- 1 Eylül 2014
- 26.137
- 30.500
- 798
- 35
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
sert bir şekilde konuş son bir şans ver bi daha yaparsa gönder
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama simdi diyordur o cok sorun olmuyor diye oyuzden rahattır bidaha oluraa kovulacagını söyleyinbu üçüncü tutanak zaten tek yanlış değil yani o yüzden zaten tereddütte kaldım tek yanlış olsa kesinlikle şans veririm
o işsizlerden biri de benim ve böyleleri çalışıp da ben her türlü sorumluluğu yüklenmeye razıyken işsiz kalmaktan utanıyorumBenim sorumluluğum altında çalışan bir personel var ve çok sorumsuz sürekli geç geliyor, gelmiyor, yalan söylüyor vs ben daha yeni başladım ama bu hep böyleymiş idare edilmiş şimdi müdür değişince göze batmaya başladı bu sabah yine geç geldi ve tutanak tutuldu müdür kararı bana bıraktı ya ben imzalıcam atılcak ya da son bi şans vericem konusucam ama konusursam ben insanların dediklerine hemen ikna olan biriyim yeterince profesyonel değilim yani bu arkadaş da çok lafı dolandırıyor. Dışarıda işsiz o kadar insan varken bu şansı vermek gerekir mi bilemiyorum siz olsanız napardınız
sen nasıl yaptın çalışma işini ceyzBen de hep geç kaliyordum evim uzak ve trafik olursa yarim saat geç,trafik olmazsa da yarim saat erken gidiyordum(yarim saati ortalama söyledim fazla da oluyordu) O kisinin bahanesi ne yada cok mu gecikiyor bilmiyorum ama isinden memnunsaniz cikarmak yerine uyarin.
Sordugun için sagol canim:)iznim 3 nisanda bitti.Istifaya gittim ama ne oldu anlamadim ucretsiz izne ciktimsen nasıl yaptın çalışma işini ceyz
iznini devam ettirdin yoksa ayrıldın mi?
senin açından iyi olmuş biraz daha büyür bebişler sende daha rahat edersinSordugun için sagol canim:)iznim 3 nisanda bitti.Istifaya gittim ama ne oldu anlamadim ucretsiz izne ciktimYarim gun yapabilirler haber bekliyorum. Istifa etmemek isine yaradi aslinda çocuklari kaç kez hastaneye goturdum,özel sigortalari yatiyor hala