İşten ayrılma mevzusu, kafam karışık hanımlar

Eski bakan arkadaşım olayını eski bakan bir arkadaşınız var diye algılayan bi benimdir heralde :KK53:

Valla siz daha iyi bilirsiniz, hayırlı bi karar vereceğinizi umuyorum :KK66:
Yok ben de öyle anladım:halay:
Ben bir de matematik zekasından dem vurmaya çalışan arkadaşa bişey diyecektim. Finans alanında çalışmak için edebiyattan mezun olunmuyor herhalde. Finans da matematik gerektirir. Sadece doktor hanımlar bilmez matematik

" Sen benim profil resmini gördün mü? " asıl replik bu aslında. Daha önceki yüzlerce konuda alakasız şekilde girip üstün zekasına değindikten sonra güzelliğini belirten son dokunuş olarak bu repliği söyleyip çıkar:KK8:

Profilindeki yazılar değil resme bakıyorsun sadece. Sonra ayşenaz önünde saygı ile eğilmeni falan bekliyor. Hem zeki hem güzel olduğunu bir de doktor olduğuna inandırmak için bizleri kendini parçaladı senelerdir. Ama sanırım henüz inanan tek kişi bile yok

:D resmini gordum onda sikinti yok
Saygiyla egildikten sonra noluyor?
Asama asama ilerliyelim ahahahah

:KK70: resmini gordum onda sikinti yok
Saygiyla egildikten sonra noluyor?
Asama asama ilerliyelim ahahahah
İşte kimi hem bu kadar güzel hem 145 iq ya sahip (bunun için sen de netten iq hesapla diye burç sitelerine falan girip bakabilirsin tıbbi bir geçerliliği olmak zorunda değil yeterki ayşenaz dan az çıksın ) hem de çantasını taşıyan Sinan'ı var , kimi de bizim gibi dümdük insan diye oturup ağlayabilirsin.

Off o değil de yine ban yicem , tutamadım parnaklarımı :KK12: değer miydi ayşenaz için. Bu güzellik bu zeka bu meslek bu bu bu kadın için????

Konuyu okurken konunun asıl temasindan çıkılıp bu üyeye laf anlatma iskencesine dönülmüş olması çok garip.

Konu sahibi 13 sayfa boyunca doktor değilim eski nickim şu bu bir filim repliği dese de bu değişik düşünceli arkadaş cosmus da cosmus

Bazen burasının bir timarhane olduğunu düşünüyorum
Aynen
Sen de bu tımarhanenin kırmızı nickli üyesisin.

Bende geldim tam oldu, hanımlar hazırlayın bavulları yolculuğa çıkıyorsunuz, sizlere
Erik dalı gevrektir haydi de basmaya gelmez
Elin kızı naziktir aman küsmeye gelmez
Eller oynasın eller diller kaynasın diller
Eller ne derse desinler o dillerini yesinler

Acem kızı, Çeçen kızı sen allar giy ben kırmızı
Çıkalım şu dağın başına sen gül topla ben nergizi
Hadi gülüm yandan yandan yandan
Biz korkmayız ondan bundan, potporisiyle mapusa kadar eşlik ediyorum :halay:

Son düzenleme:
Bende geldim tam oldu, hanımlar hazırlayın bavulları yolculuğa çıkıyorsunuz, sizlere
Erik dalı gevrektir haydide basmaya gelmez
Elin kızı naziktir aman küsmeye gelmez
Eller oynasın eller diller kaynasın diller
Eller nederse desinler o dillerini yesinler

Acem kızı, Çeçen kızı sen allar giy ben kırmızı
Çıkalım şu dağın başına sen gül topla ben nergizi
Hadi gülüm yandan yandan yandan
Biz korkmayız ondan bundan, potporisiyle mapusa kadar eşlik ediyorum :halay:
Durduk yere, yerildiğim konu

Merhaba sevgili kk hatunlari
Hemen konuya gireyim bu sene ilkokul 4'e gidecek bir kızım var ve Istanbul'da ikamet ediyoruz.
Sabah 8:30 akşam 18:30 mesai saatleri olan bir işte çalışıyorum maaşım iyi ve hafta sonu çalışmiyoruz, resmi tatillerimiz var ve finans departmanindayim.

Sorun su ki bakıcı meselesi ve kızımın derslerinden geri kalir mi düşüncesi ile bu sene resmen doldum taştım.

Eski bakan arkadasim bu sene bakamayacak ve yeni bakıcı arayışına girmem gerekiyor ve en önemlisi dersler mevzusu
Notları güzel ama matematikte biraz zorlanıyoruz maalesef, işten çıkıp çocuğuma kendim bakıp dersler konusunda ipleri elime alayım derken bugün maaş zamlarimizi verdi patronumuz :)
Şimdi bildiğiniz ters düz oldum, eşimle bu durumu paylaştım ve çalışmamdan yana kullandı oyunu.
Bakiciyi ayarlayıp dersleri konusunda aksamlari telafi ederiz dedi ve ikna etti gibi beni ama yine de tereddutlerim var.

Istanbul'da copsuz üzüm gibiyiz kimsemiz yok ve çocuğum sürekli bakicida ne bileyim 1.5 senedir baya zorlandım.

