İstemediğiniz kişilere nasıl katlanıyorsunuz

Bende muhattap olmuyorum niye kendimi kasiyim durduk yere, ama akraba gibi mecburi durumlarda da baya sinir bozucu oluyo ama mecbur irtibatı en az seviyede tutup zaman geçmesini bekliyosun sabırla napcan
Bebeğiniz hayırlı olsun bu arada muradınıza ermişsiniz ne güzel:)

Merhabalar merak ediyorum ve kendime de tecrübe olması açısından sizlere sormak istedim muhatap olmak istemediğiniz kişilerle muhatap olmak zorunda kaldığınızda onlarla aynı ortamdayken nasıl davranıyorsunuz mutlu mu sinirli mi asık suratlı mı yoksa akışına bırakıp durumuna göre mi tavır takınıyorsunuz gerçi ben muhatap olmak istemediğim kişilerle aynı ortam da olduğumda onları sevmesem de sorun yaşamamak için iyi olmaya çalışıyorum çünkü onlarla iyi olmasam başıma daha çok dert oluyorlar iyisi mi idare et geçici bi süreç diye diye kendimi teselli ediyorum ama gerçekten çok yıpratıcı oluyor benim için
Ben etik davranirim. Yani bir ortamdaysam ve iletişim kurmakdan hoşlanmadiğim biri varsa saygisizlik etmek, tavir yapmam. Saygiyla görüşür bazen istemesem de iletişim kurarim. Ama hayatima dahil etmem. Hayatinizda olmadiklari surece rahat davranin

Back
X