirtin. Barışmak için yanınıza gelmezse zaten yanlış evlilik yapmışsınız demektir.
Bu saatten sonra size verilebilecek tek tavsiye bu. Evin içinde nasıl rahatça dinlenebilirim, nasıl beni hizmetçi gibi görmemelerini sağlarım gibi tavsiyeler işinizi görmez, siz ne yaparsanız yapın bu insanların size olan davranışları değişmez.
Ben olsam böyle yapardım herhalde..
bence kimse bu hayatı haketmez ilk boşanan anne babanın çocuğu sen değilsin tam tersi boşanan anne babaların çocukları kendi evliliklerine daha çok sahip çıkar.
Söylenecek çok söz var ama bence hiç biri çözüm değil. Benim kişisel görüşüm kesinlikle boşanman sana yazık değilmi yaa gencecik kızsın hayat çok kıymetli ömrünü adadığına değmez.
Ama sanırım senin bilinç altında boşanırsam kayınvaldem haklı çıkar düşüncesi var. Sen onu haklı çıkarmak istemiyorsun ama kendine ediyorsun. Bu evliliğin sonu hiç hayırlı gözükmüyor.
Umarım ben yanılıyorumdur.
Haa boşanmam kocamı seviyorum diyorsanda o zaman ilk iş olarak eşini ikna edip çalışacaksın bunun başka çıkar yanı yok. Belki çok yorulursun belki işten gelince yine ev işi yapmak zorunda kalırsın ama hiç olmazsa bi dayanağın olur elinde para biriktirirsin hayalini kurduğun evin eksiklerini almaya başlarsın ayrıca benden sana tavsiye eğer çalışırsan eşine iki kazanıyorsan bir kazanıyorum de. Sanırım çocuğun yok sakın ayrı eve çıkmadan çocuk falan yapma. Eşinede evlenmeden önce verdiği sözleri hatırlat mümkünse başka bir işe girsin.
Gerçi anladığım kadarıyla eşin seni bukadar hiçe saydığına göre senin onu sevdiğin gibi o seni sevmiyor ve bencil bir insan bu söylediklerimide düşün. Olaylara biraz objektif bakabilirsen zaten sen en doğru yolu bulursun. Ama harekete geçmek için öncelikle iş bul ve çalış ilk yapman gereken şey kesinlikle ÇALIŞMAK
neden katlanıyorsun hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?