- Konu Sahibi erciyesinyorgunu
annene söyle o söylesin babana :) eger baban istemezsede vardir elbet bir bildigi.. demedi deme cok üzülürsün sonra
oof of dertlendim birden 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annene söyle o söylesin babana :) eger baban istemezsede vardir elbet bir bildigi.. demedi deme cok üzülürsün sonraoof of dertlendim birden
![]()
Merhaba ,
Seni çok iyi anlıyorum yaklaşık bır kac sene once aynı seyleri bende yaşadım babama nasıl soylıcez ne tepkı verıcek dıye ama hıc korkulacak bırsey yok annemle gectık karsına annem mısafırlerımız var dıyınce babam basımın ustunde yerlerı var dedı bu arada benım nısanlımda gıresunlu nısanlım dıyorum bahk :)babaya hemen sole gerısı hemen gelıyor sımdıden kolay gelsın...
:)))) Söyledim :))Babam da bunlar hayırlı işler gurur duyarım kızım sana güveniyorum iyiyi,kötüyü ayırt edebilecek yaştasın dedibenim tabi kalbim o dakikalar içinde belki milyon kere attı
Mart 31 de tanışacak aileler
buorchin bu arada ömür boyu mutluluklar
giresundamı yaşayacaksınız sizde:44:
Çok mutlu oldum dıger yorumlarını okumamıstım bnden smdı okudum soyledıgını:)Tesekkur ederım sıze de omur boyu mutluluklar dılıyorum bende yok canım bız ıstanbul'da yasıcaz sen gıresuna mı gelın gıdıosun:)
:))) teşekkürlerevet giresun da yaşayacağız
biraz alışmak zor olacak annemsiz
şimdiden stres yapmaya başladım sadece bende mi oluyor bu stres bilemiyorum ki :44: ama teknoloji ilerledi atlar uçağa gelirim inşallah
![]()
Önemli olan senin ewliliğinde mutlu ve huzurlu olman inşallah iyi bir aileye gelin gidiyorsundur da sana ailenin yanında olmamasını hisettirmezler ...Benım kuzenımde İstanbuldan İzmir'e gelin gtti ama istediği zaman gelip gidebiliyor...Düğün tarihi belli mi?
herkes babasına söylemekte problem yaşıyor , benm de babam biliyor dedeme nasıl söylicem onu düşünüyorum eğer öle bişey olursa ah ah![]()
İnsanın sevdiğiyle böyle bir yola girmesi ne kadar güzeldir kim bilircanım benim hayırlı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin..Bir ömür boyu mutluluklar dilerim
Darısı tüm sevip,kavuşmayı bekleyenlere..
Ben de babama nasıl söyliyicem diye düşünüyorum ya![]()
Hepinize çokkk çokkk teşekkür ediyorumRabbim gönlünüzden geçen her güzel şeyi sizlere de yaşatmayı nasip etsin inşallah
Mart 31 de tanışma faslını atlatalım sonrada söz nişan aynı gün olacak tanışma günü de bir sürü yemek,,pasta,tatlı,börek hazırlık yapacağız annem ve kuzenimle beraber bakalım kayseri usulü yemekleri yeyince neler olacak
söz,nişan tarihide belli olur kısa süre içerisinde
Ayrıntıları detayları ile yazacağım
Gönlümüzden geçenlerin hakkımızda hayırlı olması dileğiyle....
canım hayırlı olsun ay sehirdeymişiz çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin