Istemeye gelecekler derken bugün gelen mesaj

Ben de mal gibi takip ettigimi bilirim gizli gizli ajan gibi
Ne aptalim
Ne aptalliklar yaptim
Hepsini unutmak icin dua ediyorum artik

Sen nasil ustesinden geldin :'(

Çok zor oldu tabi ki. Kendime saygım kalmadı. Uyuşturucu bağımlılığı gibiydi bnm için. Evlensem kesin bosanirim devam etmez diyorum kendi kendime. Ama onunla evlenmeliyim diyorum. Saçmalık yani. Kangren olmuş bı ilişki düşün. Kesip atmakta zor onunla yasamakta. Şu ana gelelim. Bir yıllık evliyim. Geçti yani. Ben ayrildiysam herkes yapabilir diyorum şuan

Ne guzel tebrik ederim. Insallah benim de bunu diyecegim gunler gelir. Peki neler yapti n. Nasil gecirdin zamanini. Benim bunu duymaya ihtiyacim var. Korkuyorum

Ne guzel tebrik ederim. Insallah benim de bunu diyecegim gunler gelir. Peki neler yapti n. Nasil gecirdin zamanini. Benim bunu duymaya ihtiyacim var. Korkuyorum
Bişey yapmadım. Zorlamadim kendimi. Çünkü ne kadar unutmaya calistiysam o kadar bağlandım. Kabullenmeye çalıştım. Oldu ve bitti dedim kendime. Kolay oldu diyemem tabi ki zordu. Ama geleceğimi düşünmek zorundaydim. Pişman mıyım asla. Eşim hayatımın şansı. O zamanlar zor geliyo ama doğru olan bu. İnsanlara evlenince sihirli değnek degmiyor maalesef. Sevgiliyken sorun yasiyorsaniz evlenince 40 kat artıyor bu. İlerisini düşünerek kendinize engel olabilirsiniz. En basitinden şunu düşünün. Doğru kişi olsaydı herşey mükemmel ilerlerdi ailenizin sizin içiniz rahat olurdu. Çok sevdiğim bı söz vardır. Evleneceginiz insanı hayatınızda olan bir kişi ile dahi tanıştırmaya cekiniyorsaniz o kişi asla doğru kişi değildir

Evet sanirim cozum sadece kabul etmek. En sonki ayriligimizda da kabul edemedim ben adim atmistim. Ilk iliskimdi bunun tecrubesizligi de cok. Simdi tum ailem biliyor bittigini. Artik level degisti. Ailem hic kabul edemedigi halde benim icin tamam dedi zaten. Bu beni o kadar huzursuz etmişti ki ruyamda annemi goruyordum huzursuz uyaniyordum. Bir de yalnizim ben bunu kabullenmem gerek. Bunla da bir tek ben basa cikicam. Yeterince guclu degilim belki boyle guclenicem...

hiçbir erkek bu kadar sürünmeye değmez. özlediğini hissettiğin zaman sana yaptığı ayılıkları düşün. kendinden utanıp düşünemezsin zaten. bir de başka insanlar tanımaya çalış. insan tanıdıkça bağımlı kişilik falan kalmıyor ortada. her insanın farklı kusurları var. bencilce tarafları. bunları gördükçe aslında bu kadar ölüp bitmeye değecek kimsenin olmadığını anlıyorsun. başka şeylere odaklan tabi. bütün gün yatarsan aklını yönlendiremezsin.

Böyle hissetmen çok normal. İnşallah yakın zamanda hayatına öyle biri girer ki gerçekten seven erkek böyle oluyormuş dersin

Bagımlilik sevgi degil bu çelışkiler içinde bi evlilik yapamamalisin zaman herseyi dahada netleştirir kafan durulur farkli şeylere yönelmekle dogru yapiyorsun kurtulmalisin kafandaki çoplerden hayat devam ediyo

Ne onunla nede onsuz yapabiliyosun sendeki alışkanlıktan bağımlılıktan başka bişey değil bence sevgi falan göremedim, olmuyorsa zorlama... Daha kaç kez yüzüstü bırakılacaksın, kendine bunu yapma artık bitir önüne bak. Bi kaç ay acı çekersin sonra geçer..

