• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşten ayrılma mevzusu, kafam karışık hanımlar

Hanim hanimm.. Coluklu cocuklu kadinsin tum derdin cok istedigin nickine kadar yazdigin bu meslegi benim yapiyor olmam. Bu kadar paragraf yazana kadar yavruna 2 soru daha cozdur faydan dokunsun.

Ayse'cim seninle aramızdaki bariz kemerli burun farkına ah pardon yanlıs yazdim, rumuz farkina degineyim.
Düşün ki kuzum ben bu nicke sahip olup doktor olmadığım halde millet doktor olduğuma inanmiş
Sen doktor olduğunu iddia edip, kırk takla attigin halde bile millet sana inanmamis
Bazen hayaller tohtor ama hayatlar kemerli bir burun be Ayşe ;)

Ayse'cim seninle aramızdaki bariz kemerli burun farkına ah pardon yanlıs yazdim, rumuz farkina degineyim.
Düşün ki kuzum ben bu nicke sahip olup doktor olmadığım halde millet doktor olduğuma inanmiş
Sen doktor olduğunu iddia edip, kırk takla attigin halde bile millet sana inanmamis
Bazen hayaller tohtor ama hayatlar kemerli bir burun be Ayşe :KK66:
Ee senin de şanın bu konuna kadarmış

Ben kimseyi reelde tanımam

Ama yapılan yorum ve yönlendirmelere göre doktor olmadığın aşikardı, ama sen son ana kadar gizlemeyi seçtin.

Bana niye cevap yazmıyorsun? Sürekli milleti alıntı yapıyorum

Ee senin de şanın bu konuna kadarmış

Ben kimseyi reelde tanımam

Ama yapılan yorum ve yönlendirmelere göre doktor olmadığın aşikardı, ama sen son ana kadar gizlemeyi seçtin.

Bana niye cevap yazmıyorsun? Sürekli milleti alıntı yapıyorum
Doktor olduğumu nerede söyledim ki kaçıran beri gelsin :)
Sitenin eski kontesiyim yahu ben en afillisinden söyle yandan carkli olanı
Dalli güllü şöyle mor fistanli
Lanet olsun film repligini nick diye alırsan böyle olur işte sana Kontes :p

Bazen hayaller tohtor ama hayatlar kemerli bir burun be Ayşe :KK66:
Sen gerekirse daglara taslara yaz. Ben doktorum sen de degilsin. Doktorum ben mukemmelim demiyorum ama sen bu kadar goklere cikardigin icin soyluyorum. Ilerde kizin da kemerli burunlu olsun diye ay pardon doktor olsun diye cok dualar edeceksin.

Benimkiler daha ufak 6 aylik ve 4 buçuk yas. Ben de diyorum ki ufagi krese digeri okula baslayinca rahatlarim ise donerim ama o zaman da bu dert var desenize. Ben olsam sanirim sevdigim guvendigim bir komsu ayarlarim ya da kahvalti isini halledebilirse oglenci yaparim. O yaslari nasil olur bilmiyorum,annem beni 7 yasindayken 4 yasindaki kiz kardesimle tek birakip ise gidiyordu valla.Allaha emanet buyumusuz.Termosa çay koyardi aksama kadar sofra yerde beklerdi, derslerimiz de superdi,hey gidi gunler.
Allah şimdiden kolaylik versin diyeyim
3.5 yaşında krese başladı o dönemler benim için daha kolaydi ama okul dönemi epey zorlandım bakıcı mevzuları hasebiyle

Sen gerekirse daglara taslara yaz. Ben doktorum sen de degilsin. Doktorum ben mukemmelim demiyorum ama sen bu kadar goklere cikardigin icin soyluyorum. Ilerde kizin da kemerli burunlu olsun diye ay pardon doktor olsun diye cok dualar edeceksin.
Tek duam başkası olmasın kendi olsun Ayşe
Yani Ayşen Gruda olupta kendini Angelina bacimiz sanmasin misal senin gibi :)

Doktor olduğumu nerede söyledim ki kaçıran beri gelsin :)
Sitenin eski kontesiyim yahu ben en afillisinden söyle yandan carkli olanı
Dalli güllü şöyle mor fistanli
Lanet olsun film repligini nick diye alırsan böyle olur işte sana Kontes :p
Ya ben sizin gibi forumun çakalı değilim
Kimseyi nick mi değiştirmiş bilmem ne olmuş diye takip etmem
Konusuna yazdığım aktif üye varsa fark ederim

Umarım Kazen Kazen birleştirir üyelikleri açıklama yapmak zorunda kalmazsın

Körler sağırlar birbirini ağırlar ne demek?
Led_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri

Ne bu?
Bir adet kör ve bir adet sagirin tabi bu sayi sorunlu insan miknatisi olup kendi gibi olani kendine ceken insan sayisina gore degisiklik gosterebiliyor haa ne demistik bir tutam basiret girizgahi, aşk mektubatlari, arsi alayı titreten uzaktan uzağa cilvelesmeleri demek felan filan bu kelam
Afiyet olsun inşallah :)

Son düzenleme:
Bir adet kör ve bir adet sagirin tabi bu sayi sorunlu insan miknatisi olup kendi gibi olani kendine ceken insan sayisina gore degisiklik gosterebiliyor haa ne demistik bur tutam basiret girizgahi, aşk mektubatlari, arsi alayı titreten uzaktan uzağa cilvelesmeleri demek felan filan bu kelam
Fakir edebiyati out, Aysenaz in

Bir adet kör ve bir adet sagirin tabi bu sayi sorunlu insan miknatisi olup kendi gibi olani kendine ceken insan sayisina gore degisiklik gosterebiliyor haa ne demistik bur tutam basiret girizgahi, aşk mektubatlari, arsi alayı titreten uzaktan uzağa cilvelesmeleri demek felan filan bu kelam
Bunu Türkçe tercüme et lütfen

Back
X