- 20 Ocak 2023
- 227
- 618
- 18
Yok doğulu değilim aynen başka seçenek yok son çarem bu olurCano eşyalarını topla karakola sığın bence. Ailenle konuşup arayı bulmaya çalışsınlar olmazsa kadın sığınma evinden başka seçenek yok gibi görünüyor. Doğuda mıydın?
Nişan öncesi dayak falan atamazlar bence.Yani yiyecegim dayaktan korkuyorum biraz ozellikle de abimden yicegin dayaktan bu beni korkututoyor oyuzden geri adim attırıyor bu korku bana
İnci gibi degerli taş mı????Üzeri değerli taşlar ile süslenmiş taç demek :)
Saplantili asik da olabilir..Ee biliyor onu istemediğini de.Bile bile kendisini sevmeyen biriyle niye evleniyor.
Yeni uyuyeyim çünkü yeni kaydoldum bu sitedede çok şeye baktım daha önce benim de böyle bir dururum vardi bende burda paylaşmak istedim sahte olan bir şey yok nickimde bişi yok bu benim yıllardır her yerde kullandığım bir isimdir..Bana sahte konu gibi geldi
Yeni uye
Nick pek bişey
Yıl olmu 2023 biz halen 100 yıl önceki tipik ortadoğu kabile kafalarını yaşıyoruz. Sorun ailende değil sende, zamanında susmayıp tepkini gösterseydin, şu an bu mesajları yazmıyor olurduk, evlenecek yaşa gelmişsiniz halen kendini savunmak, hakkını aramak, istemediğin şeye zorlanmamak ve açıkça kendini ifade edebilmek nedir bilmiyorsunuz!!!İki yıl önce annem üstümde fazla baskı yapmıştı birisini bulduk onunla evlendirelim seni diye dayanamayıp kabul etmiştim sonradan pişman oldum.yarin nişanım var kendisini sevmiyorum ondan hoşlanmıyorum aileme kaç defa söyledim vazgemediler zorladılar iyice.Ne yapsam işin içinden çıkamadım sevmediğim halde nisanlanicam kafam çok karışık ne yapacağımı hiç bilmiyorum ilerde severmiyim evlenince severmiyim diyorum ama herşeyi batıyor bana yanıma yaklasiyor tiksiniyorum işin içinden çıkamaz hale geldim. Sevmeden evlenmek mutlu edermi insanı ? Mutlu olmadığımi istemediğimi onu sevmediğimi bildikleri halde yinede vazgeçmiyorlar:)
Dhaa öncesinde çok söyledim gittim cocuklada konuştum ailem yine zorla tehtidle evden atarım vs seylerle beni zorla geri döndürdu. Şuan ailemde herkez biliyoe onu istemediğimi kendi agizlari ile söylüyorlar sevmeye çalış sevmezsen mutlu olamazsın ama bunu dedikleri halde yinede evlendirmek istiyorlarZaman geçmeden tepki göstermen lazım aslında geç kalmışsın önceden konuşup tepki göstermen lazımdı ama ailenle konuşup istemediğini gelmelerini görüşmeyi iptal ettirebilirsin.
18 yaşını geçmişsinizdir kimse sizi zorla biriyle evlendiremez, haklarınızı bilin. Polise gidin anlatın gerekirse. Ama ben ailemi karşıma alamam onlara bağımlıyım diyorsan yine sen bilirsin. Elbet seni anlayıp yanında olacak ailenle konuşacak daha büyük bir aile dostu, komşu yok mu onlarla konuş bir de onla konuşmayı denesin?Dhaa öncesinde çok söyledim gittim cocuklada konuştum ailem yine zorla tehtidle evden atarım vs seylerle beni zorla geri döndürdu. Şuan ailemde herkez biliyoe onu istemediğimi kendi agizlari ile söylüyorlar sevmeye çalış sevmezsen mutlu olamazsın ama bunu dedikleri halde yinede evlendirmek istiyorlar
Benzer konu açtım bende bi akrabamdi.ailem aşırı baski yapıyordu.burada 101 yorum yapıldı asla kabul etme diye.valla dinledim ve istemiyorum dedim iyiki de yok dedim üstümden bir yük kalktı yani sevmiyorum işte ötesi varmiİki yıl önce annem üstümde fazla baskı yapmıştı birisini bulduk onunla evlendirelim seni diye dayanamayıp kabul etmiştim sonradan pişman oldum.yarin nişanım var kendisini sevmiyorum ondan hoşlanmıyorum aileme kaç defa söyledim vazgemediler zorladılar iyice.Ne yapsam işin içinden çıkamadım sevmediğim halde nisanlanicam kafam çok karışık ne yapacağımı hiç bilmiyorum ilerde severmiyim evlenince severmiyim diyorum ama herşeyi batıyor bana yanıma yaklasiyor tiksiniyorum işin içinden çıkamaz hale geldim. Sevmeden evlenmek mutlu edermi insanı ? Mutlu olmadığımi istemediğimi onu sevmediğimi bildikleri halde yinede vazgeçmiyorlar:)
