Istemiyorum :(

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Kizlar dogum yapmama gunler kaldi, ilk cocugum.
Ama hic mutlu degilim. Hic canim istemiyor. Hep kafamda acabalar dolasiyor. Istemiyormusum gibi, zamani geriye alsam zaten vaz gecerdim ama is isten gecti.
Hamile olanlar bebegine kavusucak diye mutlu ben niye oyle degilim anliyamiyorum kendimi?

Özellikle son haftalarda bu gibi duygular olabiliyor. Kendinize mukayet olun. Lohusalık psıkolojisi,doğum psikolojisi vs derken... depresyona girersiniz ALLAH korusun.. Bazen ben de de oluyor. Ama kendimi telkin ediyorum.

Canım lohusa depresyonuna erken girdin galiba ama deme öyle bebeğin hisseder strese girer. Bazı yaşadığın sorunlar mi var hayatın da çünkü bu gibi sorunlar durduk yere asla oluşmaz.

Az zaman kaldığı için korkuların gayet normal. İş işten geçti diye düşüneceğine kendini alıştırmaya çalış. Huzursuzluğunun sebebi ne olursa olsun bebeğini kucağına alınca geçecektir

Korunduğun halde mi hamile kaldın, yoksa planlı gebelik mi? Planlı gebelik ise, hayatında büyük bir değişiklik olacak, bunun endişeleri sonucu böyle hissediyor olabilirsin, plansızsa zaten normal böyle hissetmen. İstememe sebeplerini açarsan belki daha iyi cevaplar gelebilir, maddiyat mı, ailede bir sorun mu var, hiç çocuk istemiyor muydun, zamanı mı uygunsuz?

Bilmiyorum ki? Acaba bakabilirmiyim, sevebilirmiyim onu, rahatimada acayip duskunum. Sorumluluk alabilirmiyim? 1 -3 gunluk bir sorumluluk degil cunku. Biliyorum bunu en basindan dusunmeliydim toz pembe gozukuyordu hersey gozumde.
Hiç öyle şeyler düşünme bu düşüncelerin çok normal ama bunaltma kendini ... Bak ben hayatımda ufak bebek dahi kucağıma almış değildim doğduğu gibi kucağıma alıp baktım besledim. İlk zamanlar seni yoracak ama inan değecek... Düşünsene minicik parmakları minicik elleri olan bir varlık sana bakacak gülümseyerek o kadar güzel bir duygu ki öğreneceksin... Benim Fıtratmda çocukla alakalı zerre his yoktu tabi bu çocuk sevmediğim anlamına gelmiyor ama ne bileyim yapmam diyordum yaptım doğurdum da şimdi 4.5 aylık bir görsen maviş maviş bana bakıyor senin bebişin de sana öyle bakacak ... Gece uykusuz kalacaksın ama geçecek ağlayacak gaz sorunu olacak ama onlar da geçecek sakın kötü düşünme lütfen doğduğu gün senin doğduğun gün olacak inan ! ...

Bilmiyorum ki? Acaba bakabilirmiyim, sevebilirmiyim onu, rahatimada acayip duskunum. Sorumluluk alabilirmiyim? 1 -3 gunluk bir sorumluluk degil cunku. Biliyorum bunu en basindan dusunmeliydim toz pembe gozukuyordu hersey gozumde.
gecer gecer. bilinçlemen lazım.
önce pts gunu saglık ocagına git bu kaygılarını anlat. sonrada bebek bakımı ile ilgili bilgi iste.

Erkek cocuklarini hic sevmiyorum, oglum olacak. Hep kiz isterdim. Cok sevimsiz geliyorlar gozumde. Kendi oglum olunca baska olurmu gozumde bilemiyorum Herseyde olumsuz bakiyorum iste ama elimde degil. Karnimdaki hic bir sucu yok onada uzuluyorum. Cocugu Olamiyanlarda var, rabbim onlara yardimcisi olsun. Hic heycanli degilim iste. Sadece dogum heycani var sonrasindada bakmayi falan canim hic istemiyor

Bunu simdi mi düşünüyorsunuz bana o garip geldi?

Bunlar hamile kalmadan once cevaplanması gereken sorulardi

Istemeden mi hamile kaldiniz

Erkek cocuklarini hic sevmiyorum, oglum olacak. Hep kiz isterdim. Cok sevimsiz geliyorlar gozumde. Kendi oglum olunca baska olurmu gozumde bilemiyorum Herseyde olumsuz bakiyorum iste ama elimde degil. Karnimdaki hic bir sucu yok onada uzuluyorum. Cocugu Olamiyanlarda var, rabbim onlara yardimcisi olsun. Hic heycanli degilim iste. Sadece dogum heycani var sonrasindada bakmayi falan canim hic istemiyor
Allahım sizin gibi insanlara neden çocuk nasip eder ki acaba? Erkek çocuklarını hiç sevmiyorum oğlum olacak canım istemiyor falan..? Yok sizin ki lohusalık değil bu düpedüz bir saçmalık.. Yaparken eminim canınız çok istemiştir..! Korunmanın bin türlü yolu var eğer dağ başınd yapamıyorsanız.. Doğurunca evlatlık verin siz o çocuğa bakacak duyguları edinemeSiniz..! ERKEK ÇOCUKLARINI HİÇ SEVMİYORUM diyerek bunu belli ettiniz.. Allah kız verir de eli ayapı düzgün verir mi diye korkmadın mı hiç bunu söylerken? Şükürsüzlük böyle bir şey olsa gerek..

Şu mesaja kadar olabilir doğum stresidir dedim ama olmadı bu.

Hamile kalırken erkek olabileceği ihtimali hiç aklınıza gelmedi mi? Bu ne şımarıklık yahu?

Back
X