istemediğim bölüm geldiii :(

Ben tarih derslerini çok severim bana göre çok eğlenceli bir bölüm sanırım tarihi sevdigim için bana sıkıcı gelmez di bölüm ama sen sevmiyorsun orası ayrı bir mesele.Tarih ögretmenlerinin ataması fazla yok baban yazarken bunları biliyordur umarım.

2 yillik matematik ogretmeniyim hemen okulu bitirdim hemen atandim. Mutlu muyum? Asla. Babamin istedigi bolumdu tıp puaniyla fakulte birincisi gittim. Universitede kac kere biraktim geldim kac kere babam geri goturdu kavga kiyamet okutmam dedi. Mecbur atanip kendimi okutmaliyim dedim bu yil gerceklestirecegim insallah hayalimi. 45 yilini vereceksin guzelim. Sevmezsen yapamazsin. Ama unide sevenlerde oluyor o ayri. Ben hergun nefret ediyorum. Ogrencilerimide seviyorum ama tatmin degilim hic bir sekilde. Hayat kurtaracakken ondalik sayilar anlatiyorum ve bu durumu hic sevmeyecegim ..

tarih okuynlar bin pişman ataması falan yok babam akademik kariyerlerden söz ediyor . offff

tıp puanıyla matematik öğretmenliğine mi gittin senin durumun çok daha kötü ya. doktorluk az buz bi şey mi baban istemedi . bu aileler neden hep kendilerinin dediği olsun istiyor . hayat bizim bize sorulmuyor. inşallah hayalini gerçekleştirirsin bırakma peşini. şimdi kendi ayaklarının üzerinde duruyosun ve istediğini yapmakta da kimse karışamaz sana . umarım olur canım allah yardımcın olsun

hayırlısı olsun hakkında belkı seversın zamanla.yıne de erteleme bılgılerın tazeyken yıne gir.bır tandgım öyle yapmıştı fızık okudu sırf girmiş olmak için sonra dondurdu istedği bölüme gitti.

teşekkür ederim canım . yine girecem çok daha fazla çalışacam . okulu dondurup sınava hazırlanacam okul puanı açığım kapansın . inşallah bende istediğim yere giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…