Kızlar merhaba şimdi içimi şişim şişim şişiren bir konuda sizden yardım istiyorum.
Konuyu özetleyeyim sağlık sektöründe çalışıyorum. Özel bi klinik. Yöneticimle inanılmaz şekilde problemler yaşıyorum ve açık açık mobing e maruz kalıyorum. Yani şöyle ki düzenli yaptığım bir işi bile 50 kere yazıp arayıp yapılacak diye söyler. Canı sıkıldıkça iş çıkarır yoğunluk umurunda olmaz. Bi konuda bişeye takıldı mı aylarca o konuda insanı darlar. Es kaza cevap verdin mi daha kötü şekilde üstüme gelmeye başlar bezdirene hatta ağlatana kadar.Sağlık sektörünü bilen bilir giriş saati belli çıkış saati hep hasta durumuna göredir. Bizimki de öyle maalesef. Ve çok yoğun gün içinde yemek yeme fırsatı bile 10 bilemedin 15 dk , sonrası hep koşturma. Aslında işimi seviyorum ama bu baskılar beni yıldırıyor. Yöneticimin beni ve diğer çalışanları bu şekilde sürekli baskı altına alıp stres yaratması git gide işten soğutuyor. Zaten işimiz stresli bir de üzerine acaba bugün neye takıcak düşüncesi ile ne iş hayatımda ne ev hayatımda huzur bırakmadı bende. İşimi 4 4 lük yapsam bile bir konuda cevap verdim mi bi açık arayıp buluyor bulamasa bile başka bir şekilde acısını çıkarana kadar uğraşıyor yani kısa desemde içinde bulunduğum durumu özetlemek bu kadar sürdü ki çok daha fazlası var.
Şimdi asıl konu ben işten ayrılmak istiyorum artık tazminatmış hakmış hepsinden geçmiş durumdayım çünkü strese bağlı sağlık sorunlarım baş göstermeye başladı. Ama ben orada tedavi görüyorum ve ayda 1 kontrolüm var gitmek zorunda olduğum doktorumla başka yerde iletişim kurmam mümkün değil. Ve bu tedavi daha 11 ay sürecek. Şimdi ben nasıl ayrılabilirim? Her ay yüzyüze gelmek zorunda kalacağım bu kişi ile uygun bir yöntemle nasıl konuşabilirim? Her ay kontrolümde bu insanla sorun yaşamak bunun stresini yaşamak istemiyorum.
Bu arada gidip geldikçe görmemesi ,geleceğimi bilmemesi mümkün değil bir sonraki günün randevu listelerini tek tek inceler