• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İSTEMEYE GELİCEKLER BABAMA NASIL SOYLUYECEM

55gulsah55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
15
2
86
28
Merhaba arkadaslar buraya yeni üye oldum sirf sizin fikirlerinizi almak icin :) 19 yasindayim universitede okuyorum 2 senelik okuyorum normalde 4 e tamamlicam diye basladim ama erkek arkadasimla tanisinca fikirlerim değişti disardan okuyup okulum bitince çalışmaya baslicam babamla bu sekil konustuk o is bulucakti erkek arkadaşimla yaklasik 1 senedir çıkıyoruz akraba değiliz ama akraba ortaminda bir araya geldik annem babam onu ve ailesinin taniyolar zaten bizde o bahaneyle tanismistik 3 4 ay önce cok saçma bi nedenden dolayi babam öğrendi ve bizi ayirdi tabi biz ayrilmadik bizimkilerle oyle bildi şimdi annesi falan okulun ikinci döneminde istemeyen geliceklerini söylediler ama ben babama söylemeyi korkuyorum cok sinirli birisi harfinden fazla hemde buyuk olacak birini de getiremem cunku kimse istemiyo tanidik diyeymis guya napabilirim dusun dusun bi sınıfa varamadim

Ilk öğrendiklerinde babam annemi suclamisti sen biliyosun diye simdide annem karismaz biliyorum gerçi onunda haberi yok

Babam erkek arkadaşımı öğrendiğinde aldı karşısına beni Azcık da sinirli Dedi ki Kızım seviyo musun güvenilir çocuk mu sence Evet baba dedim tanısan çok seversin Tamam önce gelsin tanışsın beğenirsek gelsin istesinler söyle hazırlıklı olsun dedi Yaa baba naptın dur ben sana haber vericem geleceklerinde daha çok var dedim :D

sırf tanıdık olduğu için mi istemiyor baban?

ne aceleniz var istemeye geliyolar hemen ortalık karışmış üstüne tuzuda basıyorsunuz. 2 yıl daha sabredip eğitiminize öncelik verseydiniz keşke. hayır yani çocuk kaçıyor mu. çok mu süper tanıyosunuz birbirinizi değicekmi okuldan vazgeçtiğine. yani bence hata yapıyorsun

19 yaş ne acele evlilik için.

19 senede, ki bunun enaz 18 yılı üniversiteye kapat atana kadar mücadele ile geçiyor.

1 sene rahatta bekarlıktan sıkıldın peki ömrün 70 sene desek 50 yıl evlilik nasıl geçecek?

Hayatını yaşa eline ekmeğini al, millet 2 üniversite yüksek lisans yabancı dilleri üçleme çabasında sen herşeyi bırak evlen.

Bende babanın yerinde olsam evlendirmezdim hangi çağdayız.

Biraz kendin için yaşa geleceğine yatırım yap.

Çok kıymetli olmayacaksın bir iki yıl sonra o herşeyi feda ettiğin adamın gözünde değmez yani.

19 yaş ne acele evlilik için.

19 senede, ki bunun enaz 18 yılı üniversiteye kapat atana kadar mücadele ile geçiyor.

1 sene rahatta bekarlıktan sıkıldın peki ömrün 70 sene desek 50 yıl evlilik nasıl geçecek?

Hayatını yaşa eline ekmeğini al, millet 2 üniversite yüksek lisans yabancı dilleri üçleme çabasında sen herşeyi bırak evlen.

Bende babanın yerinde olsam evlendirmezdim hangi çağdayız.

Biraz kendin için yaşa geleceğine yatırım yap.

