İşten ayrılıktan 6 ay sonra gelen küfürlü mesaj

Tencere dibin kara seninki benden kara

Ben olsam gider şikayet ederdim. Ne hakla o mesajı atıyor bana kim oluyor? Yargıyı meşgul etmezsiniz merak etmeyin

Eklentiler

• 16754D92-58C9-4C49-8A14-6862CFC2B616.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 21
ay iki taraf da birbirinden basit kusura bakmayın da ne çirkin laflar

Küfürlü mesaj atınca o küfürde geçen eylemleri yapmış bitirmiş mi oluyor... çabuk yaşlanırsınız takılmayın böyle şeylere yazık üç günlük dünya. Ben sizin yerinizde olsam ilk mesajı bile atmazdım.

Yargıyı böyle basit meseleler ile meşgul et. Ne demek yahu?

Düğün ne alaka ya? Acaba bak koca buldum demek için mi atılmış bir mesaj
Efe Aydal' ın Solmaz karakteri gibi bir abla, küfür ediyor, yere tükürüyor falan. Buna şey diyen olduysa, erkek Fatma, koca bulamaz falan, içine dert etmiş olabilir.
Kız, bu da çok elit çok iyi bir aileye gelin gitmiyordur zaten amaaan. Yaptığın işe bak.

Üzülerek söylüyorum maalesef tekstil ortami bu şekil bende çalıştığım için ordan biliyorum. Küfürler,aralarında anlaşmazlık çıktığında masaya yumruk atmalar oooo kaos ortamı resmen. O gürültüde bile nasıl bukadar ses çıkarabilirlerdi hayret ederdim.bence şikayetci olmalisin

Ay Hande Erçel mi neyse kendisine bazlama surat diyen takipçisini şikayet etmişti bir dönem. Bazlama nere o .. nere meşgul eden ediyor ağır hakaret ben olsam çarkına tükürürdüm.

Eşim de tekstilde çalışıyor, emprime işi. Beni salmak istemeyeceği bir ortam kesinlikle.

Eşim de tekstilde çalışıyor, emprime işi. Beni salmak istemeyeceği bir ortam kesinlikle.
Kesinlikle haklı diyebilirim ben tövbe ettim eğer birdaha çalışırsam gidicegim yer asla tekstil olmaz :) hayır bikeresinde unutmuyorum.yeni gelen kadının biri hızını alamayıp koca masanın üstüne çıkmışi sinir krizi geçirdi çok korkunctu .birde bilerek sana belasını sürmek isteyen var.en son bana sürdüğünde malesef gerekeni yaptım bende elimden zor aldılar.

Birilerine Bey Hanım diye hitap etmek sizli bizli konuşmak bile tuhaf karşılanıyordu. Ah yavrum sen buraya nerden düştün diyolardı. Makyaj yapıp güzel giyinince hemen dedikodum yapılıyordu dalga geçiyorlardı. Iş için kendimden 10 yaş küçük çocukla diyalog kurdum diye bile hemen aramızda bir ilişki olduğuna dair laf çıkarmışlardı. Herkesin işi gibi birbirilerinin özel hayatlarını ilişkilerini konuşmaktı. Genelde boşananların dedikodusu çok yapılırdı. Özetle her türlü pisliğin yuvalandığı biryerdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…