- 16 Aralık 2012
- 31
- 0
- 36
- Konu Sahibi basak_basak
-
evet canım malesefSisko ve pis mi ? Ve siz hala bu adamla beraber misiniz ?
evet hıc destek olmuyor dısarda afedersınız kendını tatmın ediyormus acık acık soyledı yuzume..basladım rejıme ama spor yapacak vaktım yok cocuklarım yuzunden.Disinizi biraz olsun sıkıp, guzel bir diyet ve duzenli spor ile pek ala bu kilolari rahatlikla verebilirdiniz..
Siz pes etmissiniz..
Cekip gitmek bana kolaya kacmak gibi geliyor..
Hirslanip, eski kilonuza donebilirsiniz..
Esinizin uslubu cok kotu.
Size destek olabilirdi..
Birlikte yuruyuse cikabilirdiniz..
aslında oyle yapmak gerekıyor amaaa.Zayıfla, bakımını yap,kuaföre git saçlarından değişiklik yap sonra cik karsisina
Seni istemiyorum de...burnu surtulsun
dısarda 90 60 90 bayanları goruyor eve geldıgınde benı görünce heralde midesı bulanıyorKilo başa bela arkadaş bende 24 kilo gitti daha var 9 aylık bebişim süt artırıcı cay içiyorum yediğime dikkat ediyorum bazı adamlar adam olamıyor nağcam eldeki malzeme bu kendin için yap herşeyi kendine güven ve en önemlisi kendini güzel olduguna ve her şeyi başaracagına inan kocanın yanında 2 kilo vermişim ama kalçam böyle güzel duruyor girdigim yakışıyor biraz göbek var onuda sporla eğitimi tamam gibi sözler söyle bir ablam bana erkek karsında bazı şeyleri görme ama biz adamların yanında ay kilo aldım göbeğim cıktı göğsüm sarktı şuramda iyi degil dedikçe adamlar daha dikkat ediyor ve begenmiyorlar bizi sen kendini öv ortam güzel buram güzel diye ara ara bak gör değişecek sana olan tutumu allah kolaylık versin evinizin mutlulugu daim olsun
Annem -18 sene abim ve benim için katlandı sonuç hiç. Kocaman bi hiç. Boşa geçen vakit. Üzgünüm ama hayatında başka biri olma ihtimali de var cocuklariniz için birşey yapmak istiyorsanız gururunuzu kaybettiğiniz yerden gidip alın ve yolunuza bakın. Annem seneler boyunca su anına kadar hep kendi çalıştı hep kendi baktı bize ha zaman zaman 2 3 ay halasina babanneme falan bırakrmış ama hepsi bizim için. 2008de boşandılar şimdi ikisi de başkalarıyla evli ki annem tapiyordu babama bi zamanlarevet canım malesef( cocuklarım ıcın katlanıyorum
caresızlıl boyle bısey galiba..onlar aklınca aklı basına gelcek pişman olcak fln yanı oyle dusuyorlar.Ailende bi acayip cocuklarini bırak öyle gel nedir yahu nerden tutsan bu konuyu olmuyor
Herkes tarafından sevilen biri kimse tarafından sevilmez.herkes tarafından sevilen biriyim..ama kocam sevmedıkten sonra neye yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?