İşler bu noktaya gelmeden önce gerekirse dünyayı yıkar yine de hayır derdim. Nişanlıyken veyaİki yıl önce annem üstümde fazla baskı yapmıştı birisini bulduk onunla evlendirelim seni diye dayanamayıp kabul etmiştim sonradan pişman oldum.yarin nişanım var kendisini sevmiyorum ondan hoşlanmıyorum aileme kaç defa söyledim vazgemediler zorladılar iyice.Ne yapsam işin içinden çıkamadım sevmediğim halde nisanlanicam kafam çok karışık ne yapacağımı hiç bilmiyorum ilerde severmiyim evlenince severmiyim diyorum ama herşeyi batıyor bana yanıma yaklasiyor tiksiniyorum işin içinden çıkamaz hale geldim. Sevmeden evlenmek mutlu edermi insanı ? Mutlu olmadığımi istemediğimi onu sevmediğimi bildikleri halde yinede vazgeçmiyorlar:)
Doğru valla hem şimdi veya iki yılda sevemwdiysem bir ömür asla sevemem hani sevmeye çalış diyorlarlar ya evlenince seversin böyle şeyler nadir olur a ben kendimi biliyorum sevemwdiysem en başında birisini dahada hiç sevemem. Kim benim sözüme önem veriyorki kendi yeğenleri benden daha değerli benim bı değerim olsaydı istemiyorum dediğimde vazgecelim dediğimde bana destek olurlardı arkamda dururlardi ama gel gör ki benim karsimdalarBenzer konu açtım bende bi akrabamdi.ailem aşırı baski yapıyordu.burada 101 yorum yapıldı asla kabul etme diye.valla dinledim ve istemiyorum dedim iyiki de yok dedim üstümden bir yük kalktı yani sevmiyorum işte ötesi varmi
Evet dediginiz gibi yaptım erkenden istemediğimi söyledim beni zorla geri döndürdüler ne yapicagimi bilemedim bende anlamış değilim istemediğimi sevmediğimi bildiği halde yine evlenmek istiyor benimle kendisinde saygisi yok ben ne ömür boyu onu mutsuz etmek isterim nede kendimi zor bir durum her kez de biliyor istemediğimi ama işte zorluyorlar iyice şimdi desem evde bı ton dayak yicem evden gitsem beni zorla eve geri getiricekler belki herşeyime el koyup ertesi günde beni evlendiricekler kafamda okadar çok şey var ki işin içinden çıkamaz hale geldim uyku uyuyamıyorum sabahliyorim hepAhh be kızım neden kabuk ettin başta? Hadi ettin neden erkenden ben yapamıyorum demedin? Adamda bir garip, kendisini sevmeyen kadınla ne diye, hangi cesaretle nişanlanıyor?
Nişanda hayır diyecek cesaret yok sende belli ki. En kötü nişandan sonra ailenle konuş, yine olmuyorsa ve korkuyorsan yaz bir mektup açıkla durumu. Kadın sığınma evine git, bi iş bul çalış para biriktir. Zamanla ailenin siniri geçerse eve dönersin geçmezse de kendi hayatını kurarsın. Ömür boyu mutsuz olmaktan iyidir. Bu adamla evlenince aynı yatağa gireceksin, şuan belini tutmasından, sana dokunmasından bile tiksiniyorsun. Nasıl evleneceksin?
Ya cesaretini toplayıp hayatını kurtaracaksın, ömür boyu mutsuzluktan kurtulacaksın ya da korkak davranıp ömür boyu sevmediğin bir adamla mutsuz olacaksın. Seçim senin.
Akrabanız veya ailenizin sözünü dinleyebileceği, akıl sahibi; onlari sizi istemediğiniz bir evliligi yapmamaniz konusunda ikna edebilecek birileri yok mu?Yok doğulu değilim aynen başka seçenek yok son çarem bu olur
Malesef yok herkez tüm sülale memnun sırf onlar mutlu olucak diye ben eziliyorum mutsuzum huzursuzum evden çıkıp gitmek istiyorum ama cesaretim yokAkrabanız veya ailenizin sözünü dinleyebileceği, akıl sahibi; onlari sizi istemediğiniz bir evliligi yapmamaniz konusunda ikna edebilecek birileri yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?