İstemedigim sevmediğim ile evlenmek

Sizin aileniz cahil bir aile belli. Senin de maddi manevi ailenden kopacak gücün yok. Ya nişanı ertele ya da konuş yarın hem nişanlınla hem ailenle benim soru isaretlerim var. Nişan olsa da hemen evlenmek istemiyorum diye. O sırada hem kendini hem karşındakini ölç. Senin işin gücün yok mu? Kocan dovse ailen sus otur der. Önce seçimini kendin yapacak gücün olsun.

Yani yiyecegim dayaktan korkuyorum biraz ozellikle de abimden yicegin dayaktan bu beni korkututoyor oyuzden geri adim attırıyor bu korku bana
Nişan öncesi dayak falan atamazlar bence.
Ya da kabul etmezlerse yüzükler takılırken çıldırın.
Dayaktan ötesi olur mu sizce?
O kadar kötü haberler okuyoruz ki
Emin olarak da bir şey diyemiyorum abiniz bir konuşur ama uzun sürecek bir evlilikten kurtulursunuz diye

Bana sahte konu gibi geldi
Yeni uye
Nick pek bişey
Yeni uyuyeyim çünkü yeni kaydoldum bu sitedede çok şeye baktım daha önce benim de böyle bir dururum vardi bende burda paylaşmak istedim sahte olan bir şey yok nickimde bişi yok bu benim yıllardır her yerde kullandığım bir isimdir..

Yıl olmu 2023 biz halen 100 yıl önceki tipik ortadoğu kabile kafalarını yaşıyoruz. Sorun ailende değil sende, zamanında susmayıp tepkini gösterseydin, şu an bu mesajları yazmıyor olurduk, evlenecek yaşa gelmişsiniz halen kendini savunmak, hakkını aramak, istemediğin şeye zorlanmamak ve açıkça kendini ifade edebilmek nedir bilmiyorsunuz!!!

Zaman geçmeden tepki göstermen lazım aslında geç kalmışsın önceden konuşup tepki göstermen lazımdı ama ailenle konuşup istemediğini gelmelerini görüşmeyi iptal ettirebilirsin.

Zaman geçmeden tepki göstermen lazım aslında geç kalmışsın önceden konuşup tepki göstermen lazımdı ama ailenle konuşup istemediğini gelmelerini görüşmeyi iptal ettirebilirsin.
Dhaa öncesinde çok söyledim gittim cocuklada konuştum ailem yine zorla tehtidle evden atarım vs seylerle beni zorla geri döndürdu. Şuan ailemde herkez biliyoe onu istemediğimi kendi agizlari ile söylüyorlar sevmeye çalış sevmezsen mutlu olamazsın ama bunu dedikleri halde yinede evlendirmek istiyorlar

Hala bu devirde zorla evlendirme, üstelik kuzenle. Pes vallahi pes. Ya doğacak çocukların genetik hastalıklarından da mı korkmuyorsunuz? Anlamıyorum bu kafayı.

18 yaşını geçmişsinizdir kimse sizi zorla biriyle evlendiremez, haklarınızı bilin. Polise gidin anlatın gerekirse. Ama ben ailemi karşıma alamam onlara bağımlıyım diyorsan yine sen bilirsin. Elbet seni anlayıp yanında olacak ailenle konuşacak daha büyük bir aile dostu, komşu yok mu onlarla konuş bir de onla konuşmayı denesin?

Benzer konu açtım bende bi akrabamdi.ailem aşırı baski yapıyordu.burada 101 yorum yapıldı asla kabul etme diye.valla dinledim ve istemiyorum dedim iyiki de yok dedim üstümden bir yük kalktı yani sevmiyorum işte ötesi varmi

İşler bu noktaya gelmeden önce gerekirse dünyayı yıkar yine de hayır derdim. Nişanlıyken veya

Doğru valla hem şimdi veya iki yılda sevemwdiysem bir ömür asla sevemem hani sevmeye çalış diyorlarlar ya evlenince seversin böyle şeyler nadir olur a ben kendimi biliyorum sevemwdiysem en başında birisini dahada hiç sevemem. Kim benim sözüme önem veriyorki kendi yeğenleri benden daha değerli benim bı değerim olsaydı istemiyorum dediğimde vazgecelim dediğimde bana destek olurlardı arkamda dururlardi ama gel gör ki benim karsimdalar

Ahh be kızım neden kabuk ettin başta? Hadi ettin neden erkenden ben yapamıyorum demedin? Adamda bir garip, kendisini sevmeyen kadınla ne diye, hangi cesaretle nişanlanıyor?
Nişanda hayır diyecek cesaret yok sende belli ki. En kötü nişandan sonra ailenle konuş, yine olmuyorsa ve korkuyorsan yaz bir mektup açıkla durumu. Kadın sığınma evine git, bi iş bul çalış para biriktir. Zamanla ailenin siniri geçerse eve dönersin geçmezse de kendi hayatını kurarsın. Ömür boyu mutsuz olmaktan iyidir. Bu adamla evlenince aynı yatağa gireceksin, şuan belini tutmasından, sana dokunmasından bile tiksiniyorsun. Nasıl evleneceksin?
Ya cesaretini toplayıp hayatını kurtaracaksın, ömür boyu mutsuzluktan kurtulacaksın ya da korkak davranıp ömür boyu sevmediğin bir adamla mutsuz olacaksın. Seçim senin..

Evet dediginiz gibi yaptım erkenden istemediğimi söyledim beni zorla geri döndürdüler ne yapicagimi bilemedim bende anlamış değilim istemediğimi sevmediğimi bildiği halde yine evlenmek istiyor benimle kendisinde saygisi yok ben ne ömür boyu onu mutsuz etmek isterim nede kendimi zor bir durum her kez de biliyor istemediğimi ama işte zorluyorlar iyice şimdi desem evde bı ton dayak yicem evden gitsem beni zorla eve geri getiricekler belki herşeyime el koyup ertesi günde beni evlendiricekler kafamda okadar çok şey var ki işin içinden çıkamaz hale geldim uyku uyuyamıyorum sabahliyorim hep

Akrabanız veya ailenizin sözünü dinleyebileceği, akıl sahibi; onlari sizi istemediğiniz bir evliligi yapmamaniz konusunda ikna edebilecek birileri yok mu?
Malesef yok herkez tüm sülale memnun sırf onlar mutlu olucak diye ben eziliyorum mutsuzum huzursuzum evden çıkıp gitmek istiyorum ama cesaretim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…