- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
Merhablar öncelikle ben persembe gunu istifami vermistim sebeplerin cogu saygisiz dusuncesiz tavirlar benim her seye kosup da ozverili davranislarimin karsiligini maddi manevi alamamam ve bir personelin bana cogu kez haksiz yere cirkin kelimeler kullanarak beni azarladiginda kendisine herhangi bir tepki gosterilmeyip bana biz sizin arkanizdayiz bagirip cagirabilirsin denmesi ki yapim geregi saygisizlik yapamam kisaca haklarimi savunamayip cogu kez terbiyesizlik yapmalariydi ama istifa dilekcemde kisisel sebeplerimden dolayi diye belirttim sirf iyi ayrilmak icin gelgelelim iki saatlik is arama iznimi bugun dortte kullanmak istememle kiyamet koptu.... Patronum ctesi git diyor bende ctesi calismiyorlar bugune randevu aldim yogun olmadigi icin bugun dedim ben ne zaman istersem o zaman gidersin hani calismayacaktin madem niye izin istiyosun is aramak icin dedi bende dedimki bu benim yasal hakkim bunu kullanabilirim dedim o zaman bende bu zamana kadar kullandigin gun icindeki izinleri (alti aydir sadece dort gun izin aldim oda en fazla iki veya uc saat) onlari kesinti yaparim dedi bende dedimki o zaman benim burda dokuzda ciktigim saatleride mesai yazin dedim cirkinlesmeyin cikin surdan dedi o an olanlar oldu bi sinirle kapiyi carpiverdim aninda pismanlik duydum cunku bana yakisan bir hareket degildi sonra arkamdan cikti sen kime kapi carpiyosun dedi o an cereyan yapti diyecektim
ama tutamadim dilimi haklarimizi yiyen sizee dedim oda pilini pirtini topla cik dedi muhasebe ile isleri hallettim (evrak islerini maasim diger hafta yatacak maas yatirdiklari gun) sonra ciktim... Acaba kapiyi carpmakla hata mi ettim diye icim icimi yiyor .....