benimse sevdiğim bi bölüm ne güzeltarih(
tarih(
benimse sevdiğim bi bölüm ne güzel
siz ne bölümü istiyosunuz
bence okula gidin seneye tekrar sınava girin şansınızı deneyin ya olmazsa boşuna puanınız düşmesin en azından bi yere girmiş olursunuz
şu aileler keşke karışmasalar tercih işine
keske istemedigin bölüm yerine ek kontenjanı bekleseydin
tarih cok kötü bir bölüm degildir ayrı mesele
akademisyen olmayı düsünüyorsan master doktora yapmak icin güzel bir bölümdür de
senin yerinde olsam okula baslarım
en azıntan türkce tarih vs gibi temel dersleri almaya baslarım
seneye degil de 2 sene sonra girersin hem puanın yanmaz
hem de bu sürede aldıgın bir takım dersleri saydırma sansın olur
ya da puanını yüksek tutup üniversite ici bölüm degistirmeyi de deneyebilirsin
son pişmanlık fayda etmez derler maalesef. ya gideceksiniz ya da 1 yıl daha hazırlanacaksınız.
keşke hiç yazmasaydınız ama biraz da nasip diyelim
tekrar girince okul puanı düşüyor bu şekilde yapabilirim derseniz hazırlanın.
arkadaşlar üniversite tercihlerimde babamın yazdığı benim hiç istemediğim bölüm geldison tercih nasl gelir ya offf onun gelmesine hiç ihtimal vermiyoduk yazdık öyle ama gelin görün ki hiç istemediğim bölüme yerleştirildim napıcam ben şimdi gitmeyi düşünmüyorum sınava hazırlanmak istiyorum tekrar girecem ama bu şekilde de okul puanım yarıya iniyorr nolur bana fikir verin bölümü okumak mı yoksa okul puanının yarısının gelmesine ragmen sınava girmek mi ? benim aklım durmak üzere yardımlarınızı bekliyorum
maalesef ailelerin her şeye karışması gibi bir olay var. benim ailem de karışmıştı ama allahtan istedigim bir bölümü kazanmıştım.sevmedigin bir bölümü zorla sevmeye çalışamazsın hayatın boyunca yapacağın meslek sonuçta.
tarih sözeldir kolaydır gibi değil oldukça zor ki benim gibi ezberleme sorunları olanlar için oldukça zor
şu an için yapabileceğin bir şey yok gibi. ya kayıt ya da 1 sene beklemek istedigini ailene söylemek.1 sene kaybını gördükçe sana yaşattıklarına pişman olacaklarına eminim.hakkına hayırlısı olsun.
Valla ben de yillr önce son tercihimi kazandim..beklemiyordum ama oldu..neyse okudum ve bitirdim...hayat cesitli olanaklar sundu..Allah yardim etti...tarih güzel bir bölüm..okula kayit yaptirip bir daha girebilirsin..benim br sürü arkadasim böyle yapti..keske bende girseymisim tekrar..
Tavsiyem okul kayidini yaptir biraz devam et ve baktin sana uygun degil.tekrar giarrsin.
çok zor bir durum üzüldüm adına tarihi sevmeyen bi insan yapamaz bence formasyon olayıda var tabi bence bi sene daha çalış istediğin bölümü yaz
kaç yaşındasınız? yaşınız küçükse bu kadar sorun etmeyin.
bölüme kayıt yaptırırsınız 1 yıl. tekrar sınava girersiniz kazanırsanız dondurup kazandığınıza gidersiniz.
Son tercih bile olsa gelme ihtimali var işte yazmıcaktın madem ki yazdın demekki giderim diye inşallah iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?