İstemeye gelecekler babama nasıl söyleyeceğim :(

Çok teşekkürler hanımlar :nazar: Beni vermeside zor olacak tek kızım ben :44: benim sevdiceğim rahat dursa söyle hemen anlat diye dün akşamdan bu tarafa gerdi beni :34:

Hayırlı olsunn:31:
gerçekten zor bir durum,duygusal anlamda ve heycan verici.
babamın erkek çocuğunu bile evlendirirken çizdiği portreyi düşünüyorumda:26:
herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle:16:

en doğrusu annenizin bu konuyu babanıza söylemesi. babanız belki direk fikrini size söyleyemez annenize açık açık söyler. zaten annenizin demesi en mantıklısı. bende anneme demiştim babam biliyordu zaten eşimi. ne kadar bilsede ben babamla bu tür konuları konuşamazdım.insan çekiniyor nede olsa.

Öncelikle cevap için çok teşekkür ederim :34: Görücü usülü değil babam hep sevin kimi isterseniz bende saygı duyarım derdi. Ben yinede çekiniyorum sanırım duygusalım biraz :43: Dualarınız eksik etmeyin..Saygılar :16:

babamda hep bize öyle derdi canım isteyin verecem yeterki kaçmayın derdi
ve ilk olarak ben gerçekleştirdim bunu
zaten bu işin olucağı belliydi annem aylar öncesinden şakayal karışık babama çıtlatıyodu
sonra tanışmaya geleceklerini anneme söledim
akşam oldu annem babamın yanına buna bakmaya gelceklermiş dedi ben böle kaldım ortada:53:
sonra evet baba dedim bişeler sordu işte ne iş yapıo falan cevapladım:27:
sen istiyosan olur kızım dedi
oldu bitti işte:16:

ben anneme soylemistim,biriyle gorusuyorum ,evlenmek istiyoruz istemeye gelcekler demistim.annem babama soylemis babam da bir gece yemege gelsin tanisalim once demisti.heyecanli bir sekilde yemek yemistik sonraki hafta da istemeye gelmislerdi. annnene soyle babanla konussun tanistir once.

çokkkk çokk tatlı bi heycan. heralde ben babamla konuşamazdm anneme söylerdim, o konuşurdu bende çekinirdim.. galiba bende 2 sene sonra büyük ihtimalle bunu yaşıcam:16:

tebrik ederim ya:31: sende sevgilin gibi yerinde duramıyorsundur şu an eminim kalbin hızlı hızlı çarpıyordur:16:
Allah tamamına erdirsin inşallah :nazar:
benim kuzenim şöyle yapmıştı; annesi (yani teyzem) önceden olayı biliyodu neyse teyzem enişteme kızı istemeye geleceklermiş deyip kuzeni çağırdı oda yan odadaydı.. dediki baba istediğin soruyu sor aklında tek bir soru işareti bile kalmasın ben herşeyi anlatırım ama sen olurda yine yok benim aklıma yatmadı gelmesinler dersende sana karşı çıkmam dedi.. eniştem baya sorular sordu tabi sonra da gelsinler dedi.. bende böyle yapmayı düşünüyorum şahsen :34:

Hepinize çok çok çok teşekkür ediyorum :34: Umarım gönüllerinizden geçen herşey hayırlısıyla olur :16: Anneme söyledim sen babama çıtlat, nasılsa beni çağıracak dedim bende önce bir kahve yaparım (gönlünü almak için tabi :27:) oturur dizinin dibine ne sorarsa cevaplarım dedim :17: annemde tamam ben söylerim ne yapalım başa gelen çekilir dedi:74:

Fazlasıyla tatlı heyecan bende tanışmaya geleceklerini anneme söylemiştim.
Annemde babama ve babam beni çağırıp konuşmuştu.
Önce yok filan demişti ama ben ısrar edince tanışmaya gelsinler demişti :16:
Sonrası :14: kabul etmese de..
Bu anlar unutulmazzz

Sende de durumları merakla bekliyoruz.

Hanımlarrrrrr Babamla konuştum sonunda :66::66: önce annem söyledi oda beni çağırdı:46: utanmana sıkılmana gerek yok hayırlısı olsun kızım dedi:34: gelsinler tanışalım senin mutluluğun bizim mutluluğumuz dedi:119: Darısı isteyen herkese olur inşallah:16: Tek sorun patronumda çıktı o biraz olmaz gibilerinden söyledi umarım oda sevdiceğimi tanıdığı zaman sorun hallolur:109: Hepinize çok teşekkür ediyorum:1:

Hanımlarrrrrr Babamla konuştum sonunda :66::66: önce annem söyledi oda beni çağırdı:46: utanmana sıkılmana gerek yok hayırlısı olsun kızım dedi:34: gelsinler tanışalım senin mutluluğun bizim mutluluğumuz dedi:119: Darısı isteyen herkese olur inşallah:16: Tek sorun patronumda çıktı o biraz olmaz gibilerinden söyledi umarım oda sevdiceğimi tanıdığı zaman sorun hallolur:109: Hepinize çok teşekkür ediyorum:1:

Canım ne tatlı heyecan bunlar böyle,baban da ne güzel olumlu yaklaşmış :16: Ama patronunuza şaşırdım açıkcası,ona neyse :53: Allah tamamına erdirsin:nazar:

Ağız alışkanlığı patron demem:27: aile dostumuz aslında :34: hiç kız kardeşi de yok benim üzülmemem için biraz titiz davranıyor:34: 5 yıldır birlikte çalışıyoruz sanırım zor olacağı için biraz tedirgin:1: çok heyecanlıyım çok :1: sevdiceğimde çok sevindi :1:kısa bir süre sonra tanışmaya gelecekler:56: bakalım hayırlısı ile beklemedeyiz:10::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

benim babama ilk eşimi söylediğim gün aklıma geldi,derin bir nefes alıp gözlerimi kapatıp ''baba benim bir erkek arakadaşım var''demiştim.kalbim saniyede kaç kere çarptı o sırada bilemiyorum.babamın cevabı ise ''olabilir'' olmuştu:1:

heyyy gidi günlerrr heyyyy

Hayırlı olsun:16:

Tekrar Merhabalar :16: bu ayın 31. gününde bizimkilerle onun ailesini tanıstırıyoruz :9: umarım herşey yolunda gider hepinizi öpüyorum güzel temennileriniz ve dularınız için teşekkürler:21: Umarım sizlerinde gönüllerinden geçen herşeyin bir an önce gerçekleşmesi dileğiyle:16: Gelişmeleri yazarım tabi isterseniz:34:

Gelişmeleri ve inşallah söz,nişan,düğün hatta ev resimlerini bile bekliyoruz :1: Tabi her şey sırayla mutluluklar canım :16:

anam nası heyecanlısındır, darısı benim gibi bekarların başına :)
herşey gönlünce olsun canım.

Back
X