İşten ayrılıktan 6 ay sonra gelen küfürlü mesaj

Patron az biriyle iyi geçinse kesin aşık bunlar derlerdi aklın varsa o ortama birdaha dönme

Çarşıda pazarda karşılaşırsak senin için iyi olmaz oyüzden birdaha böyle mesajlar atarken iyi düşün dedim engelledim.
Ya bundan korkan sana o diye mesaj atarmiydi keşke deseydin şikayet edicem ve etseydin bak ozamn nasıl tutusurdu sana mesaj bile atmazdi bundan sonra

İş hayatı ruh hastaları ile dolu ve biz para kazanma zorunluluğu için bunlarla uğraşıp kendimizi yıpratıyoruz...
Doğru düzgün iletişim kurmak ne kadar zor bazıları için....Aileler böyle uygun görüp çocukları böyle şiddet dolu ,''ne istersem yaparım zorlukla karşılaşırsam saçını başını yolarım'' mantığı ile salıyorlar ortalığa derdini biz çekiyoruz.Benim kızım etrafa böyle tepkiler verse soluğu psikologda alırdım,benim için çok büyük bir sorun olurdu bu...Gerçekten anlamıyorum bu duyarsızlığı...İstifa etmiş gitmiş işte çıkmış hayatından 6 ay kin güdüp mesaj atmak nedir ya...

Ahahhah kendileri de biliyorlarmış demek o ortamın düşülecek bir yer olduğunu. Ama temiz ortamlar da var tekstil kolunda. Bir sürü insan ekmek yiyor sonuçta, hepsi böyle rezalet olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…