Toplam 5 yıldır çalışıyorum ama bu sene nedense çok zor geçti benim için

Eşim seneye özel okula verme taraftarı ve bunun içinde benim çalışmam bu masraf listesi için büyük nimet olacak gibi bir şey.

Neyse kızlar bende durum böyle işte fikirlerinizi merak ediyorum.
eğer herkes durumdan memnunsa, çalışmak senin, eşinin ve kızının mutluluğuna engel olmuyorsa devam et derim.
sen veya kızın mutsuzsa bırakmanı tavsiye ederdim.

istanbul'da devlet okulu yerine özel okul daha mantıklı bence.

Ne doktoru yahu :) sallıyor
Kendisi yalanlariyla ünlüdür buralarda en son kapattigi konusunda herkese bol keseden cevap verirken kendisi diye takdim ettiği fotoğraflarının ona ait olmadığına dair gerçeği yüzüne yüzüne carpilinca (çarpanlardan biri de bendim ) dut yemiş bülbüle dönüp profilinde yazılanlar dahi cevap verememiştir :))
Yani o sebeble viz gelir tiris gider
Metamatik zekası anneden mi yoksa babadan mi gelir bilmem ama ""Yalan"" söyleme eğiliminin eksik aile egitiminden geçtigini iyi biliyorum :KK66:
Kendisi de buna iyi örnek teşkil ediyor :KK66:
Ha burnundaki kemeri aldirirsa doktor olduğuna inanırım dermişim (!) nihahah çok kötüyüm yahu pofff :p

ahahaha. bilmiyodum ya nick tanıdık ama dikkat etmemişim. o kadar çok fake var ki az bakayım konularına.

Merhaba sevgili kk hatunlari
Hemen konuya gireyim bu sene ilkokul 4'e gidecek bir kızım var ve Istanbul'da ikamet ediyoruz.
Sabah 8:30 akşam 18:30 mesai saatleri olan bir işte çalışıyorum maaşım iyi ve hafta sonu çalışmiyoruz, resmi tatillerimiz var ve finans departmanindayim.

Sorun su ki bakıcı meselesi ve kızımın derslerinden geri kalir mi düşüncesi ile bu sene resmen doldum taştım.

Eski bakan arkadasim bu sene bakamayacak ve yeni bakıcı arayışına girmem gerekiyor ve en önemlisi dersler mevzusu
Notları güzel ama matematikte biraz zorlanıyoruz maalesef, işten çıkıp çocuğuma kendim bakıp dersler konusunda ipleri elime alayım derken bugün maaş zamlarimizi verdi patronumuz :)
Şimdi bildiğiniz ters düz oldum, eşimle bu durumu paylaştım ve çalışmamdan yana kullandı oyunu.
Bakiciyi ayarlayıp dersleri konusunda aksamlari telafi ederiz dedi ve ikna etti gibi beni ama yine de tereddutlerim var.

Istanbul'da copsuz üzüm gibiyiz kimsemiz yok ve çocuğum sürekli bakicida ne bileyim 1.5 senedir baya zorlandım.

Toplam 5 yıldır çalışıyorum ama bu sene nedense çok zor geçti benim için

Eşim seneye özel okula verme taraftarı ve bunun içinde benim çalışmam bu masraf listesi için büyük nimet olacak gibi bir şey.

Neyse kızlar bende durum böyle işte fikirlerinizi merak ediyorum.
Madem matematikte de zorlanıyor bakıcı yerine kursa verin ... Derslerden çok sıkılırsa da ilgi alanı olan müzik , tiyatro gibi aktifitelere verebilirsiniz. Yada hem ev işinden anlayan bir yardımcı tutun. işin iyi, maaşında yüksek se çalış derim .

Bi komşu fln ilgilenemez mi bir miktar para karşılığında. sabah kızınızı okula yollayıp gelince eve alıp bişeyler hazırlasa. zaten okulu tüm gün olur. bakıcı yerine de üniversite öğrencileri saatlik, oyun ablalılığı fln yapıyorlar ya size de matematik dersi veren bulunsa nasıl olur?

aynı işyerinde yanımda bir hanım da senin gibi. yalnız onda çocuk 2 tane. evi okula yakın. tam gün bakıcısı var 1000 lira veriyor. ama çocuklar büyük. neyse kız okula gidiyor sabah. öğlen gelip yemeğini falan yiyor dinleniyor. sonra hop etüt merkezine. ha sen etütler kapandı ya da memnun olmadım diyorsan sırf matematik için öğrenci bulup ders verdirtebilirsin. bakıcı da gelsin bu arada. saatliği 10 lira 20 liraya verir öğrenciler. ben ücretsiz verirdim hatta :D bazen kontör alırlardı hediye o zamanlar da. o bile iyi gelirdi yani. hem belki bakıcı gibi gelen çocuğa bakmayacak büyük zaten. yemek yapar ortalığı toparlar. burda ekonomik özgürlüğüm yok diye barbar bağıran hatunlar için 600 lira süper para. ben evde olsam giderdim sanıyorum. yarım gün bir yemek yapacak ortalığı toparlayacak. toplasan 2 saatini almaz.
yani bence işten çıkmayın ;)

Back
X