İşten ayrılıktan 6 ay sonra gelen küfürlü mesaj

bak sana kocaman bir deneyimle yaziyorum sakın iyi kotü cevap verme .gorukdu at yada gozunden gukerken yas gelen emoloji at ama baska bisi yapma inan dahada kuduracak

Ne takiyorsunuz allah askina hayatinizda daha önemli seyler var eminim

valla çok güldüm kusura bakmayın :) bu aralar gülmeye de ihtiyacım var ondan herhalde.
kesinlikle şikayet etmelisiniz. cevap olarak başka bir üyenin de dediği gibi şikayet dilekçesinin fotoğrafını yollayın.

Kesinlikle etmeliyim ama bu yüzden polislerin karşısına ve hakim karşısına çıkmaya hem utanıyorum hemde zaman kaybı olarak görüyorum. Keşke avukatım olsa o halletse:) garibanlığın gözü kör olsun..

Yazdığı küfürün ekran görüntüsünü yakınlarına gönderin "kızınızın/ablanızın/müstakbel gelininizin ... vb. asıl hali budur" yazarak.

Bekle düğününe geliyorum en önemli gununu sana hic unutturmayacagim yaz.Dugununun tadina bile varamasin nerden ne cikacak diye
ahahah ben bunlara bayıldım ama, konu sahibi bunlardan birini yap bence

Uğraştığına değmez zaten sende yazmışsın mal diye belliki öyle

Yazdığı küfürün ekran görüntüsünü yakınlarına gönderin "kızınızın/ablanızın/müstakbel gelininizin ... vb. asıl hali budur" yazarak.
Evet bu çok mantıklı geldi hemen uygulamaya koydum face den kayınpeder ve kayınvalidesini buldum, ekran görüntüsünü attım. "Gelininiz bana böyle terbiyesiz, küfürlü mesajlar atarak düğününe davet etti. Düğün sahibi olduğunuz için sormak istedim. Ağzı foseptik çukuru gibi olan bu kızı çok mu aradınız da oğlunuzun başını yaktınız?" dedim..

İyi etmişsiniz. Aylar geçmiş aradan, hala kin güdüyor. Kin güdecekse içinden gütsün, her kuşun etinin yenmeyeceğini de anlasın, böyle böyle yola gelecek herkes. Gelişme olursa yazın lütfen.

Danışma ücreti almadan fikir vermeye hazırım sevgili KK üyeleri

"Kendi sıfatlarını bildirmek için yazmışsın belli. Ama ben yine de suç duyurusunda bulundum. Savcılığa da açıklarsın yakında :)) " diye yazıp gönderir ve engellerdim. Devamında zamanınız varsa şikayetçi olursunuz. Olmayacaksanız da biraz tedirgin olur en azından

Herşeyi geçtim o nasıl hırs, 6ay boyunca beklemiş sırf bu mesajı atmak için
Şikayet edin falan derdim ama boşverin. Görüldü yapın bırakın. Kemirsin kendini

Ooo gelin şimdiden 1-0 mağlup baslicak evliliğe

Anlamadığım şu, Evlenirken bı ton tantana başında var zaten. Gelin saçıydi kiyafetiydi ev duzmeydi.... bı ton şey. Ne manyak insanlar varki, o arada da, taaa 6 ay önceki bı olayı çekip sündürmus. mutluluktan stresten moddan moda geçiş yaptığı düğün arefesinde, bunca şey yetmemiş, iyiden iyiye belasını aramış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…