istemiyor:(

evet hıc destek olmuyor dısarda afedersınız kendını tatmın ediyormus acık acık soyledı yuzume..basladım rejıme ama spor yapacak vaktım yok cocuklarım yuzunden.

Spor yapacak vaktim yok lafı safsata ve tembel kadının bahanesidir isteyen herşeyi yapar. Spor evde de yapılır kol bacak hareketleri mekik çekilir gerekirse bir yürüyüş bandı alınır yapmak isteyen yapar. Ayrıca nice çocuk doğuran taş gibi hatunlar var çocuk kilo aldırmaz kilo aldıran yemektir. birçok kadın doğumdan sonra diyeti ve kendine bakmayı bırakır çocukla ilgilenmekten ve iradesizlikten yemek yer. Bir sürü ünlü var çocuları var hala taş gibiler kızkardeşim de manken gibi çocuğu var. Bence bahane üretmeyin çözüm üretin

Ayrıca her erkeğin seviştiği kadından temiz olmasını bekleme hakkı vardır. Bazı kadınlar arkında değil cinsel ilişki öncesi bir duş almak güzel losyonlar sürmek dişleri fırçalamak gerekli. Kokuyor dediyse belki de biraz temizliğinize özen göstermelisiniz. Ben çok erkekten duydum çok kadının koktuğunu söyleyen var 1 gün önceki banyoyla cinsel ilişkiye giren var. Sabahki banyoyla bile akşam sevişilmez en az 2-3 saat önceden duş almış olmak lazım. Bu tip ufak ayrıntılar erkekleri soğutuyor biraz dikkatli olmak lazım

pis de olabilirsin şişko da , tam da bu yüzden adam sevişmek istemeyebilir.
peki bunu söyleme tarzı bu mu olmalı?
hatta kendi bile muhattap olmuyor arada kaynana laf iletiyor.
ulan sperm bankası madem şişman istemiyorsun kırmadan güzelce biraz kilo verdirtmeye çalış. tabi önce abdominalleri görelim, sonra kol kaslarını biz de gaza gelelim. o göbekle dediklerin anlaşılmıyor da olabilir zira.
bu durumda iyi niyet göremiyorum, doğal olarak adamın dediklerini doğru kabul edemiyorum.

başka biri olabilir dikkat edin.
bu adam kapınızda paspas olsun, başına dank etsin Allah çektirsin buna da kıymet bilsin.

çok ağır olmuş, bilemedim ne diyeceğimi

şişko ve pis mi dedi hemde annesine dedi . her şeye rağmen insan hayat arkadaşına destek olmalı. o sizi teşvik edip eski kilonuza dönmeniz için elinden geleni yapıp siz geri çevirmiş olsaydınız hata sizde de olurdu. sen iki çocuk annesi kadına hakaret edemezsin. dişinizi sıkın diyetisyene gidin moralin bozuksa pskolojik destek de alın bence. zayıflayın ama kendiniz için. her şey sizin elinizde. ama ne yapıcaksanız kendiniz için yapın size hakaret eden o adam için değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…