Ahh be kızım neden kabuk ettin başta? Hadi ettin neden erkenden ben yapamıyorum demedin? Adamda bir garip, kendisini sevmeyen kadınla ne diye, hangi cesaretle nişanlanıyor?
Nişanda hayır diyecek cesaret yok sende belli ki. En kötü nişandan sonra ailenle konuş, yine olmuyorsa ve korkuyorsan yaz bir mektup açıkla durumu. Kadın sığınma evine git, bi iş bul çalış para biriktir. Zamanla ailenin siniri geçerse eve dönersin geçmezse de kendi hayatını kurarsın. Ömür boyu mutsuz olmaktan iyidir. Bu adamla evlenince aynı yatağa gireceksin, şuan belini tutmasından, sana dokunmasından bile tiksiniyorsun. Nasıl evleneceksin?
Ya cesaretini toplayıp hayatını kurtaracaksın, ömür boyu mutsuzluktan kurtulacaksın ya da korkak davranıp ömür boyu sevmediğin bir adamla mutsuz olacaksın. Seçim senin.