Çok kıymetli olmayacaksın bir iki yıl sonra o herşeyi feda ettiğin adamın gözünde değmez yani.
Elime ekmegimi alıyorum zaten bu yaz calismaya başlıyorum disardanda 4 seneye tamamlıyorum evlensemde evlenmesemde bu böyle olcakti

ne aceleniz var istemeye geliyolar hemen ortalık karışmış üstüne tuzuda basıyorsunuz. 2 yıl daha sabredip eğitiminize öncelik verseydiniz keşke. hayır yani çocuk kaçıyor mu. çok mu süper tanıyosunuz birbirinizi değicekmi okuldan vazgeçtiğine. yani bence hata yapıyorsun
O 25 yaşında calisiyo okumuyo zaten suan bende evlensemde evlenmesemde çalışıp disardan bitiricektim

Elime ekmegimi alıyorum zaten bu yaz calismaya başlıyorum disardanda 4 seneye tamamlıyorum evlensemde evlenmesemde bu böyle olcakti
Evlilik için çok küçük bir yaş iyi düşün, bu zamanda bu yaşta evlilikler uzun süreli olmuyor.
Gez toz hayatını yaşa niye kendini esarete atıyorsun kaçmıyor koca merak etme.
Çok gençsin evlilik zor birşey öyle beyaz gelinlik toz pembe hayaller romantik bir koca vs yok yani.
3. Dünya savaşı başlıyor evetlerden sonra, her cephede bir düşman.
Bu mücadeleyi ertele derim şahsen.
istemeler yüzükler vs baş döndürür önce, sonrada dünyanı durdurur.

Evlilik için çok küçük bir yaş iyi düşün, bu zamanda bu yaşta evlilikler uzun süreli olmuyor.
Gez toz hayatını yaşa niye kendini esarete atıyorsun kaçmıyor koca merak etme.
Çok gençsin evlilik zor birşey öyle beyaz gelinlik toz pembe hayaller romantik bir koca vs yok yani.
3. Dünya savaşı başlıyor evetlerden sonra, her cephede bir düşman.
Bu mücadeleyi ertele derim şahsen.
istemeler yüzükler vs baş döndürür önce, sonrada dünyanı durdurur.
Gencim evet ama öyle bi karar verdik zamaninda babamda 18 yasindayken 16 yaşında olan annemi kaçırmış gayette mutlular tabi herkes onlar gibi olmaz ama gozumun önünde cok iyi bi örnek var ve ben onların izniyle evlenicem

Gencim evet ama öyle bi karar verdik zamaninda babamda 18 yasindayken 16 yaşında olan annemi kaçırmış gayette mutlular tabi herkes onlar gibi olmaz ama gozumun önünde cok iyi bi örnek var ve ben onların izniyle evlenicem
Mutluluklar öyleyse :KK37:

Babam erkek arkadaşımı öğrendiğinde aldı karşısına beni Azcık da sinirli Dedi ki Kızım seviyo musun güvenilir çocuk mu sence Evet baba dedim tanısan çok seversin Tamam önce gelsin tanışsın beğenirsek gelsin istesinler söyle hazırlıklı olsun dedi Yaa baba naptın dur ben sana haber vericem geleceklerinde daha çok var dedim :KK70:

Ee yani? Nispet mi yapıyorsun konu sahibine nedir? NE gereksiz bir yorumdur bu boyle?

Konuya gelirsek, yaşın evlilik icln cok kucuk, biraz daha beklemende fayda var.
Eger ailede kimse istemiyorsa, karsı aileden birileri gelip konusmaya calısacaklar babanla. BAska oluru yok gibi gorunuyor..

Sakın kacmaya falan kalkmayasın.

Son düzenleme:
Ee yani? Bispet mi yapıyorsun konu sahibine nedir? NE gereksiz bir yorumdur bu boyle?

Konuya gelirsek, yaşın evlilik icln cok kucuk, biraz daha beklemende fayda var.
Eger ailede kimse istemiyorsa, karsı aileden birileri gelip konusmaya calısacaklar babanla. BAska oluru yok gibi gorunuyor..

Sakın kacmaya falan kalkmayasın.
Yok o kadar gözü kara değilim :))

Back
X