Benmi yazdim acaba dedim.
Benimde gel gitlerle bi iliskim oldu 2 seneye askin ve tereddutlerim varken arayada askerlik felan girince aileme durumu bildirdim. Annemgil olmaz dedi. Agladim agladim ve en sonunda " tm ama bizden destek bekleme, bizi silersin evlendigin gun" dediler. Ben sevindim o "tm" kelimesine odaklanip. Cok gariptirki bi yandnda" insallah ailem beni uzdugu mevzulari ogrenmez' diye dua ediyodum. Ama kendi hayatimimi mahvediyodum.. annemgil tm dedikten snra bi kendimle bas basa kaldim ve ruyalarimda aglayarak uyandim. En sonunda bi mesajla ayrildim( senin hikayende o mesaji atan karai tarafmis burda bendim).
Mesajimda " hakkim sana helal olsn, beni aldattin ama sana kizgin kirgin degilim" dedim.
Su an ozetlersek seninle benim mevzumu. Bitti.. yanlis giden bi iliski bitti.. kim bitirmis ne farkeder?
Kendini diplere cekme.
Senin isin benden daha kolay. Benim bitirmemin ardindan hala " geri don beni seviyosun hala biliyorum" yazan mesajlar vardi. Evet seviyodum ve geri donmek istiyordum. Ama peki gelecegim?
Senin yapman gereken kafa dagitmak bol bol. Ve asla tek basina kalma. Zaman herseyin ilaci. Benim bitirmemin ardindan su an 3 bucuk sene gecti sanirim. Ve diyorumki " Allahim bin sukur dogru karari vermisim". Cunku o ölup bittigim adam 25 yasinda ve 16lik resit olmayan bi kizi baslik parasi basip almis. Dusunsene boyle bi adamla evlendigimi? Sende her gecen gun iliskinize bi adim geriden baktikca yanlislari goruceksin su an goremedigin. Diyeceksinki " bu adamami yanmisim ben?".

16 yasındakı kıza sözunu gecırebılecek tabı ıgrenclık varya baska bısey degıl

16 yasındakı kıza sözunu gecırebılecek tabı ıgrenclık varya baska bısey degıl
Su an meydan bos. Gozu acik, teknolojiden anlayan, meslek sahibi sehirli kiz yok. Koylu, fakir bi ailede yetismis, baslik parasini veren dudugu oter ailesiyle,16 lik bi toy kiz var. Karisi hic bisey anlamaz.Istedigi kadar at kostursun. Hayirli isler denilir boylesine. O kiza ayri acidim o baska.

Kimin bitirdigi onemli degil ama sanki o bitirmis gibi hissetmiyorum zaten. Haftasonu konusmayi planliyodum ki sonucu eminim ayrilik olucakti ama buna klmadan o once davrandi. Nisan misan olsaydi atardik, evlilik olsaydi kesin bosanirdik.

Annemler karari bana biraktiginda sanki biz istemiyoruz desinler de kurtarsinlar beni diye dusunuyodum. Bu baska bisey. Sevgi asktan cok uzak. Sadece huzirsuz eden ama kopmana izin vermeyen bi rahatsizlik.

Benim arkadas cevrem cok az. Onun sayesinde. Hobim vs yok. Ben kendime yetemeyip saplantili kalmaktan korkuyorum. Unutmak zorundayim diyip kendimi baskilamak yanlis sanirim. Insallah unutacagimi biliyorum. Ama kolay olmasini diliyorum. Insanlar neler yasiyor...

Siz hayatinizi yoluna koydunuz mu cok zaman aldi mi

kendıne guvenı olan ne ıstedıgını bılen bı erkek kendınden 10 yas kucuk kızla evlenmez zaten hemde gorucu usulu , kızın aılesı hıcmı dusunmuyor acaba sonu ne olacak dıye sonra da haberlerde ızlıyoruz karı koca cınayetlerını

her anı onunla doldurmaya alısmıssın o yuzden huzursuzsun gerekırse doktora gıt psıkolojık yardım al hayat boyle devam etmez maalesef. calısıyormusun ?

her anı onunla doldurmaya alısmıssın o yuzden huzursuzsun gerekırse doktora gıt psıkolojık yardım al hayat boyle devam etmez maalesef. calısıyormusun ?

Kesinlikle her animi onla dolduruyordum. Haftasonu arkadaslarimla cikmayi isteniyordum hep onunla cikiyordum. Ayrildigimiz donemlerde de evde kaliyordum.
Psikolog arastiriyorum dunden beri
Mutlaka gidicem. Cunku benim ayriliktan baska daha onemli problemlerim var bence.
Calisiyorum calismasina da keske daha yogun daha sevdigim bi isim olsaydi. Is yerinde tum gun bos bos oturdugumu biliyorum. Sonra dusuncelere sariyodum tabiki. Bunlari yapmamliyim

bence durumun cok da ıcınden cıkılmaz degıl kendıne yenı ugras bulman kafanı mesgul etmen gerekıyor hepsı bu her hafta çıkıyormuşsunuz bn 6 ayda bır gorusuyodum hatta bıkere sene oldu gorusmeyelı baska sehırlerdeydık o cok aramazdı bnde beklerdım aramasını bn arayıncada nıye sureklı arıyosun dıye kavga cıkartırdı boyle bı ılıskıyı gerıde bıraktım ben , senın ısın daha kolay emın ol

Bence özgüven eksiliğiniz ve bağımlı kişilik diye nitelendirdiğiniz şey birlikte olduğunuz süre içerisinde eski sevgilinizin davranışları ve imalarıyla şekillenmiş olabilir. Bunu bir düşünün derim. Eğer teşhis varsa tedavi de kolay. Birkaç hafta içinde de içinizden gelmeyen hiçbir şeyi yapmayın, mutlu olacağınız şeyleri yapmak en sağlıklısı şu dönemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…