- 9 Temmuz 2021
- 3.317
- 6.244
- 108
- 29
- Konu Sahibi mervecaglarr
-
Ne takiyorsunuz allah askinaMerhaba 6 ay önce bir tekstil firmasında çalışıyordum kızın birini başıma şef diye vermişlerdi. En ufak birşeyde avazı çıktığı kadar bağırıyor tükürerek konuşuyordu. En sonunda elimdeki işi suratına fırlattım yeter dedim salak insan dedi. Gittim istifa ettim.
Sonrada salak dediği için mesaj attım "-Sen aklında bir sayıyı bile tutamayacak kadar gerizekalı 2 kelimeyi bir araya getiremeyecek kadar mal bir insansın. Sen kimsin de bana o şekilde davranıyorsun?" Yazmıştım şikayetçi olmuş. Sonrada birdaha uğraşmadım.
Aradan 6 ay geçti dün gece telefonuma wp dan küfürlü mesaj atmış. "-O... düğünüme gel seni atlarmıyım senin ağzına... " falan yazmış. Ben simdi bunu ne yapayım? Şikayetçi olsam yargıyı böyle basit meselelerle meşgul etmek istemiyorum olmasam yanına kalsın da istemiyorum.
Nickiniz nasıl okunuyorNe takiyorsunuz allah askinahayatinizda daha önemli seyler var eminim
Zay şlau ştel diş dumNickiniz nasıl okunuyor
Zay şlau ştel diş dum
Çocuk falan rastgele cevap yazdı sandım mesajı görünceZay şlau ştel diş dum
Kesinlikle etmeliyim ama bu yüzden polislerin karşısına ve hakim karşısına çıkmaya hem utanıyorum hemde zaman kaybı olarak görüyorum. Keşke avukatım olsa o halletse:) garibanlığın gözü kör olsun..valla çok güldüm kusura bakmayın :) bu aralar gülmeye de ihtiyacım var ondan herhalde.
kesinlikle şikayet etmelisiniz. cevap olarak başka bir üyenin de dediği gibi şikayet dilekçesinin fotoğrafını yollayın.
Yazdığı küfürün ekran görüntüsünü yakınlarına gönderin "kızınızın/ablanızın/müstakbel gelininizin ... vb. asıl hali budur" yazarak.
ahahah ben bunlara bayıldım ama, konu sahibi bunlardan birini yap benceBekle düğününe geliyorum en önemli gununu sana hic unutturmayacagim yaz.Dugununun tadina bile varamasin nerden ne cikacak diye
Uğraştığına değmez zaten sende yazmışsın mal diye belliki öyleMerhaba 6 ay önce bir tekstil firmasında çalışıyordum kızın birini başıma şef diye vermişlerdi. En ufak birşeyde avazı çıktığı kadar bağırıyor tükürerek konuşuyordu. En sonunda elimdeki işi suratına fırlattım yeter dedim salak insan dedi. Gittim istifa ettim.
Sonrada salak dediği için mesaj attım "-Sen aklında bir sayıyı bile tutamayacak kadar gerizekalı 2 kelimeyi bir araya getiremeyecek kadar mal bir insansın. Sen kimsin de bana o şekilde davranıyorsun?" Yazmıştım şikayetçi olmuş. Sonrada birdaha uğraşmadım.
Aradan 6 ay geçti dün gece telefonuma wp dan küfürlü mesaj atmış. "-O... düğünüme gel seni atlarmıyım senin ağzına... " falan yazmış. Ben simdi bunu ne yapayım? Şikayetçi olsam yargıyı böyle basit meselelerle meşgul etmek istemiyorum olmasam yanına kalsın da istemiyorum.
Evet bu çok mantıklı geldi hemen uygulamaya koydum face den kayınpeder ve kayınvalidesini buldum, ekran görüntüsünü attım. "Gelininiz bana böyle terbiyesiz, küfürlü mesajlar atarak düğününe davet etti. Düğün sahibi olduğunuz için sormak istedim. Ağzı foseptik çukuru gibi olan bu kızı çok mu aradınız da oğlunuzun başını yaktınız?" dedim..Yazdığı küfürün ekran görüntüsünü yakınlarına gönderin "kızınızın/ablanızın/müstakbel gelininizin ... vb. asıl hali budur" yazarak.
İyi etmişsiniz. Aylar geçmiş aradan, hala kin güdüyor. Kin güdecekse içinden gütsün, her kuşun etinin yenmeyeceğini de anlasın, böyle böyle yola gelecek herkes. Gelişme olursa yazın lütfen.Evet bu çok mantıklı geldi hemen uygulamaya koydum face den kayınpeder ve kayınvalidesini buldum, ekran görüntüsünü attım. "Gelininiz bana böyle terbiyesiz, küfürlü mesajlar atarak düğününe davet etti. Düğün sahibi olduğunuz için sormak istedim. Ağzı foseptik çukuru gibi olan bu kızı çok mu aradınız da oğlunuzun başını yaktınız?" dedim..
Herşeyi geçtim o nasıl hırs, 6ay boyunca beklemiş sırf bu mesajı atmak içinMerhaba 6 ay önce bir tekstil firmasında çalışıyordum kızın birini başıma şef diye vermişlerdi. En ufak birşeyde avazı çıktığı kadar bağırıyor tükürerek konuşuyordu. En sonunda elimdeki işi suratına fırlattım yeter dedim salak insan dedi. Gittim istifa ettim.
Ooo gelin şimdiden 1-0 mağlup baslicak evliliğeEvet bu çok mantıklı geldi hemen uygulamaya koydum face den kayınpeder ve kayınvalidesini buldum, ekran görüntüsünü attım. "Gelininiz bana böyle terbiyesiz, küfürlü mesajlar atarak düğününe davet etti. Düğün sahibi olduğunuz için sormak istedim. Ağzı foseptik çukuru gibi olan bu kızı çok mu aradınız da oğlunuzun başını yaktınız?" dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?