en başından beri böyleydi malesef(( bilenler bilir ayrılmıştık araya başkaları girdi onun tarafından sonra köpek gibi döndü kabul etmedim etmedim son dört aydır tekrar görüşmeye başladık
bende bulmuyorum kaç defa söyledim sevmiyosan pişman olduysan başladığına bitsin yol yakınkınken bende yoluma bakıyım diye yok öyle bişey iyice saçmalıyosun artık falan diyo ama yok ben kararıı verdim bitiricem
Bir söz var; "Tavırlar sözlerden daha yüksek sesle konuşur" diye sizinki de o hesap... Adam sevmediğini, sizinle ciddi bir ilişki düşünmediğini her hareketiyle belli etmiş, "sevmiyorsan ben de yoluma bakayım" dediğinde "sevmiyorum" demesini beklemişsiniz... Gerek var mı söylemesine?
Daha evvelki bitiş nedeni "sizi ne kadar sevdiğini" ortaya koyuyor... Zaten "sizinle aynı yolda yürümek istese" başkasını sokmazdı hayatına... Şimdi sizin "Sevmiyorsan söyle" demenize lüzum var mı? Sizi üzmekten, kırmaktan, vaktinizi çalmaktan korkan bir adam olsa önceki seferde öyle biter miydi ilişkiniz? Sonra kaldığı yerden başlar mıydı?
Aslında her kadın biliyor sevilip sevilmediğini, istenip istenmediğini... Devam etmeyecek ilişkiyi, yola gelmeyecek adamı gözünden tanıyor... Tanıyor da "uzatmaları oynamadan" kendi canını sıkıp boş hayaller kurmadan, ham malzemeyi "işlemeye uğraşmadan" bırakmıyor... Değer mi bu zahmete, hayattan çalmaya?... Görünen o ki değmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?