Kız İsteme İstemeye Geldiler, Sonra Vazgeçtiler...

irmak_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
17
0
86
Almanya
merhabalar hanimlar...

biz kuzenle cok konustuk, düsüntük ama bulamadik, birde size danisayim dedik...

benim kuzen 2 senedir bir cocukla beraber, bizim ailenin haberi yok ben haric. ama cocugun ailesi kuzenimden haberdar. Kuzenin ailesi biraz serttir. iste noldu, oldu dayim gelsinler tanisak dedi...tabi o gün catti geldi...erkekler ve hanimlar ayri oturdular...caylar börekler ikram edildi, hanimlar ii anlasdi. ondan sonra kalkltilar, erken kalktilar asil yani 1 saat sonra...ertesi gün kuzenime msj atiyor oglan bu is olmaz, simdiye kadar aileme bir laf gelmedi bundan sonrada getirmem, aff et beni, gencsin unutursun diye bir msj...

neden diye msj attiginda ise.."bitti." diye msj geldi...bir daha msj atti bana bir aciklama borclusun diye.. ama yine ayni cevap "bitti."

simdi cook kafa yorduk, düsündük...ama neden böyle oldu anlayamadik...

sizler ne diyorsunuz bu ise?is buraya kadar geldi, istenmeye kadar geldi, az üzülmedi...tam oldu derken..bu...

sizin düsüncelerinize bekliyorum....

amaaan oğlan salakmış boşver ya. 2 senelik ilişkiyi bi çırpıda çöpe atmış, güvenilmez. kuzenine geçmiş olsun.

neden aramayı da bırakın, değmez tek saniye düşündüğünüze.

oğlanın ailesi beğenmemiş bi şeyleri demek ki CADIARZU
o da karşı çıkcağına ayrılmayı tercih etmişakannehir

Bencede bir şeyler beğenilmemiş demektir..
Beni - ailemi beğenmeyeni ben hiç beğenmem istemem..Hiç düşünmesin kuzenin,üzülmesinde..
Şimdiden bittiği iyi olmuş gibi görünüyor.

Jasebel'e katılıyorum. Kadınlarla erkekler niye ayrı oturmuş ki? Hiç anlamadım? Belki bu durum hoşlarına gitmemiştir. Benim de gitmezdi çünkü..

Ailenizi beğenmemişler..

Salla gitsin..bu kadar kolay bitti demesi zaten o insanın işe yaramaz olduğunu gösterir, insan mantıklı bir açıklama yapar, kuru bir msjla bitti demek ne kadar etik?

bu arada bir mesajla bitirilmesi bence de çok çirkin. 2 sene dile kolay, karşısına alıp düzgün bir açıklama yapacak kadar saygı göstermeliydi.

ailesine saygı göstermeyen biri için bu kadar çaba fazla,zaman çok değerli keşke 2 yılda tanıyabişlseymiş,kuznıne verdiği deger o kadar az ki.Belki de yok. Çok üzüldüm ama ayrıldıgına secındım yol yakınken dönülmesı daha ıyı olmus bence

Aile yapılarınız farklı olabilir o yüzden istememiş olabilirler. Ama adam adam değilmişkii kendi düşüncesini sevgisini arkaya atıp ailem ne derse o olur demiş.Bi de kuru bi mesajla...
Boşverin arkadaşlar böyleyken kopması daha hayırlıymış demekki...

bencede aileler arasındakı farklılıklar yüzünden bitirmiş olabilir.kuzenin hiç üzülmesin bence başında sorun çıkmışda bozulmuş en azından evlenince sorun olsaydı daha kötü olurdu

Yazık geçen 2 seneye aman kurtulduguna sevınmelısın demekkı bu çocuk aılesının tek lafına bakan bırıymışş onca geçen zaman da boşunaymışş..seven bırı olsa boyle yapmaz aılesıne dıretırdı kıza bole mesajlar atmazdı.geçmiş olsun ucuz kurtulmşsun kendını hıç uzmeee degmez yenı bı sayfa aç hayata.boyle bırı ıle evlenecegıne ömür boyu bekar kal daha ıyı..esen kal.....

oglanın gönlü yokmuş kızda demek..yeterince sevmiyomuş..bence gercek aşksa ailede neymiş ölüm pahasınaaa savaşılmalı direnilmeli.. tabiki ailelerde iyi olsa olurda ama istenmiosa bi yerde ailelerde dışarıda kalıyor. bence üstüne düşmesin o bitti diyosa bitmiştir.. Allh gönlüne göre versin.

erkekler ve kadınlar ayrı oturmuş kadınlar iyi anlaşmış dediğine göre
erkekler arasında bişi olmuş olabilir mi CADIARZU
tadsız bir konu falan fisfisfis

Neden haremlik selamlık oturuldu bunu ben de anlamadım, karşı taraf da yadırgamış olabilir bu durumu :sinifsinif:
Ama karşı tarafın yaptığı hiç hoş değil. İstenmeye gelinmiş ardından açıklama bile yapılmadan bitti diyor, şimdiden rengini belli etmiş. Beklesin bi 3-5 ay sonra dank eder beyefendiye ondan sonra arayıp sormaya açıklama yapmaya çalışır :umursamaz:
Bu modeller böyle canım, kuzenin üzülmesin, yatsın kalksın dua etsin verilmiş sadakası varmış :umursamaz:

bişeye takılmış ailesi ama olay gerçekten garip bide msjla 2 yıllık buraya kadar gelmiş bi olay bitermi gerçekten ayıp! hayır gelmez bu işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…