İstemediğiniz bir arkadaşınız evinize gelmek isterse?

Camlarına gazete yapistir, bir köşeye de satılık yada kiralık yazısı iliştir evim yok artık arkadaşta kalıyorum ,misafir olduğum evde misafir agirlayamam , hem batının tozu seni bogar de :) (dogu-batı ayırımı yapmam ama yapan arkadaşa cevaben nüktedanligim tuttu :)

Söylediklerin biraz çelişkili ama ben sana hak verdim. Samimi olunmayan insanlar neden eve gelmek ister ya? Misafir berekettir tamam da ben neden samimi olmadığım insanı özel alanıma sokayım istemediğim halde?
Biz de bir sene önce ev değiştirdik, hala ne zaman çağıracaksınız diye soran var. Arkadaşım bir sene olmuş belli ki çağırmıyorum yani neden hala soruyorsun? Bence bunlar hep merak. İnsan biraz da dışarıya kapalı olunca deliriyorlar özel hayata burun sokmak için. Konuyu tekrar tekrar açıp o rahatsız anları yaşatmaktan da zevk alıyorlar heralde. Yoksa o kadar senle vakit geçirmek isteyen insan işten sonra bi kahve içelim şu kafede der. Valla geçiştireceksin, yapacak bir şey yok.

Ben prensip olarak hazirlik yaptigimda gelmeyenleri cagirmiyorum. Kendisi gelmek iserse de bir kahve bir lokum koyarim. Arkadasin da dedigi gibi ev ozel bir alan. Herkes giremez. Bence de disarida gorusun.

Müsait olunca haber vereyim de ve hiç müsait olma.

Bence son kez çağırın bitsin gitsin
Daha sonra da siz bahaneler bularak geçiştirin gelemez zaten

Ama sizi sevmiş ki okadar görüşmek istiyor bence okdar ön yargılı değilmiş demekki
Ki sizde sevmişsiniz bayanı....

Evine davet etmek istemediğin birini ayıp olacak diye eve davet etmek...

Boşversene... Aaa tabi buyur gel. Müsait olduğumda haberleşelim de her seferinde.

Eve gelmek isteyip davet bekleyen kisileri bahanelerle cagirmak istemeyen insanlari sevmem, itici buldum dusunce tarzini, fikir veremeyecegim, dusuncemi belirtmek icin yazdim sadece.
İlla davet edilmek istiyorsam önce kendim davet ederim sonra karşıdan beklerim.Bende kendini zorla davet ettireni sevmiyorum. Aslında bu daha abes bir durum değil mi?

Sen o calisan halinle o kadar hazirlik yap ,gelmesin sonra
Nezaman sana gelecegim diye taciz etsin.
Kaldi ki uyusmadigin bir kisi.
Nasil bir karakterin var bilmiyorum canim ama reddedemiosun sanirim.
Biraz yumusatayim o halde.
Musait oldugum.bir gun neden olmasin de.
Ama.o gun hic gelmesin .
40.kere de soracak deil hoş

musait oldugumds ben sizi cagırcagım de.
bır daha sorarsa bakarız de. daha da ısrar ederse ben pek misafır sevmiyorum de. bu surede etrafında ki herkesede aynı eşit davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…