Benim ona karşı bir onyargim yokken. Olsa zaten konuşmam. Ayrıca yanlış anlaşılmasın dogulu insanlara karşı da bir onyargim yok.Zaten hep arkadaslarim şu an bulunduğum şehirli. Ama o bahsettiğim Hoca sadece batıdan gelenler hakkında olmadık şeyler söylüyor on yargılı bu konudaBence ondan önce siz ön yargılarınızı kırın istemiyorsanız istemiyorum deyin bu kadar basit
Tabi bu onu kendince haklı çıkarır oda ayrı bir konu
İyi de düşüncelerimiz kültürlerimiz farklı diyor konu sahibi.İstemeye istemeye çağırmak da iki yüzlülük olmaz mı? Gidip gelmek istemiyor sonuçta,onu ağırlamak zorunda değil diye düşünüyorumEve gelmek isteyip davet bekleyen kisileri bahanelerle cagirmak istemeyen insanlari sevmem, itici buldum dusunce tarzini, fikir veremeyecegim, dusuncemi belirtmek icin yazdim sadece.
Sizin arkadaşınızdan ne farkınız kaldıMerhaba kızlar. Doğuda bu sene göreve başlamış bir öğretmenim. Çalıştığım okulda arkadaşlarımla da arama iyi.Sadece benden 10 yaş buyuk bir öğretmen var .Onunla da arama iyi fakat düşüncelerimiz, kültürumuz çok farklı. Okul haricinde çok görüşmek istemiyorum ama sürekli Nilsu sana geleceğim dediği için dayanamadım eve davet ettim.Hazirligimi da yaptim.O gün işi çıktı gelemedi.Sonraki günler okulda ne zaman görse Nilsu ne zaman sana gelicem diye soruyor.Kizlar samimi olmak istemiyorum .Bahsettiğim hocayı çok sevdim ama batıdan gelen öğretmenlere karşı bir onyargisi var .Nasıl kibarca evime davet etmek istemediğimi söyleyeyim? Kırmak da istemiyorum ama samimi de olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?