İstemedıgın bırı ile cinsel yakınlık sonrası baglanma olur mu?

Evlenmeden önce istekli biri miydiniz. Evlendikten sonra mi değişti. Eşinize karşı yok istek genel olarakta mi kendinizi istekli hissetmiyor musunuz. Her kadının aklında bı cinsel fantezileri olur sizin olmuyor mu

Evet o konuda bana ait aynı evde beklıyorız bişeyler olusmasını ama bana gore gelecegı yok ıyıce kotuye gıtmeye basladı dayanılmaz oldu hayata bakısım sondu.onada soyluyorm bunları anlamıyor mu benı hasta mınsanıyor doktora gıdecegız orda da aynı seylerı söyleyecegım o da daha fazla ısrar etmez herslde artık..

İnşallah ısrarcı olmaz.. Ama en azından ona açık davranıyorsunuz çok güzel olmuş duygularınızı ona söylemeniz.. Bu bile sizi rahatlatır.. Sonra birden bir şok yaşama durumu da olmaz.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah o da en kısa zamanda anlar durumu..

Kendinede, adamada yazık etmişsin bu kadar tahammülsüzsen daha fazla ne kendinin nede adamın vaktini harcama ikinizede yazık yol yakınken ayrıl bence, kendimi adamın yerine koydumda benim hakkımda böyle düşünen hisseden biriyke olmak istemezdim.

Suç sizde neden avlendiniz ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…