- Konu Sahibi erciyesinyorgunu
Çok teşekkürler hanımlar
Beni vermeside zor olacak tek kızım ben :44: benim sevdiceğim rahat dursa söyle hemen anlat diye dün akşamdan bu tarafa gerdi beni 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler hanımlarBeni vermeside zor olacak tek kızım ben :44: benim sevdiceğim rahat dursa söyle hemen anlat diye dün akşamdan bu tarafa gerdi beni
![]()
Öncelikle cevap için çok teşekkür ederimGörücü usülü değil babam hep sevin kimi isterseniz bende saygı duyarım derdi. Ben yinede çekiniyorum sanırım duygusalım biraz
Dualarınız eksik etmeyin..Saygılar
![]()
Hanımlarrrrrr Babamla konuştum sonundaönce annem söyledi oda beni çağırdı
utanmana sıkılmana gerek yok hayırlısı olsun kızım dedi
gelsinler tanışalım senin mutluluğun bizim mutluluğumuz dedi:119: Darısı isteyen herkese olur inşallah
Tek sorun patronumda çıktı o biraz olmaz gibilerinden söyledi umarım oda sevdiceğimi tanıdığı zaman sorun hallolur:109: Hepinize çok teşekkür ediyorum
![]()
Hanımlarrrrrr Babamla konuştum sonundaönce annem söyledi oda beni çağırdı
utanmana sıkılmana gerek yok hayırlısı olsun kızım dedi
gelsinler tanışalım senin mutluluğun bizim mutluluğumuz dedi:119: Darısı isteyen herkese olur inşallah
Tek sorun patronumda çıktı o biraz olmaz gibilerinden söyledi umarım oda sevdiceğimi tanıdığı zaman sorun hallolur:109: Hepinize çok teşekkür ediyorum
![]()
Gelişmeleri ve inşallah söz,nişan,düğün hatta ev resimlerini bile bekliyoruzTabi her şey sırayla mutluluklar canım
![]()